hoseindiamond
کاربر تازه وارد
Uppppبالا باشش!
چاکر قربون. بابا این تبلت امضای داش سعید رو بخرید که توی همه تاپیکا نشونی ازش هستبا تبلت تو امضام تعويض داري؟
واقعا متاسفم برات:hmm:چاکر قربون. بابا این تبلت امضای داش سعید رو بخرید که توی همه تاپیکا نشونی ازش هست
آپ واسه رفیقمون. قیمتت گمونم یه نمه بالاست ولی خوب بفروشی
]چاکریم سعید جان نه بابا شوخی کردم داداشم. ایشالا خوب تعویض کنیواقعا متاسفم برات:hmm:
خب ميخوام با گوشي تعويض كنم مورديه؟؟؟؟
با تبلت تو امضام تعويض داري؟
چاکر قربون. بابا این تبلت امضای داش سعید رو بخرید که توی همه تاپیکا نشونی ازش هست
آپ واسه رفیقمون. قیمتت گمونم یه نمه بالاست ولی خوب بفروشی
حیف که به بودجم نمیخوره...ب مشتری واقعی تخفیفم میدم!
سلام دوست عزیز،شرمنده فقط فروش!داداش با نکسوس (تیتانیوم سیلور)در حد بسیار تمیز و کم کارکرد نمیزنی؟
بقیشو سر میدم... فقط شما اوکی رو بده...
تو اکثر فروم ها من خوندم جز تغییرات ذکر شده.ولی کو آپدیت!!!داداش با آندروید 4.1 رسمی OTG رو پشتیبانی میکنه جدا"؟
آره داداش ساپورت می کنه،۱۵نوامبر یعنی ۳روز دیگه آپدیت رسمی بدون هیچ باگ واسه تموم مناطق از جمله آسیا هم میاد.(این تأخیر هم بخاطر پیدا کردن باگ بوده،رو بعضی گوشی ها بعد آپدیت باگ پیدا شده ک با این آپدیت بی نقص همه چی خل میشه و حافظه رو سیستم mount میشه)داداش با آندروید 4.1 رسمی OTG رو پشتیبانی میکنه جدا"؟
تو اکثر فروم ها من خوندم جز تغییرات ذکر شده.ولی کو آپدیت!!!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
آره داداش ساپورت می کنه،۱۵نوامبر یعنی ۳روز دیگه آپدیت رسمی بدون هیچ باگ واسه تموم مناطق از جمله آسیا هم میاد.(این تأخیر هم بخاطر پیدا کردن باگ بوده،رو بعضی گوشی ها بعد آپدیت باگ پیدا شده ک با این آپدیت بی نقص همه چی خل میشه و حافظه رو سیستم mount میشه)
دلواپس نباش داداش ۱۵نوامبر آپدیت میاد آرش جان.
حیف که به بودجم نمیخوره...
وگرنه خفن مشتری واقعیش بودم
اپ وايه دوست عزيز .
شما دولوپري?
توي كدوم فروم هستي?
چيكاره اي?
منصبي داري?
چيكار كردي كه به خودت ميگي دولوپر?
البته كلا اپ حساب كن!![]()
اولا سلام..
ثانیا داداش من چرا اعصاب نداری..؟!
دولوپرم اما نه رسمی و نه تو هیچ فروم یا بکسی,نمیدونم اطلاع داری یانه fotball دولوپر معروف می گفت ی تعداد CID ها هستند ک میتونن کاستوم رام جلی بین نصب کنن..ک تو اون لیست خبری از CID 044 نبود و تو XDA هم سرچ کنی خیلیا شاکی ان چرا همچین چیزیه...همین که خودم تونستم HBOOT رو ارتقا بدم و نقض کنم حرف اون بنده خدارو و تاویک رو از وایپریکس رو ی کاستوم رام دیگه بیارم میشه کوک کردن!
اینارو جهت اطلاع گفتم..فک نمی کنم گفتن دولوپر بودن توهینی حساب بشه..حتما ی چیزی هست ک میگم!
ب هرحال ممنون از آپت عزیزم!