داداش داری هنوز 550 خریدارم نقد
zexos Registered User تاریخ عضویت 7 ژوئن 2012 نوشتهها 901 لایکها 81 محل سکونت ........0000.... 9 دسامبر 2012 #41 داداش داری هنوز 550 خریدارم نقد
HALO Registered User تاریخ عضویت 21 نوامبر 2012 نوشتهها 1,919 لایکها 293 9 دسامبر 2012 #42 به نقل از amir1365 : مرد مومن رفتی از صفحه 250 بازارچه یه تاپیک اوردی بالا بعد میگی قیمت پایینه !!!! لطفا به تاریخ تاپیک ها دقت کنید دوستان !!! کلیک کنید تا بازشود... اخه چرا میرید زیر خاکی میکشید بالا مال یه سال پیشه...... کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز اول مطمین بشین بعد یه چیزی بگین من وقتی اومدم تایپیک بالا بود من که بیکار نیستم که برم بگردم یه تاپیک مال یه سال پیش رو بالا بیارم که فقط بگم قیمتت پایین هست!
به نقل از amir1365 : مرد مومن رفتی از صفحه 250 بازارچه یه تاپیک اوردی بالا بعد میگی قیمت پایینه !!!! لطفا به تاریخ تاپیک ها دقت کنید دوستان !!! کلیک کنید تا بازشود... اخه چرا میرید زیر خاکی میکشید بالا مال یه سال پیشه...... کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز اول مطمین بشین بعد یه چیزی بگین من وقتی اومدم تایپیک بالا بود من که بیکار نیستم که برم بگردم یه تاپیک مال یه سال پیش رو بالا بیارم که فقط بگم قیمتت پایین هست!
zexos Registered User تاریخ عضویت 7 ژوئن 2012 نوشتهها 901 لایکها 81 محل سکونت ........0000.... 9 دسامبر 2012 #43 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:blink: یه سال پیش ما که رفتیم خدا بگم چی کارت کنه پسر
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:blink: یه سال پیش ما که رفتیم خدا بگم چی کارت کنه پسر