hoseindiamond
کاربر تازه وارد
سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی رو 1ماه و خورده ای میشه ک گرفتم اورجینال رنگ مشکی از همون ابتدا یه برچسب تاچ شفاف فوق العاده زدم رو نمایشگرش
و همراه با کیس و کیف لپتاپی مارک خودش..
از مشخصاتش هم
رنگ:مشکی CPU:QUAD CORE یا همون 4 هسته ای با چیپست NVIDIA
مشخصات ROM:ANDROID 4.0.4 که همین امروز فردا ورژن 4.1هم براش میاد قولش رو شرکت HTC تا اواخر اکتبر داده!
مشخصات حافظه ی اینترنال:32GB و 25GB بصورت رایگان ب مدت 2سال DROP BOXو همچنین میتونین از طریق کابل OTG هارد های اکسترنال..فلش مموری و از هرنوع حافظه ی جانبی بهره ببرین.(البته پس از آپدیت به 4.1)
SUPPORT ONLY MICRO SIM
مشخصات نرم افزاری هم:داشتن بیش از 160 نرم افزار نصب شده و بیش از 240 نرم افزار قابل نصب که تو خود MEMORY قرار دادم اعم از:GAME..MEDIA..GPS..TOOLBOXTWEAKو...
خداییش آدمی نیستم که الکی چیزی رو بگم ولی این گوشی کاملا نو و بدون حتی یک خش کوچیک.هیچ فرقی با واکیوم شدش نداره.
ضمنن بنده خودم DEVELOPER هستم.
اینم چند عکس از گوشی.
هر سوالی داشتین مطرح کنید..
قیمت پایه هم از 1.350.000شروع میشه و به بالاترین پیشنهاد...
در صورت تمایل کیف لپتاپی رو با مبلغ 50.000 به صورت جدا..کیفیت ساخت عای با هسته ی فلزی.
ممنون
متقاضی بودین تو پ.خ و یا از طریق [email protected] اطلاع بدین
دوستان خارج از فروم فروخته شد!
و همراه با کیس و کیف لپتاپی مارک خودش..
از مشخصاتش هم
رنگ:مشکی CPU:QUAD CORE یا همون 4 هسته ای با چیپست NVIDIA
مشخصات ROM:ANDROID 4.0.4 که همین امروز فردا ورژن 4.1هم براش میاد قولش رو شرکت HTC تا اواخر اکتبر داده!
مشخصات حافظه ی اینترنال:32GB و 25GB بصورت رایگان ب مدت 2سال DROP BOXو همچنین میتونین از طریق کابل OTG هارد های اکسترنال..فلش مموری و از هرنوع حافظه ی جانبی بهره ببرین.(البته پس از آپدیت به 4.1)
SUPPORT ONLY MICRO SIM
مشخصات نرم افزاری هم:داشتن بیش از 160 نرم افزار نصب شده و بیش از 240 نرم افزار قابل نصب که تو خود MEMORY قرار دادم اعم از:GAME..MEDIA..GPS..TOOLBOXTWEAKو...
خداییش آدمی نیستم که الکی چیزی رو بگم ولی این گوشی کاملا نو و بدون حتی یک خش کوچیک.هیچ فرقی با واکیوم شدش نداره.
ضمنن بنده خودم DEVELOPER هستم.
اینم چند عکس از گوشی.
هر سوالی داشتین مطرح کنید..
قیمت پایه هم از 1.350.000شروع میشه و به بالاترین پیشنهاد...
در صورت تمایل کیف لپتاپی رو با مبلغ 50.000 به صورت جدا..کیفیت ساخت عای با هسته ی فلزی.
ممنون
متقاضی بودین تو پ.خ و یا از طریق [email protected] اطلاع بدین
دوستان خارج از فروم فروخته شد!
فایل های ضمیمه
Last edited: