• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش MINOLTA AF APO Tele Zoom 80-200mm

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
درود

فروش لنزه MINOLTA AF APO Tele Zoom 80-200mm به بالاترین پیشنهاد ، قیمت خوب نباشه نمیفروشم .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
ببخشید چه مانتی هست
میشه یه لینک از مشخصاتش بدید؟
قیمت مد نظر؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگه تبدیل به sony nex میدونستم براش گیر میاد حتما میخریدم ازت . حالا چه قیمتی روش حساب کردی؟

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
دادا قیمتت چند هست؟

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
من دنبال پول اضافه نیستم ، قیمت واقعی این لنزم نمیدونم چند هستش یا چند می ارزه ، قیمت واقعیشو اگر میدونید که چند می ارزه بگید اینجا که ببینم مشتریش هست یا نه ، من برای این لنز بادی ندارم که بخوام استفاده کنم ازش...

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
من نخریدم ، کسی بهم داد این لنزو ، یه لنز دیگه هم هست شاید اونم گذاشتم واسه فروش ، اما اول ببینم کسی این لنز به کارش میاد یا نه.

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
250 جعبشو میتونم بهتون بدم :دی !

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
270 چه لنزی؟ کجاست میشه ببینم؟! شما گیر دادی به لنز ما پخ میدی ! اصلاً واسه شما لنز نداریم دیگه هم اینجا پست نده وگرنه گزارش میشه ! برو توی Ebay ببین قیمت لنزو قیمت بیاد دستت طرف لنز گذاشته 1300 دلار همین لنزو ! دلاری 1000 تومن حساب کن نمیگیم 1800 ، خودت خجالت بکش از پیشنهاد بچگونت ! فقط تو فکر بز خری نباشید خداوکیلی ...

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
270 چه لنزی؟ کجاست میشه ببینم؟! شما گیر دادی به لنز ما پخ میدی ! اصلاً واسه شما لنز نداریم دیگه هم اینجا پست نده وگرنه گزارش میشه ! برو توی Ebay ببین قیمت لنزو قیمت بیاد دستت طرف لنز گذاشته 1300 دلار همین لنزو ! دلاری 1000 تومن حساب کن نمیگیم 1800 ، خودت خجالت بکش از پیشنهاد بچگونت ! فقط تو فکر بز خری نباشید خداوکیلی ...

لنز شما با این لنز فرق داره
Minolta 80-200mm f/2.8 AF APO TELE ZOOM HIGH SPEED Lens EXC+ IN BOX (043325437021) | eBay
لنز شما رو مشهد نمایندگی نو میده 500 با گارانتی

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
میشه فرق لنز من با این لنزو بنویسید شاید حق با شما باشه بنویسید ممنون میشم
با سپاس

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
میشه فرق لنز من با این لنزو بنویسید شاید حق با شما باشه بنویسید ممنون میشم
با سپاس

ظاهر شما بیشتر وارد هستین...!!! خودتون لینک ebay رو کامل ببینید عکس دهنه لنز رو ببینید ...مشخصات هر 2 رو با هم چک کنید متوجه میشین

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
میشه توضیح بدی اون دهنه چیه و قیمتش چقدره؟! به دلار بگید ممنون میشم ! من وارد نیستم ، آماتورم ! عکسم فقط با گوشیم بلدم بگیرم. شما دلاری 1200 تومن بگید اون دهنه چه قیمته

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
میشه توضیح بدی اون دهنه چیه و قیمتش چقدره؟! به دلار بگید ممنون میشم ! من وارد نیستم ، آماتورم ! عکسم فقط با گوشیم بلدم بگیرم. شما دلاری 1200 تومن بگید اون دهنه چه قیمته

اصلا بحث قیمت نیست...شما مشخصاتی که روی دهنه هر لنز رو نوشته بخونین !!!

من که لنز رو 270 از جای دیگه خریدم نمیخوام..ولی برای اطلاع خودتون گفتم مشخصات رو بخونین موفق باشید..بای

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
َشما عکس لنزتو بذار اگر همین مشخصات لنزی که Ebay داره باشه من از شما 400 خریدارم ! منم عکس دهنه لنزمو میذارم که ببینید همین لنزه و هیچ فرقی نداره ! شما عادت داری تو سر جنس دیگرون بزنید؟ بخــدا کار درستی نیست. من این لنز فروشم نره واسم مهم نیست

بالا