• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ONE X اصل با کارکرد کمتر از 2 ماه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hoseindiamond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی رو 1ماه و خورده ای میشه ک گرفتم اورجینال رنگ مشکی از همون ابتدا یه برچسب تاچ شفاف فوق العاده زدم رو نمایشگرش
و همراه با کیس و کیف لپتاپی مارک خودش..
از مشخصاتش هم
رنگ:مشکی CPU:QUAD CORE یا همون 4 هسته ای با چیپست NVIDIA
مشخصات ROM:ANDROID 4.0.4 که همین امروز فردا ورژن 4.1هم براش میاد قولش رو شرکت HTC تا اواخر اکتبر داده!
مشخصات حافظه ی اینترنال:32GB و 25GB بصورت رایگان ب مدت 2سال DROP BOXو همچنین میتونین از طریق کابل OTG هارد های اکسترنال..فلش مموری و از هرنوع حافظه ی جانبی بهره ببرین.(البته پس از آپدیت به 4.1)
SUPPORT ONLY MICRO SIM
مشخصات نرم افزاری هم:داشتن بیش از 160 نرم افزار نصب شده و بیش از 240 نرم افزار قابل نصب که تو خود MEMORY قرار دادم اعم از:GAME..MEDIA..GPS..TOOLBOXTWEAKو...
خداییش آدمی نیستم که الکی چیزی رو بگم ولی این گوشی کاملا نو و بدون حتی یک خش کوچیک.هیچ فرقی با واکیوم شدش نداره.
ضمنن بنده خودم DEVELOPER هستم.
اینم چند عکس از گوشی.
هر سوالی داشتین مطرح کنید..
قیمت پایه هم از 1.350.000شروع میشه و به بالاترین پیشنهاد...
در صورت تمایل کیف لپتاپی رو با مبلغ 50.000 به صورت جدا..کیفیت ساخت عای با هسته ی فلزی.
ممنون
متقاضی بودین تو پ.خ و یا از طریق [email protected] اطلاع بدین
دوستان خارج از فروم فروخته شد!

فایل های ضمیمه

• (4).JPG
    (4).JPG
    313.6 KB · نمایش ها: 643
  • (5).JPG
    (5).JPG
    330.2 KB · نمایش ها: 649
  • (3).JPG
    (3).JPG
    280.6 KB · نمایش ها: 630
  • (2).JPG
    (2).JPG
    339.2 KB · نمایش ها: 617
  • (8).JPG
    (8).JPG
    282.7 KB · نمایش ها: 599
  • (7).JPG
    (7).JPG
    283.4 KB · نمایش ها: 570
  • (12).JPG
    (12).JPG
    502.8 KB · نمایش ها: 647
  • (13).JPG
    (13).JPG
    406.8 KB · نمایش ها: 561
Last edited:

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68
داداشم اگه هنوز نفروختی نفروش از من به تو نصیحت گوشی رو دستش نیومده ها بعد پشیمون میشی.من خودمم خیلی گوشی بازی میکنم ولی اتین یه چیزه دیگست لامصب.اندروید 4.1 تا 3.4 روز دیگه میاد واسش که دیگه نگو و نپرس

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
به به واقعاً گوشی تمیزی کیف کردم خدایی.. چه رام خوشکلی! داداش لینکی از رام داری بدی دانلود کنیم؟! مرسی

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68

hoseindiamond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشم اگه هنوز نفروختی نفروش از من به تو نصیحت گوشی رو دستش نیومده ها بعد پشیمون میشی.من خودمم خیلی گوشی بازی میکنم ولی اتین یه چیزه دیگست لامصب.اندروید 4.1 تا 3.4 روز دیگه میاد واسش که دیگه نگو و نپرس
شما درست میگی مخصوصآ تو ورژن جدید رام از بالا رفتن رندینگ 2بعدی..بنچ مارک فوق العاده بالاتر..استفاده ی بیشتر از NVIDIA و بهترین خاصیتش داشتن قابلیت OTGو GOOGLE VOICE ,VOICE ACTIONبدون نیاز به اینترنت.
حرفت کاملا درسته داداش رو دستش نیومده..حتی اپل هم ب یه ورشم نیست! اما ب دلایلی تصمیم به فروشش گرفتم.

ممنونم دوست عزیزم ک سر زدی,شرمندتم اگه راه داشت رادارش می کردم

به به واقعاً گوشی تمیزی کیف کردم خدایی.. چه رام خوشکلی! داداش لینکی از رام داری بدی دانلود کنیم؟! مرسی
ممنونم داداش..عادتمه تمیز نگه دارم وسایلمو..
رام رو ک آقا وحید زحمتش رو کشیدن فقط بعد نصب نسخه 2.6 این آپدیت هارو ک OTGهست از طریق فست بوت بنصب..

http://venomroms.com/fota/endavourU/ViperXOTA_2.6.0-2.7.0.zip

Last edited:

