• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Nexus one

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام.
دوستان موضوع مشخص است.
یکدستگاه Nexus one برا فروش دارم به قیمت 360 هزار تومان.چون قیمت ندارم اینو به عنوان پایه قرار میدم تا قیمتش در بیاد.
دستگاه لوازم کامل داره و در سلامت کامل به سر میبره.خط و خش هم تو عکسها مشخصه.
دلیل فروش تنوع.

Last edited:

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
سلام داداش یکم توضیح بیشتر بده قیمتت هم یکم فضاییه ببخشیدا 440 آک گوشی هست چقدر کار کرده؟ رو صفحه خط و خش داره ؟ یا فقط بالاشه ؟ اندروید چند روشه ؟ و تعمیر و وضعیت باطری :) زیاد سوالات اما لازمه همه میپرسن

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
دوستای گلم گفتم که قیمت ندارم.این آدرسی که گذاشتید نوشو نداره پس قیمت درست نیست.
دوست من صفحه از ابتدا روش محافظ بوده و فقط همون خش ها که تو عکس مشخصه روش هست.
تعمیر نشده و باطری هم سالمه.
تهران و کرج حضوری.
قیمت خودتونو اعلام کنید

Last edited:

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
دوستای گلم گفتم که قیمت ندارم.این آدرسی که گذاشتید نوشو نداره پس قیمت درست نیست.
دوست من صفحه از ابتدا روش محافظ بوده و فقط همون خش ها که تو عکس مشخصه روش هست.
تعمیر نشده و باطری هم سالمه.
تهران و کرج حضوری.
قیمت خودتونو اعلام کنید

نه داداش نو داره دیگه قیمت داده یکی تو همین فروم بدون خط و خش داشت میگفت 330-40 حالا نمیدونم دوستان چقدر قیمت میدن اما شماره تماس بذار با هم صحبت کنیم

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
نوش 440 سراغ دارم فقط برای راهنمایی شما اگه اون خش ها رو نداشت نباید 30 درصد ازش کم میکردی چون این گوشی ارزشش بیشتر از این حرفهاست ولی با توجه به خط و خشش همون 350 -40 مناسبه ...ولی از من میشنوی نفروش مگه گالاکسی نکسوس بخری

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم دوست من بابت راهنمائی.

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از مدیران محترم.با توجه به پیشنهادات و اینکه نوی این موجود در بازار نبود و قیمت مناسبی پیشنهاد نشد از فروش منصرف شدم.
لطفا تاپیک بسته شود.

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
با این قیمت بهتر همون که بسته بشه.
بی احترامی نشه ولی استارتر با خودش فک کرده میتونه تو این آشفته بازار..... ولی فهمید اینقدر هم....

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
چرا حرص میخوری عزیزم.آروم باش بابا جون.آروم.

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
با این قیمت بهتر همون که بسته بشه.
بی احترامی نشه ولی استارتر با خودش فک کرده میتونه تو این آشفته بازار..... ولی فهمید اینقدر هم....

اشکال نداره دوست عزیز هر کس میتونه رو گوشیش یه قیمتی بذاره اما قرار نیست همه به اون قیمت پیشنهاد بدن من گفتم بهششون گوشی رو بفروشن لایو بگیرن بهتره و پیشنهادم دادم بعضی از دوستان کم سابقه حس میکنن اینجا هم مثلا تو دست فروختن هست و ما از قیمت ها اصلا سر در نمیاریم

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز من ، من که گفتم قیمت ندارم.زنگ زدم به اون بنده خدا که آدرسش در بالا هست.فرمودند نداریم.من هم که نمیخوام به زور و به قیمت بالا به کسی گوشی بدم.
خواهش می کنم یه کم منطقی باشید.
از دوستان هم عذر میخوام.خوبه

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
عزیز من ، من که گفتم قیمت ندارم.زنگ زدم به اون بنده خدا که آدرسش در بالا هست.فرمودند نداریم.من هم که نمیخوام به زور و به قیمت بالا به کسی گوشی بدم.
خواهش می کنم یه کم منطقی باشید.
از دوستان هم عذر میخوام.خوبه

شما مشکلی نداری بالاخره با جو اینجا آشنا تر میشی من هم به شما پیشنهاد دادم و توصیه میکنم لایو بخر ایشون 450 دید داغ کرد :دی :D

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
قیمت 440 تومان نو این گوشی مربوط به زمانی است که دلار هنوز گران نشده بود و این گوشی هنوز در بازار موجود بود! عجیب است که دوستان نمی‌دانند!
چطور انتظار دارید نکسوس وان 440 باشد، وقتی که سالسا 550 است؟!

