• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش MacBook Pro MD313 در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
البته عنوان تخریب از جانب شما یا شفاف سازیه منه خریدار برای استفاده از قیمتهای واقعی و پایینتر, برای فروشنده ها ناراحت کننده هست.فکرکنم دستگاه شما مدت کمی نبیاشه که در سایت گذاشته شده و نتنها من بلکه باقی خریدارهام نسبت به شرایط بازار آگاهی دارن که وارد معامله نشدند
در هر حال انشالله (فقط)برای چند نفری که لینک فروش مک با قیمت دلار ۳۴۰۰ دو هفته پیش دارند دلار مجددا بالا بره و شما به قیمت مد نظرتون میفروشید

power of

Registered User
لایک‌ها
71
در اینکه خریدار باشید شک دارم.شما ماه هاست تمام پستهاتون در تاپیک های فروش مک هست.و بی برو برگرد در جهت تخریب.برای قیمتی که دادید هم من منبع خودم رو در نظر دارم.
دوست عزیزم ایشون خریدار نیست و بعید میدونم اصلا پول داشته باشه
شما همین الان بهش بگو بیا فردا دو میلیون ببر اگر پول داشت !!

خودتو ناراحت نکن

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
البته عنوان تخریب از جانب شما یا شفاف سازیه منه خریدار برای استفاده از قیمتهای واقعی و پایینتر, برای فروشنده ها ناراحت کننده هست.فکرکنم دستگاه شما مدت کمی نبیاشه که در سایت گذاشته شده و نتنها من بلکه باقی خریدارهام نسبت به شرایط بازار آگاهی دارن که وارد معامله نشدند
در هر حال انشالله (فقط)برای چند نفری که لینک فروش مک با قیمت دلار ۳۴۰۰ دو هفته پیش دارند دلار مجددا بالا بره و شما به قیمت مد نظرتون میفروشید
قیمت من 400 زیر قیمت آکه که واسه مصرف کننده عالیه.خریدار پیدا شد بسم الله.نشد هم نشد.نون شبم از فروش این در نمیاد
دوست عزیزم ایشون خریدار نیست و بعید میدونم اصلا پول داشته باشه
شما همین الان بهش بگو بیا فردا دو میلیون ببر اگر پول داشت !!

خودتو ناراحت نکن

بحث پول داشتن و نداشتن نیست.اتفاقا این کارا فقط از پولدارا بر میاد.ممنونم در هر حال
ـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ

لپتاپ به قیمت 2750 فروخته میشه.یعنی در حال حاضر 400 زیر قیمت آک.خریدار واقعی پیام بده.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
ویرایش جدید: فروش کنسل شد

Last edited:

mr_hadi

Registered User
لایک‌ها
3
مکبوک ایشون توسط بنده خریداری شد
با تشکر از ایشون که در معامله کاملا منصف بودند :blush: