1ت خریدارم فوری
کارکرد همراه با مبدل خروجی HDMI به قیمت پایه ی 500 واسه مزایده گذاشته میشود.
قیمت نو گوشی 1170، 50 تومن فلیپ کاور حداقل، 12 تومن محافظ صفحه، 30 تومن هم مبدل خروجی، یک شارژ و کابل یو اس بی اورجینال هم واسه دفتر بصورت اظافه خریدم واسش که 25 تومن
در کل میشه 1287 هزار تومن اگر بخواین نو خریداری کنید.البته این گوشی و لوازم جانبیش با نو هیچ تفاوتی نداره
جدا جدا به فروش نمیرسد
تعویض هم انجام نمیشود.
شما پست بنده رو مطالعه نفرمودین.درسته؟!من تعجب میکنم ! دارم میگم ۸۵۰ خریدارم بعد میان میگن ۶۰۰ !!!
16 هست دیگه؟
در مورد تعویض اونم با مورد 4 اس اجازه بدید خدمتتون اطلاع میدم،من تا حالا note نداشتم،همشهری با 4اس در حد تعویض داری؟
اگه نه که قیمت پیشنهادیه من 950 هست(اگه دوستانی که بالاتر گفتن پشیمون شدن)
اما در کل هرکی خرید مبارکش باشه
استارتر هم تایید میشه انسان شریفی هستش
1ت خریدارم فوری
ایشون شدید تایید میشه16 هست دیگه؟
ضمن تایید گفتار ایشون باید بگم امضات تو حلقمدرود به استارتر گرامی و منصف ، امیدوارم گوشیتون به بهترین قیمت ممکن فروش بره
دوستان عزیز ، احساس میکنم معنی مزایده برای خیلیا هنوز مشخص نیست ، مزایده یعنی پیشنهاد قیمت به شکل افزایشی ، نمیدونم چرا خیلی از دوستان بدون توجه به پیشنهاد قیمت نفر قبلی یه قیمت پایینتر رو پیشنهاد میدن. تلاش کنید پیشنهادتون رو با توجه به پیشنهاد نفر قبل مطرح کنید که روال مزایده درست و منظم پیش بره.
عذرخواهی میکنم از استارتر گرامی ، پیروز و سربلند باشید
درود به استارتر گرامی و منصف ، امیدوارم گوشیتون به بهترین قیمت ممکن فروش بره
دوستان عزیز ، احساس میکنم معنی مزایده برای خیلیا هنوز مشخص نیست ، مزایده یعنی پیشنهاد قیمت به شکل افزایشی ، نمیدونم چرا خیلی از دوستان بدون توجه به پیشنهاد قیمت نفر قبلی یه قیمت پایینتر رو پیشنهاد میدن. تلاش کنید پیشنهادتون رو با توجه به پیشنهاد نفر قبل مطرح کنید که روال مزایده درست و منظم پیش بره.
عذرخواهی میکنم از استارتر گرامی ، پیروز و سربلند باشید
1 تومن خیلی خیلی خوب می خره... به نظرم الان ختم مزایده رو اعلام کن دادا.. تا این بنده خدا پشیمون نشده... 1 میلیون تومن ؟!
ای بابا،داداش زیره پایه هم راه داره!؟!؟!
این یک اسپمی بیش نبود!
به اعصابه خودتون مسلط باشید
:blink: