• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش MVM315 سفید 7000 کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Saeecl

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

یک فروند MVM315 سفید با 7000 کیلومتر کارکرد مدل 91
ماشین تمیزه و یک ضبط تصویری یک میلیون تومانی هم روشه
باند و آمپلی اینا هم روشه کلا کامله
قیمت صفر این ماشین الان 38 تومان هست
بنده اینو 36 میدم با همه وسایل
هنوز پلاستیکهای صندلی پشت هم در نیومده
علت فروش هم ارتقای ماشین هستش
گارانتی هم حالا حالا ها داره فکر میکنم تا 60 هزار کیلومتر
یکبار سرویس اولیه واسه گارانتی هم رفته .
d4115__mvm-315-2.jpg
DVD_MVM_315.jpg

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
داداش تواین مدت ازش راضی بودی؟
مصرفش چطوره؟صدی چنده؟
قدرت موتور و شتاب گیریش خوبه؟
کیفیت کلی ماشین و اتاقش چطوره؟
اگه خواستی پخ کن.ممنون.

Saeecl

Registered User
لایک‌ها
26
داداش تواین مدت ازش راضی بودی؟
مصرفش چطوره؟صدی چنده؟
قدرت موتور و شتاب گیریش خوبه؟
کیفیت کلی ماشین و اتاقش چطوره؟
اگه خواستی پخ کن.ممنون.

بلی
صدی جدود 6 7 فکر کنم . مصرفش عالیه
به نسبت 206 تیپ 2 بلی
کیفیت خوبه . باید با ماشین های رده خودش مقایسه بشه نه سوناتا
یکی میاد میگه این ماشین چینیه خوب نیست
همین ماشین چینی از مذخرفات ایرانی خیلی بهتره
من خودم تیپ 3 داشتم قبل این ، واقعا" بهتر و لوکس تره
الانم تو فکر یه ماشین بهترم میخوام ردش کنم
اینو بگیری پشیمون نمیشی داداش ضبطش فقط یه تومان پولشه gps و بلوتوث و ...

آپپپپپپپپپپپپپپ

Last edited:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید نوشته ای با سه مشخصه: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست. در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:
http://forum.persiantools.com/t38293.html
http://forum.persiantools.com/t47542.html
http://forum.persiantools.com/t207431.html
http://forum.persiantools.com/t371792.html
http://forum.persiantools.com/t318218.html
http://forum.persiantools.com/t213773.html

متشکرم.

dual-core

Registered User
لایک‌ها
51
به نسبت 206 تیپ 2 بلی
کیفیت خوبه . باید با ماشین های رده خودش مقایسه بشه نه سوناتا
یکی میاد میگه این ماشین چینیه خوب نیست
همین ماشین چینی از مذخرفات ایرانی خیلی بهتره
من خودم تیپ 3 داشتم قبل این ، واقعا" بهتر و لوکس تره
من خودم ترجیح میدم پیاده برم بیام سوار این ماشین چینی ها نشم! ی دو سال دیگه گندش در میاد چی بودن!
206 هم خعلی از این سر تره! چه تو شتاب چه مصرف. چه رخ ماشین

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
من خودم ترجیح میدم پیاده برم بیام سوار این ماشین چینی ها نشم! ی دو سال دیگه گندش در میاد چی بودن!
206 هم خعلی از این سر تره! چه تو شتاب چه مصرف. چه رخ ماشین
اینجا لایک نداره حیف:)))))))
اقا این ماشینم خوبه ولی 206 یه چیز دیگست شما خدایی نکرده یه بار با این تصادف کنی بعدش تازه میفهمی ماشین به خرج افتادن یعنی چه!!

ashkanatt

Registered User
لایک‌ها
7
داداش شما الان 206 رو با این ماشین مقایسه کردی ؟!!!
نکن این کار رو....

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
البته "206" رو نمیشه با این مقایسه کرد،نه این آشغالی که ایران خودرو به اسم 206 داره میفروشه ...!
به جرات میگم الان به جز ای سی یوش،هیچ قطعه ی فرانسوی روش نیست،تماما یا از چین میان یا وطنی هستن،در واقع فقط قالب ماشینه که شبیه پژو مونده !!!

