• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش PLAYSTATION 4 ویژه(اکازیونی)

rezacheraghi

Registered User
لایک‌ها
19
عزیز قیمت 1380 الان برات نوش رو می فرستم.ریجن دو همون ژاپن. شما 1400 کارکرد می خوای بدی مردم؟
عجبب دوره زمونه ای شده
1 تومن خریدارم خیلی خیلی هم منطقیه. 30 درصد زیرقیمت چون کارکرده هست

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
برو بخر از همونجا
من فعلا نمیفروشمش
قصد دارم اپدیت پایین نگهش دارم وسلام
چشاتو وا میکردی پست قبلیرو میخوندی

rezacheraghi

Registered User
لایک‌ها
19
واسه 100 تومن!!!
تو چی میزنی خداییش؟
بچه جون شما میگی 1میلیون بعد میگی سره 100 تومن!!!!
خخخ تو ..خولی خداییش
بچه دیگه حرفی ندارم زیاد ادامه بدی .....
ببینید ملت دارید با کی معامله می کنید
من دیگه حرفی ندارم :))))
واقعا خنده داره ساخت ژاپن هه
عزیز همه کنسول ها در چین و FOX تولید می شن
در کشور ژاپن کنسول تولید نمیشه. یه مطلب جامعی بود که الان پیداش نمیکنم که بتون لینک معتبر بدم اما کاملا توضیح داده بود واسه اینکه مردم ژاپن بدونن که این کنسول کاملا مال خودشون هست اینجوری نوشتن. وگرنه به عقل هیچ بشری جور در نمیاد که سونی بیاد یه کارخونه جدید راه بندازه توی کشورش که کنسول مجدد تولید کنه. قیمت کنسول هم براش خیلی تموم میشه اگه اینکار رو کنه. ژاپنی ها یکم خاصن. کلا در یک کلمه درسته که در بعضی از مدل ها نوشته شده ساخت ژاپن اما مطمین باشید کنسول در کشور ژاپن تولید نشده. در همون کارخونه فاکس تولید شده هدف اونها از این کار کلاه برداری نیست. اونا واسه کشور خودشون اینجوری عرضه کردن . بازم تاکید میکنم حرف ما به این معنی نیست که اونا دروغ میگن . اصلا اون کنسول قرار نبوده توی ایران عرضه بشه. زبان کنسول هم پیش فرضش که روشن میکنید ژاپنی هست و با دردسری باید به انگلیسی تغییرش بدید.
عمرا کسی بخرتش ب این قیمت اما موفق باشی با فروش کنسول ساخت ژاپنت که اوکازیونههه و ...

Last edited:

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
در کشور ژاپن کنسول تولید نمیشه. یه مطلب جامعی بود که الان پیداش نمیکنم که بتون لینک معتبر بدم اما کاملا توضیح داده بود واسه اینکه مردم ژاپن بدونن که این کنسول کاملا مال خودشون هست اینجوری نوشتن. وگرنه به عقل هیچ بشری جور در نمیاد که سونی بیاد یه کارخونه جدید راه بندازه توی کشورش که کنسول مجدد تولید کنه. قیمت کنسول هم براش خیلی تموم میشه اگه اینکار رو کنه. ژاپنی ها یکم خاصن. کلا در یک کلمه درسته که در بعضی از مدل ها نوشته شده ساخت ژاپن اما مطمین باشید کنسول در کشور ژاپن تولید نشده. در همون کارخونه فاکس تولید شده هدف اونها از این کار کلاه برداری نیست. اونا واسه کشور خودشون اینجوری عرضه کردن . بازم تاکید میکنم حرف ما به این معنی نیست که اونا دروغ میگن . اصلا اون کنسول قرار نبوده توی ایران عرضه بشه. زبان کنسول هم پیش فرضش که روشن میکنید ژاپنی هست و با دردسری باید به انگلیسی تغییرش بدید.
عمرا کسی بخرتش ب این قیمت اما موفق باشی با فروش کنسول ساخت ژاپنت که اوکازیونههه و ...
هرچند تودر حدم نیستی که بخوام جوابتو بدم

اما برا اگاهی دیگران این لینکارو قرار میدم که دچار تردید نشن با حرفهای چرتمن یه غازت بدبخت

این یه مدله که الان موجوده،اما ساخته چینه

PS4 ریجن 2 مخصوص ژاپن تولید ماه اخر 2014 سری جدید CUH-1100A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1330

این یه مدل دیگس،دقیقا مدل کنسول بندس
PS4 ریجن 2 مخصوص ژاپن ساخت 100 درصد خود ژاپن تولید 3 ماه چهارم 2014 سری جدید CUH-1100A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت برای قیمت P.M یا تماس بگیرید

دیگه همه وحید رو.میشناسید،تاپیک فروششم هست،زنگ بزنید یا بهش pm بدید ،قیمتشو بگیرید

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزیز اول اطلاعاتتو ببر بالا و بعد مطلبی رو بیان کن...سونی یه نمونه ps4 تو خود ژاپن تولید میکنه و بیشتر برای مصرف کننده های خود ژاپن استفاده میشه و پشتشmade in japan زده و تو بازار خیلی کم گیر میاد و گرونترم هست...تعجب میکنم از این موضوع خبر نداری و نظر میدی..استارتر درست میگه و به نظرم دیگه بحثو ادامه نده..

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
دوست عزیز اول اطلاعاتتو ببر بالا و بعد مطلبی رو بیان کن...سونی یه نمونه ps4 تو خود ژاپن تولید میکنه و بیشتر برای مصرف کننده های خود ژاپن استفاده میشه و پشتشmade in japan زده و تو بازار خیلی کم گیر میاد و گرونترم هست...تعجب میکنم از این موضوع خبر نداری و نظر میدی..استارتر درست میگه و به نظرم دیگه بحثو ادامه نده..

این جور ادما یه مشت علافن دوست من، هیچیم ندارن ،هیچیم نمیدونن میان اظهار وجود کنن که یعنی ما هم هستیم

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
داش منم جسارت نکردم و نگفتم اعتبار نداره قربونت
اما تو خرید و فروش اینترنتی اونم پرشین تولز،فروش چکی ولو کارمندی معنی نمیده داش

hosein_leo2012

Registered User
لایک‌ها
18
اره اما خوب حضوری باشه که مشکل نداره راستش پولم کم نهایت میتونم 600 جور کنم

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
داش من خوزستانم،چجوری میتونم حضوری معامله کنم قربونت!؟!

hosein_leo2012

Registered User
لایک‌ها
18
ای بابا فکر کردم تهرانی پس داداش انشالله خوب فروش بره راستی انصافا اگر من خواستم 2 هزینه مثلا پی اس 4 کنم باش کامپیوتر بگیرم بهتر نیست

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
پلی استیشن 4 صرفا فقط و فقط واسه انحصاریاش عالیه و ارزش بازی کردن داره،مابقی بازیا که مشترک میاد و میتونی با کام بازی کنی

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اخطار
در صورت ادامه اسپم و بحث دعوا برخورد خواهد شد

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
به اولین پیشنهاد 1350 واگذار میشه
الان تو بازار لنگه همینو 1550 به مردم میفروشن

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
کسی پولش کم بود و کنسولی داشت برا فروش چه دستی چه خونگی مخصوصا نیتندو 3ds,پیام بده بهم

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
نه داش
بالای 1300 پیشنهاد بدید دوستان

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
کنسول مورد نیاز بنده جهت معاوضه:
XBOX 360 با دو دسته و بدون بازی تا 700 ترجیحا اسلیم