• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش N8 تمیز در مشهد

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
به شرط اول ارسال پایه هستم.

داداش من 460هستم ایشون بنده رو قبول ندارن من میگم پول رو بریزم به حساب یکی از مشهدی های باسابقه ehsan_rabani که میشه اقا احسان پسر گلی هم هست ووقتی گوشی رسید دست بنده به احسان اطلاع بدم که مبلغ رو واریز کنن به حساب ایشون ولی قبول نکردن...

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
داداش من 460هستم ایشون بنده رو قبول ندارن من میگم پول رو بریزم به حساب یکی از مشهدی های باسابقه ehsan_rabani که میشه اقا احسان پسر گلی هم هست ووقتی گوشی رسید دست بنده به احسان اطلاع بدم که مبلغ رو واریز کنن به حساب ایشون ولی قبول نکردن...

پخ شد دوست عزیز

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815

با اجازه استارتر و سایر دوستان
قصد دخالت ندارم
تصمیم با استار تر محترم هست
اما هم محمد عزیز تایید میشن
احسان خان هم که دیگه ....
به هر حال اگر به محمد mohammad-mt اعتماد کنید که پشیمون نمیشید
گرچه که پیشنهاد قرار دادن یه واسطه هم غیر منطقی نیست و نوشن میده گه ایشون واقعا قصدشون انجام یه معامله بی دغدغه هست
موفق باشید

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با اجازه استارتر و سایر دوستان
قصد دخالت ندارم
تصمیم با استار تر محترم هست
اما هم محمد عزیز تایید میشن
احسان خان هم که دیگه ....
به هر حال اگر به محمد mohammad-mt اعتماد کنید که پشیمون نمیشید
گرچه که پیشنهاد قرار دادن یه واسطه هم غیر منطقی نیست و نوشن میده گه ایشون واقعا قصدشون انجام یه معامله بی دغدغه هست
موفق باشید

سلام مرسی مهدی جان شما لطف دارید

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از مهدی جان وداداش خودم درحال مذاکره بادوستمون هستیم

ممنون از دوست عزیزمون گوشی خریداری شد .مبلغ واریز شد وگوشی رسید دست بنده ختم تاپیک

Last edited:
بالا