پس انقد نگین دویست و شش !
که اونم الان آشغالی بیش نیست،تجربه دارم که میگم

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
ولی خداییش 206 چیز دیگه هست جوری میشه اسپرتش کرد که هرکی دید برق 10000 ولت از کله اش بپره تازه اگه با اینا تصادف کردی خدایی پوستت کنده است تا لوازمش رو جور کنی بازم ماشینای تولید داخل گیر میاد اینا که دیگه هیچی
بعدم 206 رو هرجا خراب شد پیش هرکی ببری میتونه درستش که اینا رو باید ببری نمایندگی که اونم اگه تو مسافرت باشی دیگه واویلا حالا بیا نمایندگی پیدا کن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ولی خداییش 206 چیز دیگه هست جوری میشه اسپرتش کرد که هرکی دید برق 10000 ولت از کله اش بپره تازه اگه با اینا تصادف کردی خدایی پوستت کنده است تا لوازمش رو جور کنی بازم ماشینای تولید داخل گیر میاد اینا که دیگه هیچی
بعدم 206 رو هرجا خراب شد پیش هرکی ببری میتونه درستش که اینا رو باید ببری نمایندگی که اونم اگه تو مسافرت باشی دیگه واویلا حالا بیا نمایندگی پیدا کن

من اصلا از کیفیت ماشین های چینی بحث نکردم, چون تا حالا حتی سوار هم نشدم، اینجوری قضاوت کردن یعنی متعصبانه حرف زدن
بله, ۲۰۶ از نظر ایمنی وضعیت خوبی داره, اما از نظر کیفیت قطعات و استهلاک, اوضاع بسیار بغرنجی داره, بالاخص از مدل ۸۷ به بعدش. ضمنا تمام انواع پژوهای تولیدی در داخل ایران, یعنیxu7,tu3,tu5 بخاطر سر سیلندرهای آلومینیومی و ضعف سیستم خنک کنندگی, دمای موتورشون با کوچکترین فشار هم, خیلی سریع بالا میره, آمپر روی 100 رو تقریبا هر پژو سواری تجربه کرده! حالا 100 برا اوضاع نرماله, شرایط اگر کمی بغرنج بشه که خیلی راحت تو محدوده قرمز یعنی 110-120 هم میرن!
این یعنی یه ایراد خیلی بزرگ, کمی فشار که به ماشین میارید مجبورید باها‌ش مدارا بکنید و هی چشمتوندبه آمپر باشه تا مجدد بیاد رو 90.خوب این به چه دردی میخوره؟؟
ما تست های 45 دقیقه ای با ریو, اوانته, جنتو, میگرفتیم که تو این تایم طولانی دور موتور بین 5500 تا کات آف میچرخید اما آمپر هیچ وقت از نصف بالاتر نیومد. این یعنی استهلاک پایین, عمر قطعات بالا. طراحی درست و....
تا ببینم کدوم پژو سواری میتونه اینجور تست هایی بگیره و چشمش همش رو آمپر نباشه
این یکی, دیگری ضعف سیستم مولتی پلکسه 206, یا همون کام 2000 لعنتی, تو اکثر 206 ها ایراد داره, بوق میزنی چراغ جلوت خاموش میشه! چراغ رو روشن میکنی بوق ماشین قطع میشه...!
من نمیگم, خودتون این سری به ۲۰۶ ها دقت کنید, از هر 10 تا تو شب, حداقل ۵ تاشون یکی از چراغاش کار نمیکنه!
مشکل بعدی ضعف جلوبندی... شما با رانندگی نرمال راحت سالی یک بار باید جلوبندی این ماشینو بیارید پایین!

برید تحقیق کنید, ۲۰۶ نتونست مجوز تولید یا حتی تردد رو تو آمریکای شمالی بگیره, تا سال 2011 هیچ پژویی نتونست!!
اما محصولات کیا, هیوندایی تونستن مجوزهای سخت گیرانه آمریکا رو بگیرن و حتی از حدود سال 98 کیا تو خود آمریکا سایت تولید داره
همین ریو تو آمریکا هم تولید شده
سوناتا از قدیمی ترین مدلاش تو آمریکا هست, به اینا میگن خودروسازهای بی ادعا و کار درست. نه پژو که فقط داره یه اسم گنده رو یدک میکشه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اینجا لایک نداره حیف:)))))))
اقا این ماشینم خوبه ولی 206 یه چیز دیگست شما خدایی نکرده یه بار با این تصادف کنی بعدش تازه میفهمی ماشین به خرج افتادن یعنی چه!!

