• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش MINOLTA AF APO Tele Zoom 80-200mm

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
َشما عکس لنزتو بذار اگر همین مشخصات لنزی که Ebay داره باشه من از شما 400 خریدارم ! منم عکس دهنه لنزمو میذارم که ببینید همین لنزه و هیچ فرقی نداره ! شما عادت داری تو سر جنس دیگرون بزنید؟ بخــدا کار درستی نیست. من این لنز فروشم نره واسم مهم نیست

عزیز دل این لینک دهنه لنز شما ...نمیخواد عکس بزاری قبلا گذاشتی
84037479005688230199_thumb.jpg

این هم عکس ebay
$(KGrHqRHJCwE9!RbZcqHBPYOP90QlQ~~60_58.JPG

مشخصات رو حالا بخون.....در ضمن ebay منبع قیمتی نیست میخواین من الان اونجا آگهی بدم همین رو 10.000 دلار؟؟؟

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
منبع قیمتی نیست اما 4 نفر که هر کدوم یک کشورن 4 تا قیمت نزدیک به هم نمیزارن با 50 دلار اختلاف ! آره امثال شما میرن اونجا 1 میلیون دلارم میذارن ! در مورد سر لنزم بهت گفتم خودت زدی به خواب مث اینکه ! نمیشه بیدارت کرد ! هر دو لنز 2.8 هستن و تله ! های اسپیدم هستن ! مشخصات کجاشو میخونی که ما نمیخونیم خــــدا میدونه !

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
تمام اینا به خاطر اینه که یه قیمت پایه مشخص نکردید اگه یه کم سرچ میکردید و قیمت حدودی تو بازار ایرانو هم گیر میاوردید و مینوشتید کسی یر در گم نمیشد اطلاعاتی که دادید ناقصه به کدوم سری از چه برندهایی میخوره؟کلا روی دوربینی سوار بوده؟

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت رو پخ کنید.سوالات این دوستمون سوال منم هست.رو چه دوربینی سوار بوده؟به کانون میخوره؟
ممنون

NetANTS

Registered User
لایک‌ها
59
سلام

آقای فروشنده هنوز لنزو موجود داری؟ قیمت چند گذاشتی؟

bitohargez

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز میدونی این لنز با چه دوربینهایی سازگاری داره؟
منبعی چیزی سراغ نداری من یه نگاهی به اسم دوربینهای سازگار با این لنز بندازم؟؟

hamoon shams

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز لطفا" بفرمایید که رو چه دوربینی بوده و آیا به کانن میخوره و آخرین قیمت رو برام پخ بفرمایید.
با تشکر

بالا