• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Macbook Air

Spoilsman

Registered User
لایک‌ها
115
با اجازه استارتر این تاپیک، پیرو صحبت های دوستان مبنی بر قیمت MD224 بنده فاکتور خرید خودمو برای دوستان عزیزی که درخواست نام فروشگاه رو کرده بودن ارسال شد

عزیز یه قیمت بگیری جدید بد نیست.کدوم مغازه امروز گفت 300 400 افت کرده؟.
والا تا جایی ما میدونیم نه تنها اون بلکه هیچ چیزی افت نکرده
اس 3 و نوت 2 و ایفون و ... همه همون قیمت قبلی.فوقش 50 اومده باشن پایین.
اگر دلار افت کنه که خدا کنه افت کنه همه چیز افت میکنه نه فقط مک بوک ایر

دوست عزیز، بنده که قیمت دلار توی بازار تهران و قیمت محصولات اپل رو تعیین نمیکنم، بنده توی پاساژ پایتخت بودم و متوجه افت دلار و قیمت مک شدم، خودم هم زود خرید کردم MD224
فاکتور خرید رو هم برای دوستانی که درخواست داده بودند ارسال شد.
حالا چون خود شما هم فروشنده 966 هستین، و دوست دارین جنس خودتون رو بالاتر بفروشین، دلیل نمیشه ما ملت شهید پرور و همیشه در صحنه رو از این موضوع آگاه نکنیم :D
امیدوارم موضوع تاپیک به بیراهه کشیده نشده باشه
Uppppppppppppppppp

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
با اجازه استارتر این تاپیک، پیرو صحبت های دوستان مبنی بر قیمت MD224 بنده فاکتور خرید خودمو برای دوستان عزیزی که درخواست نام فروشگاه رو کرده بودن ارسال شد

دوست عزیز، بنده که قیمت دلار توی بازار تهران و قیمت محصولات اپل رو تعیین نمیکنم، بنده توی پاساژ پایتخت بودم و متوجه افت دلار و قیمت مک شدم، خودم هم زود خرید کردم MD224
فاکتور خرید رو هم برای دوستانی که درخواست داده بودند ارسال شد.
حالا چون خود شما هم فروشنده 966 هستین، و دوست دارین جنس خودتون رو بالاتر بفروشین، دلیل نمیشه ما ملت شهید پرور و همیشه در صحنه رو از این موضوع آگاه نکنیم :D
امیدوارم موضوع تاپیک به بیراهه کشیده نشده باشه
Uppppppppppppppppp
دوست عزیز من میخوام گرون بفروشم.گرون فروش هستم
قیمتا پایین نیومده و ما گرون نمیدیدم.شما چون میخواهید بخرید یه دفعه قیمت ها ارزون شده.به محض اینکه شما خریداری کنید قیمت ها بلافاصله میره بالا.
در ثانی میخواهید منم براتون فاکتور فروش 5500 از لپ تاپ خودم بدم؟.یا 6800؟
ادرس مغازه رو بذارید + شماره تماس

Last edited:

arash1363

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان به علت نیاز مالی قیمت به ۳۷۰۰ کاهش پیدا کرد . ولی خدایی قیمت بالا نیست . برید تو پایتخت بگردید . اگه از این ارزونتر بهتون دادن من هم می دم . در ضمن به خریدار پورت تاندربولت خروجی مانیتور هم می دم که الان ۱۵۰ تومان دارن می فروشنش.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان به علت نیاز مالی قیمت به ۳۷۰۰ کاهش پیدا کرد . ولی خدایی قیمت بالا نیست . برید تو پایتخت بگردید . اگه از این ارزونتر بهتون دادن من هم می دم . در ضمن به خریدار پورت تاندربولت خروجی مانیتور هم می دم که الان ۱۵۰ تومان دارن می فروشنش.
بزرگوار قصد من دخالت نیست و دوستانه میگم.اگر دستگاه شما mc965 هست و واقعا قصد فروش دارید،بهتره کمی قیمت رو تغییر بدید.
شما دارید اون رو به قیمت نو یا اگر قیمتهایی که میگن درست باشه مقداری بیشتر از نو می فروشید.من اهل دخالت نبودم و نیستم.خودم مک گذاشتم برای فروش.پس مطمئن باشید قصد خرابکاری ندارم.