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189
دوست عزیز این که مگین یه فرقی داره با one x های دیگه میشه توضیح بدین فرقش چیه ماهم روشن بشیم ؟؟
نکنه limited edition هست ما چشمامون ضعیف شده :D
قابل توجه تنها one x که فرق داره این مدل هست دوست عزیز
limited edition

htc-one-x-chushnie-et-ochs.jpg

من هنوز تو این one x اصل که نوشتین موندم مگه غیر اصل هم داریم ؟
:D

آپ حساب کن ! lol

hoseindiamond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این که مگین یه فرقی داره با one x های دیگه میشه توضیح بدین فرقش چیه ماهم روشن بشیم ؟؟
نکنه limited edition هست ما چشمامون ضعیف شده :D
قابل توجه تنها one x که فرق داره این مدل هست دوست عزیز
limited edition

مشاهده پیوست 226335

من هنوز تو این one x اصل که نوشتین موندم مگه غیر اصل هم داریم ؟
:D

آپ حساب کن ! lol

دوست عزیز لیمیت ادیشنشم توفیری نداره چون فریم هست و کمتر از ۲۰روزه دیگه غول جدید اچ تی سی وارد ایران میشه و قصد منم از فروش گوشی همینه. پرسیدی فرقش با بقیه وان ایکسا چیه خب ببین میتونم بگم نسبت ب ی سری از وان ایکسایی ک رنگ رو پخش می کنه،پیکسل سوخته داره ک تو حالت عادی هم قابل دیدن نیست و از همه مهتر وقتی ک از یه بک گراند سفید عکس میگیری پیکسل زرد میفته و این گوشی هیچ یم از اون معایب رو نداره میشه تفاوت،پس ی فرقایی داره:)
اما باهات موافقم معنی ای نداشت تو تگ نوشتم اصل،قبول دارم اشتباه لپی بوده،دمتم بوق تریلی با این نکته بینیت داداشی.:)
بازم ممنون ک سر زدی و ب قول خودت آپ کردی.

دوست عزیز لیمیت ادیشنشم توفیری نداره چون فریم هست و کمتر از ۲۰روزه دیگه غول جدید اچ تی سی وارد ایران میشه و قصد منم از فروش گوشی همینه. پرسیدی فرقش با بقیه وان ایکسا چیه خب ببین میتونم بگم نسبت ب ی سری از وان ایکسایی ک رنگ رو پخش می کنه،پیکسل سوخته داره ک تو حالت عادی هم قابل دیدن نیست و از همه مهتر وقتی ک از یه بک گراند سفید عکس میگیری پیکسل زرد میفته و این گوشی هیچ یم از اون معایب رو نداره میشه تفاوت،پس ی فرقایی داره:)
اما باهات موافقم معنی ای نداشت تو تگ نوشتم اصل،قبول دارم اشتباه لپی بوده،دمتم بوق تریلی با این نکته بینیت داداشی.:)
بازم ممنون ک سر زدی و ب قول خودت آپ کردی.

اینم بگم تو ی سری از نسخه های وان ایکس شرکت atهم زده که تو لگو هم فرق داره حتی با اینکه این اپراتور تو ایران جواب نمیده اما دیدم فروشنده هایی ک با این اپراتور به فروش میرسونن.

mbubuntu

Registered User
لایک‌ها
10
منظورش one x + هست

اون که چیز زیادتری نسبت به این نداره ! به جز یه رابط کاربری جدید (تا اونجا که یادمه "وان ایکس" هم رابط کاربریش جدید بود) و ارتقای 24 فریم فیلمبرداری به 30 فریم و یه پردازنده ای که فقط 200 مگاهرتز بیشتره که فکر نمی کنم جایی خودشو نشون بده !
این کجاش غوله ؟
راست میگن پول زیاد مستی میاره !

hoseindiamond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون که چیز زیادتری نسبت به این نداره ! به جز یه رابط کاربری جدید (تا اونجا که یادمه "وان ایکس" هم رابط کاربریش جدید بود) و ارتقای 24 فریم فیلمبرداری به 30 فریم و یه پردازنده ای که فقط 200 مگاهرتز بیشتره که فکر نمی کنم جایی خودشو نشون بده !
این کجاش غوله ؟
راست میگن پول زیاد مستی میاره !

داداش گل من رام 4.1واسه one x هم میاد و با همون سنس 4+ در مورد 24 فریم بودن وان ایکس هم بگم شما با نصب مد میتونی 30 فریم و بیت ریت 20(ینی کیفیت blueray) رو داشته باشی به جرات میتونم بگم وقتی فیلم گرفته شده رو با tv نگاه می کردم حتی تو نور کم هم یک پیکسل نداشت...کیفیت جوری بالا میره که رکورد هر 1.30ثانیه اش حجمش نزدیک به 500mb و کیفیت عکس هم با حجم حداقل 5مگ نشون میده کیفیت فوق العاده ست.
وان پلاس فرق آنچنانی نداره بیشتر رنگ مشکی و لایت قرمز توجه ام رو جلب کرد.
راجع به مستی و پول این حرفا حرفی ندارم چون میشه شعار... اما این حرفتون نسبی هست ممکنه یه جاهایی هم بلعکس نظرتون باشه.
خلاصه اینکه ممنونم که نظر دادی داداشی

up...upppppppp

hoseindiamond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
upppppppppppppppppp

uuuuuuuuuuuuuup

بالللللللللللللااااااااا

Last edited:

mbubuntu

Registered User