فوری ۷ میلیون خریدارم
باز خوبه sarinapedram ایر ۹۶۶ رو میده ۳۸۰۰
دلار شد ۶۰۰۰ تومن و خبر نداریم؟
آک ۹۶۶ بین ۴۲۰۰ تا ۴۴۰۰ هست
فکرکنم ۳۴۰۰ رو زدین ۴۴۰۰!
بله هنوز قیمت ها افت نکرده.شاید 50 تومن که اونم بعیدهسلام دوست من . من از دلار خبری ندارم ولی تو بازار قیمت این لپ تاپ هنوز افت نکردهو بالاست و من چون قسط خرید پرو رتینا دارم مجبورم ا قیمت بازار این رو بفروشم.
سایکل کانت ر از کجا باید ببینم ؟
عزیز یه قیمت بگیری جدید بد نیست.کدوم مغازه امروز گفت 300 400 افت کرده؟.قیمت های مدلهای ۲۰۱۲ که حدود ۳۰۰ - ۴۰۰ تومان افت کرده، امروز پایتخت بودم، MD224 که قیمتش ۴۲۰۰ بود رو من ۳۷۰۰ خریدم، یه سر هم به پایتخت بزنین بد نیست
قیمت های مدلهای ۲۰۱۲ که حدود ۳۰۰ - ۴۰۰ تومان افت کرده، امروز پایتخت بودم، MD224 که قیمتش ۴۲۰۰ بود رو من ۳۷۰۰ خریدم، یه سر هم به پایتخت بزنین بد نیست
قیمت های مدلهای ۲۰۱۲ که حدود ۳۰۰ - ۴۰۰ تومان افت کرده، امروز پایتخت بودم، MD224 که قیمتش ۴۲۰۰ بود رو من ۳۷۰۰ خریدم، یه سر هم به پایتخت بزنین بد نیست
دست شما درد نکنه ، شما لطف می کنیدآخرین قیمت انواع مک بوک:
آخرین قیمت کامپیوتر های اپل - صفحه 8
با توجه به قیمت mc969 که سه تومن هست من مک بوک شما رو دو تومن خریدارم
لااقل به تاریخ اعلام قیمت منبع یه نگاهی بکن.آخرین قیمت انواع مک بوک:
آخرین قیمت کامپیوتر های اپل - صفحه 8
با توجه به قیمت mc969 که سه تومن هست من مک بوک شما رو دو تومن خریدارم
یکی دو روز نبودمداداش شرمنده...من قصد ناراحت کردنتو ندارم....خودمم دنبال ۲۲۴ هستم....ولی این قیمت که میگی نیست تو پایتخت...
اون دفعم گفتین ۹۶۹ رو ۲۷۵۰ جایی سراغ دارین بهتون مسیج هم دادم...ولی اصلا جواب مسیج مارو ندادی!!!
این بنده خدا رو نمیشناسم ولی الکی نزنید تو سر مال مردم....
اگه غیر اینه....شما آدرس داری...من چاکرتم...آدرس بده منم برم یه ۲۲۴ بگیرم...
منم میخوام من هر روز پاییتخت هستم بفرمایید کجا قیمت گرفتید تا ما هم تهییه کنیم ممنون