دوست عزیز بحث تصادف رو نکن که ما ما با x33 چپ کردم و حتی کوچکترین مشکلی برای هیچ کدوم از سرنشین ها پیش نیومد. مسلم بدون که اگه با این ماشین ایرانی ها بود مشکلات جدی برای سرنشینان پیش می اومد
اگه قیمت قطعات رو می گی خوب در مقایسه با سیر ماشین های توی این رنج قیمت قیمت قطعاتش زیاد نیست

پیرو توضیحات بالا باید بگم که تمام قطعاتش رو خود شرکت مدیران خودرو داره که در صورت لزوم برای نمایندگی شهرتون میفرسته والبته 2نفر وارد کننده عمده قطعات این ماشن ها هم هستن که در صورت لزوم می شه قطعه رو با قیمت یه کم بیشتر از نمایندگی ولی یکی دو روزه تهیه کرد (البته نه قطعه ایی مثل لنت ترمز، فیلتر و ...)

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
و باز هم بحث های قدیمی :D

تاپیک بنده خدارو که منحرف نکنین ، هرکسی هر ماشینی داره باهاش خوش باشه .

ashkanatt

Registered User
لایک‌ها
7
یه سری از اطلاعات برای مصرف کننده لازم هست.
اجناس چینی درجه کیفی متفاوتی دارند ، در ضمینه خودرو خودروهای mvm جنس درجه 3 چین محسوب می شند و ابدا با MG که جنس درجه 1 چین هست قابل مقایسه نیستند.
اما 206 ، 206 خودرویی هست که بیش از 15 سال پیش طراحی شده و هنوز هم خودروی پر طرفداری هست ، خودتون فکر کنید که یک جنس باید چقدر فوق العاده باشه که حتی بعد از 15 سال هنوز در کانون توجه باشه.
mvm 315 هم زیباست اما اگر کمی توجه کنید ، مخصوصا از جلو یه کپی از 206 هست ، چراغ های کشیده و خشن ، مدل جلو پنجره ، سپر ...
از نظر طراحی داخلی هم که اصلا و ابدا قابل مقایسه نیستند ، 206 فوق العاده زیباتر هست.
حجم موتور 206 حدود 100 سی سی بیشتر هست و از نظر وزنی هم حدود 200 کیلو سبک تر ، پس از نظر قدرت هم جای بحثی نمی مونه.
از نظر ایمنی هر 2 ظاهرا چهار ستاره اند اما پژو چهار ستاره خودش رو از euroncap گرفته و mvm از c-ncap که یک شرکت چینی هست گرفته ، پس از نظر ایمنی و امنیت هم 206 سر تر هست.
در مورد x33 هم بگم ، زمانی که حدود 30 میلیون بود کلی جای تردید برای خرید وجود داشت ، الان که دیگه قیمتش 2 برابر شده ، بیشتر کسانی دنبال این مدل میرند که بخوان با قیمت پایین تر شاسی بلند سوار بشند...
منبع یه سری از این توضیحات مجله ماشین هست و مابقی نظر شخصی.
از استارتر عزیز هم عذر میخوام ، امیدوارم یه خودروی خیلی بالاتر بگیری ، چون بحث شد خواستم جوابی داده باشم.
ارادت.

akgh64

Registered User
لایک‌ها
16
اگر ماشين دوستمون چيني هست كه گذاشته برا فروش حتما 206 هم چيني نيست ديگه ؟
بابا با 206 چپ كردم البته نه شديد به يه درخت زدم از جلو يكي تايرها هم بادش خالي شد بعد از يك ماه درستش كردم الان انگار سوار گاري هستم
دوست من يه قيمت برا ما ميفرستي

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه سری از اطلاعات برای مصرف کننده لازم هست.
اجناس چینی درجه کیفی متفاوتی دارند ، در ضمینه خودرو خودروهای mvm جنس درجه 3 چین محسوب می شند و ابدا با MG که جنس درجه 1 چین هست قابل مقایسه نیستند.
اما 206 ، 206 خودرویی هست که بیش از 15 سال پیش طراحی شده و هنوز هم خودروی پر طرفداری هست ، خودتون فکر کنید که یک جنس باید چقدر فوق العاده باشه که حتی بعد از 15 سال هنوز در کانون توجه باشه.
mvm 315 هم زیباست اما اگر کمی توجه کنید ، مخصوصا از جلو یه کپی از 206 هست ، چراغ های کشیده و خشن ، مدل جلو پنجره ، سپر ...
از نظر طراحی داخلی هم که اصلا و ابدا قابل مقایسه نیستند ، 206 فوق العاده زیباتر هست.
حجم موتور 206 حدود 100 سی سی بیشتر هست و از نظر وزنی هم حدود 200 کیلو سبک تر ، پس از نظر قدرت هم جای بحثی نمی مونه.
از نظر ایمنی هر 2 ظاهرا چهار ستاره اند اما پژو چهار ستاره خودش رو از euroncap گرفته و mvm از c-ncap که یک شرکت چینی هست گرفته ، پس از نظر ایمنی و امنیت هم 206 سر تر هست.
در مورد x33 هم بگم ، زمانی که حدود 30 میلیون بود کلی جای تردید برای خرید وجود داشت ، الان که دیگه قیمتش 2 برابر شده ، بیشتر کسانی دنبال این مدل میرند که بخوان با قیمت پایین تر شاسی بلند سوار بشند...
منبع یه سری از این توضیحات مجله ماشین هست و مابقی نظر شخصی.
از استارتر عزیز هم عذر میخوام ، امیدوارم یه خودروی خیلی بالاتر بگیری ، چون بحث شد خواستم جوابی داده باشم.
ارادت.