Spoilsman

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز من میخوام گرون بفروشم.گرون فروش هستم
قیمتا پایین نیومده و ما گرون نمیدیدم.شما چون میخواهید بخرید یه دفعه قیمت ها ارزون شده.به محض اینکه شما خریداری کنید قیمت ها بلافاصله میره بالا.
در ثانی میخواهید منم براتون فاکتور فروش 5500 از لپ تاپ خودم بدم؟.یا 6800؟
ادرس مغازه رو بذارید + شماره تماس

دوست عزیز من فاکتور خرید رو برای دوستانی که قصد خرید داشتن ارسال کردم، برای شما که فروشنده ای نیازی به ارسال فاکتور نیست، ان شاءالله که شما هم به قیمت خوب مک بوکتون رو بفروشید تا اینکه نیازی نباشه هفته ای یه بار یه تاپیک جدید ایجاد کنید برای فروش مک بوک ایرتون
موفق باشید

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز من فاکتور خرید رو برای دوستانی که قصد خرید داشتن ارسال کردم، برای شما که فروشنده ای نیازی به ارسال فاکتور نیست، ان شاءالله که شما هم به قیمت خوب مک بوکتون رو بفروشید تا اینکه نیازی نباشه هفته ای یه بار یه تاپیک جدید ایجاد کنید برای فروش مک بوک ایرتون
موفق باشید
مطمئن باش اگر عجله داشتم پیشنهادات خیلی خیلی خوبی برام شده.در ثانی سعی نکنید دروغ بگید.من کلا دو تا تایپیک زدم.یکی چون واقعا شلوغ شده بود دومی رو زدم.
همین الانش هم هستند کسانی که راحت 4 تومن میخرن.پس شما به فکر خرید خودت باش که اوضاع بدجور خرابه.
اگر هم فاکتور میخوای فقط بهم بگو چه قیمتی تا 100 تا فاکتور برات بسازم تو 10 دقیقه.
درضمن مهندس: دقت بفرمایید بنده نوشتم تعویض.یعنی قصد اولم تعویضه نه فروش
شرمنده استارتر

Last edited:

power of

Registered User
لایک‌ها
71
موفق باشید
فاکتوری رو که فرستادید رو استعلام کردم و md224 رو با همین قیمتی که شما گرفتید رو با کمی نوسان به من میدادن میشه گفت منطقی بود 3730

arash1363

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان شلوغش نکنید الکی قیمت و خدایی دارم خوب می گم . هر کی میگه قیمت بده اشکال نداره و لطفاً اینجا نظر ندن . تو که نمی خوای چیزی بخری چرا کاسبی ما رو به هم می ریزی ؟ من قیمت رو خیلی کم کردم . باز هم با خریدار راه می آم تا جایی . پس خواهشن دیگه کسی نظر بی خود نده .

شرمنده ها ‍‍‍!!!!!

Spoilsman

Registered User
لایک‌ها
115
مطمئن باش اگر عجله داشتم پیشنهادات خیلی خیلی خوبی برام شده.در ثانی سعی نکنید دروغ بگید.من کلا دو تا تایپیک زدم.یکی چون واقعا شلوغ شده بود دومی رو زدم.
همین الانش هم هستند کسانی که راحت 4 تومن میخرن.پس شما به فکر خرید خودت باش که اوضاع بدجور خرابه.
اگر هم فاکتور میخوای فقط بهم بگو چه قیمتی تا 100 تا فاکتور برات بسازم تو 10 دقیقه.
درضمن مهندس: دقت بفرمایید بنده نوشتم تعویض.یعنی قصد اولم تعویضه نه فروش
شرمنده استارتر

دوست عزیز شما اگه فروشنده بودی توی تاپیک اولت هم پیشنهادات خیلی خوبی داشتی، شما فقط منتظری تا یکی پیدا شه که مک بوک پرو رتینا 976 رو با مک بوک ایر شما طاق بزنه :D
ضمنا بنده فاکتور ساختگی ارائه ندادم، کامنت زیر نوشته خودت رو اگه بخونی آقای power of حرف بنده رو تایید کردند، ایشالا که یکی پیدا شه تا شما رو با رتینا سیراب کنه :D

arash1363

Registered User
لایک‌ها
4
بروبچ دیگه آتیش زدم به مالم 3.550.000 قیمت

--- up ---

Last edited:

arash1363

Registered User
لایک‌ها
4
یه کیف Galance apple 13 inch هم اضافه شد.

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
در صورت داشتن id دوم از طرف میدیریت کلا لاک میشیدها ;)

arash1363

Registered User
لایک‌ها
4
بابا چیکار کنم این برای آپ کردن داستان داره . هر کاری می کنم توی هموی پست قبلیش می نویسه . مجبور شدم با یه آی دی دیگه بیام.

hajtaghi

Registered User
لایک‌ها
9
بابا چیکار کنم این برای آپ کردن داستان داره . هر کاری می کنم توی هموی پست قبلیش می نویسه . مجبور شدم با یه آی دی دیگه بیام.
سلام
شما هر 24 ساعت يك بار اجازه داريد تاپيكو آپ كنيد وگرنه مي شه ويرايش.

arash1363

Registered User
لایک‌ها
4
آها . ممنونم

--------------

...............

Last edited:
بالا