900 فک کنم خوب باشه اما 1تومن هم به بعضیا نباس داد باید بهشون 1500 داد از بس پرو تشریف دارنقیمتت عالیه عزیز...زیره 1 نباید بفروشیش....این فروم شده پر از دلال...کپی خور نرم افزاری قیمتش بیشتر از این چیزاست...
دادا ممنون
قربونت بشم
900 فک کنم خوب باشه اما 1تومن هم به بعضیا نباس داد باید بهشون 1500 داد از بس پرو تشریف دارنقیمتت عالیه عزیز...زیره 1 نباید بفروشیش....این فروم شده پر از دلال...کپی خور نرم افزاری قیمتش بیشتر از این چیزاست...
پخ شد دادادوباره فرستادم
700 چطوره هستم
این 2 کاربر تاپیک بنده هم به هم ریختن...اونجا هم اومدن مگن 700....کپی خور نرم افزاری بالای 1 قیمتش هست عزیز.بنده تا الان 1100 مشتری واسم اومده...نمیدونستی بدون...:general404:
بد ویروسایین حالا به مشتریات بگو بیان اینجا هم سر بزنناین 2 کاربر تاپیک بنده هم به هم ریختن...اونجا هم اومدن مگن 700....کپی خور نرم افزاری بالای 1 قیمتش هست عزیز.بنده تا الان 1100 مشتری واسم اومده...نمیدونستی بدون...:general404:
نه اصلا
نه دادا فقط نقدسلام با ps vita تعویض داری؟بقیشو سر میدم
پخ شد800 dadash kharidaram
پخ شدقیمت آخر رو برام پخ کنید.
دستگاه کپیخور خودش باید ورژن کارخونه ای دستگاه ۳.۵ باشه که کم دستگادستگاهی اینطوریه و برایدهمینم گرونتر و خرج نداره چون با یه اپدیت درست میشه ولی خوده دستگاه مهمه که ورژن کارخونه ایش ۳.۵ باشه و برای این فرق میکنه و کپبخور میشه بدون باز کردن دستگاهیک سوال این کپی خور نرمافزاری چقدر هزینش میشه
مگه ههر کسی نمیتونه خودش این کارو انجام ده؟