عامو شما داری موتور tu5 رو میگی که 100 سی سی بیشتر از اینه دیگه؟
با توجه به قیمت این ماشین, باید تیپ ۳ رو باهاش مقایسه کنی, که موتورش لگنی بیش نیست!
در مورد طراحی گفتی, دلیلداینکه ۲۰۶ بعد از ۱۵ سال فزوش داره زیباییش نیست, بازار انحصاریه ایرانه. اگر پرفروشی دلیل بر زیبایی باشه پس پراید از همه زیباتره!!
از نظر ایمنی ۲۰۶ قاعدتا بهتر از این ماشینه...
جان من انقد این ۲۰۶ رو گنده نکنید, بخدا هیچی نیست, مخصوصا از مدلای ۸۷ به بعد که سطح کیفیش خیلی اومد پایین...

dual-core

Registered User
لایک‌ها
51
نام خودرو => پژو 206
مدل خودرو => 1383
رنگ => نقره ای
مصرف به ازای هر 100 کیلومتر 6.25 (شهری)
شتاب از 0 تا 80 => 7 ثانیه
موتور 1350 => تیپ 2 .(امل فرانسوی)
جعبه دنده تیپ 5
خوب این ی مشخصات کلی از ماشین خودمه.
دوست دارم وقتی 2 رو رو 7 هزار پرکردم تو آینه ی نقطه ببینمت :)
قبول هم دارم که مدل های بالای 84 دیگه رو به خراب شدن رفتن
206 تیپ 5 سال 91 نشستم پشتش آشغاله :)))
پات رو میزاشتی رو گاز بعد از ی ربع فکر کردن تازه راه میفتاد (دریچه گاز برقی) 1.6 این ماشین (91) دنده 2 تا 75 کیلومتر در ساعت میره.
در حالی که ماشین من با حجم موتور 1.4 دنده 2 تا 90 میره.
206 گنده هست فقط باید حواست باشه که چه مدلی بخری.
ماشین من بعد از 9 سال کار داره 100ای 6.25 میسوزونه. خودت بگو این MVM بعد از 9 سال اصلا روشن میشه؟

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 5.5 :)))

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نام خودرو => پژو 206
مدل خودرو => 1383
رنگ => نقره ای
مصرف به ازای هر 100 کیلومتر 6.25 (شهری)
شتاب از 0 تا 80 => 7 ثانیه
موتور 1350 => تیپ 2 .(امل فرانسوی)
جعبه دنده تیپ 5
خوب این ی مشخصات کلی از ماشین خودمه.
دوست دارم وقتی 2 رو رو 7 هزار پرکردم تو آینه ی نقطه ببینمت :)
قبول هم دارم که مدل های بالای 84 دیگه رو به خراب شدن رفتن
206 تیپ 5 سال 91 نشستم پشتش آشغاله :)))
پات رو میزاشتی رو گاز بعد از ی ربع فکر کردن تازه راه میفتاد (دریچه گاز برقی) 1.6 این ماشین (91) دنده 2 تا 75 کیلومتر در ساعت میره.
در حالی که ماشین من با حجم موتور 1.4 دنده 2 تا 90 میره.
206 گنده هست فقط باید حواست باشه که چه مدلی بخری.
ماشین من بعد از 9 سال کار داره 100ای 6.25 میسوزونه. خودت بگو این MVM بعد از 9 سال اصلا روشن میشه؟

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 5.5 :)))

دادا میشه بگی شتاب 0 تا 100 ماشینت چند ثانیس؟؟
در ضمن تو شهر امکان نداره زیر 7 بسوزونه, مگه اینکه دستکاری شده باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا