*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
سلام دوستان یک دستگاه PS3 نقره ایی 40GIG مو جود واسه فروش هست ریجن دستگاه 3 هست ورژن دستگاه هم 4.00 هست .کپی خور نیست ولی میتونید با این E3 ورژنش رو پایین بیارید و کپی خور کنید.
بعد هم دستگاه باز شده واسه سرویس خودم بازش کردم و سرویسش کردم (پاک کردن گرد خاک و خمیرش عوض کردم که عمر مفید دستگاه بالا بره ). در ضمن فنش صدا میده (دورش بالا میره) و از پشتش باد سرد بیرون میاد (داغ نمیکنه)دسته بازیرو هم باز کردم و سرویس کردم .
دستگاه هم تمیزه فقط سه تا زدگی داره . بعد کابل دسته گم شده به جاش یک کابل نوکیا گذاشتم کارتون دستگاه خوبه سالمه فقط زیرش کمی پاره شده تو عکس هم نشون دادم
خوب دیگه همه چیرو گفتم
خریدار فقط و فقط پ.خ بده
قیمت هم 220
پول پست با خریدار
موفق باشید (خواهشا" اونایی که میگن گرونه و اینطور چیزها میتونند دکمه ضربدر رو بزنند و از تایپیک خارج شن به همین راحتی .پس لطف کنید از اینجور پست ها که گرونه و نمیدونم اسپم ندید ممنون)
اینم لینک فروشم تو بازیسنتر هست فروشنده فروش PS3 نقره ایی 40GIG
من تهران نیستم
بعد هم دستگاه باز شده واسه سرویس خودم بازش کردم و سرویسش کردم (پاک کردن گرد خاک و خمیرش عوض کردم که عمر مفید دستگاه بالا بره ). در ضمن فنش صدا میده (دورش بالا میره) و از پشتش باد سرد بیرون میاد (داغ نمیکنه)دسته بازیرو هم باز کردم و سرویس کردم .
دستگاه هم تمیزه فقط سه تا زدگی داره . بعد کابل دسته گم شده به جاش یک کابل نوکیا گذاشتم کارتون دستگاه خوبه سالمه فقط زیرش کمی پاره شده تو عکس هم نشون دادم
خوب دیگه همه چیرو گفتم
خریدار فقط و فقط پ.خ بده
قیمت هم 220
پول پست با خریدار
موفق باشید (خواهشا" اونایی که میگن گرونه و اینطور چیزها میتونند دکمه ضربدر رو بزنند و از تایپیک خارج شن به همین راحتی .پس لطف کنید از اینجور پست ها که گرونه و نمیدونم اسپم ندید ممنون)
اینم لینک فروشم تو بازیسنتر هست فروشنده فروش PS3 نقره ایی 40GIG
من تهران نیستم
فایل های ضمیمه
Last edited: