• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش probook 4530s

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام !
دوستانی که قصد خرید این لپ تاپ رو دارن به کیفیتش شک نکنن قیمتو کاریش ندارم ولی خداییش یکی از بهترین لپ تاپهای رده متوسطه من خودم 4540s دارم و یکی از دوستام 4530s بدنه الومینیومیش و صفحه نمایش عالیش (مخصوصا تو فضای باز ) به بقیه مدلها می ارزه !
تنها مشکل این سری (کلا لپ تاپهای HP ) سرعت پایین هاردش هست که فقط موقع بوت شدن و هنگام باز کردن نرم افزارها و بازیهای سنگین یه مقدار زیادی لفتش میده اینم بگم فقط موقع باز کردن بعدش بازی که اجرا شد دیگه هنگ و اینا تو کارش نیست .

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
دیجی کالا 1799
قیمتتون خیلی بالاست

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
داداش قیمت آخر رو برام می فرستی؟

پ.خ شد .

سلام !
دوستانی که قصد خرید این لپ تاپ رو دارن به کیفیتش شک نکنن قیمتو کاریش ندارم ولی خداییش یکی از بهترین لپ تاپهای رده متوسطه من خودم 4540s دارم و یکی از دوستام 4530s بدنه الومینیومیش و صفحه نمایش عالیش (مخصوصا تو فضای باز ) به بقیه مدلها می ارزه !
تنها مشکل این سری (کلا لپ تاپهای HP ) سرعت پایین هاردش هست که فقط موقع بوت شدن و هنگام باز کردن نرم افزارها و بازیهای سنگین یه مقدار زیادی لفتش میده اینم بگم فقط موقع باز کردن بعدش بازی که اجرا شد دیگه هنگ و اینا تو کارش نیست .

سرعت هاردش دیگه از این بهتر نمیشه . تازه اچ پی ها دارای پرمیر اکسپرینس هم هستند که سرعت بوت رو افزایش میده . اگر میخواید سرعت بوتتون بالا بره باید یه هارد اس دی دی بخرین .
ولی در کل خصوصیات خوبی رو براش ذکر کردین . ممنون

دیجی کالا 1799
قیمتتون خیلی بالاست

من که منظورتونو از این اعلام قیمت نفهمیدم چیه . اگه خریدارید ، بگید خریدارم با قیمت پایینتر ، دیگه چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونید ؟
اگرم خریدار نیستید ....

shepesh10

Registered User
لایک‌ها
163
سلام عزیز
قیمت اخرتو واسم پخ کن
ممنون

hellboyboyhell

Registered User
لایک‌ها
5