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت 440 تومان نو این گوشی مربوط به زمانی است که دلار هنوز گران نشده بود و این گوشی هنوز در بازار موجود بود! عجیب است که دوستان نمی‌دانند!
چطور انتظار دارید نکسوس وان 440 باشد، وقتی که سالسا 550 است؟!

دوستان می دونند که 440 نیست ولی خوب....
قیمتو عوض کردم 400
هر کی خواست یا علی
قیمت هم دارم پس 350 نمیدم!!!!!

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان می دونند که 440 نیست ولی خوب....
قیمتو عوض کردم 400
هر کی خواست یا علی
قیمت هم دارم پس 350 نمیدم!!!!!

اگه آقای پست 16 رو میگی ایشون خودش فروشنده همین گوشی بود و متاسفانه چیزی از قیمت گوشی قدیمی که دیگه تولید نمیشه نداره و نمیدونن قیمت نو گوشی که من قیمت گرفتم و 2 تا فقط موجود بود 456 تومن در همین گرونی دلاره و دوست عزیز گوشی شما تمیز تمیززززز نیست گوشی این آقا که عرض کردم تمیز و در نوع خودش بسیار خوب بود که تا 370 هم مشتری داشتن در همین فروم( تا اونجا که تو تاپیک دیدم) و بنده 390 هم حاضر به خرید شدم من به قانون احترام میزارم و هر قیمتی که مد نظر شماست محترم هست و اینم خدمتت عرض کنم هر گوشی قیمت خودش رو داره و با گوشی دیگه ای مقایسه نمیشود مثلا الان s500 سونی اریکسون 40 معامله میشود و گوشی مثل 1100 هم 30 مشتری خودش رو داره پس اگه این جوره من باید s500 رو بدم 90 تومن تا مساوات بر قرار شه حالا من یه حساب میکنم که معمولا عرف فروم هست 25% از قیمت نو گوشی کم کنید و که من میگیرم 460 که کلا اصلا نو گوشی نیست 345 میشه پس همیشه اینو یادتون باشه همیشه فروشنده نخواهید بود و همیشه هم خریدار نیستید همیشه عدل و انصاف رو تو کارتون داشته باشید !

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
اگه آقای پست 16 رو میگی ایشون خودش فروشنده همین گوشی بود و متاسفانه چیزی از قیمت گوشی قدیمی که دیگه تولید نمیشه نداره و نمیدونن قیمت نو گوشی که من قیمت گرفتم و 2 تا فقط موجود بود 456 تومن در همین گرونی دلاره و دوست عزیز گوشی شما تمیز تمیززززز نیست گوشی این آقا که عرض کردم تمیز و در نوع خودش بسیار خوب بود که تا 370 هم مشتری داشتن در همین فروم( تا اونجا که تو تاپیک دیدم) و بنده 390 هم حاضر به خرید شدم من به قانون احترام میزارم و هر قیمتی که مد نظر شماست محترم هست و اینم خدمتت عرض کنم هر گوشی قیمت خودش رو داره و با گوشی دیگه ای مقایسه نمیشود مثلا الان s500 سونی اریکسون 40 معامله میشود و گوشی مثل 1100 هم 30 مشتری خودش رو داره پس اگه این جوره من باید s500 رو بدم 90 تومن تا مساوات بر قرار شه حالا من یه حساب میکنم که معمولا عرف فروم هست 25% از قیمت نو گوشی کم کنید و که من میگیرم 460 که کلا اصلا نو گوشی نیست 345 میشه پس همیشه اینو یادتون باشه همیشه فروشنده نخواهید بود و همیشه هم خریدار نیستید همیشه عدل و انصاف رو تو کارتون داشته باشید !

کاملاََ موافقم.
تو این پی تی جناب 7000 خیلی با انصاف هستن و ... .
ولی نکسوس وان هم گوشی خیلی عالی ای هستش و 350 خریدارم.
خدایی 350 قیمت خوبی هست و استارتر محترم هم راه بیاد.
ممنون

بالا