سلام قیمت همکار ps4 ریجن 2 مشکی cuh 1116A رومیخواستم.تاریخ ساختشون و به صورت پلمپ هستند دیگه.
شرایط خرید برای ارسال به شهرستان رو بفرستید ممنون.
سلام،داداش قیمت های تاپیک قیمت همکاره فرقی نداره
سلام قیمت همکار ps4 ریجن 2 مشکی cuh 1116A رومیخواستم.تاریخ ساختشون و به صورت پلمپ هستند دیگه.
شرایط خرید برای ارسال به شهرستان رو بفرستید ممنون.
سلام جناب رهسپار
من می تونم ازتون gta بخرم و شما با تیپاکس برام بفرستید . ساکن اصفهانم . ممنون
نه عزیز ، همون که زدی ریجن 2 پالداداش پال سیستمپای 4 منظورته؟
سلام به داداش گلم وحید جان داداش یه سوال ؟
داداش ps4 کپی خور شده میدونستی ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من خودم باورم نمیشد زنگ زدم یارو گفت 220 کپی خور میکنه .
اینم لینکش تو دیوار خواستی با هاش تماس بگیر : http://tehran.divar.ir/v/کپی-خور-ps4رسید،تعمیر-کنسول-های-ps4وبازی-های-ps4/H8sV9vz9B/
فقط بهم بگو شما خودت انجام میدی بدیم به شما چون هم داداش قابل اعتماد مایی همم اینکه از نظر قیمت بهتر حساب میکنید بهم بگید جوابشو ؟
یک دستگاه کنسول PS4 همراه با بازی Fifa 15 از ایشون خریداری شد؛
بسیار خوش برخورد و منصف و از نظر بنده صددرصد مورد تـائـید هستند.
آقا پلی4 آکبند که تحویل میگیریم نیاز به آپدیت خاصی هم داره یا بزنیم به برق بازی کنیم؟
شما تهران فروشگاه دارید؟
نه عزیز ، همون که زدی ریجن 2 پال
سلام ممنون دوست عزیز من از2006 اینجا فعالیت داشتم قدیمی حساب میشیم انشالله بازم برای خرید مزاحمتون میشیم.
برای کرمانشاه میخوام شماره کارت و مبلغ رو برای خرید ps4 ریجن 2 مشکی cuh 1116A برام بفرستین.فقط به صورت پلمپ هست دیگه دستگاهها؟؟
جواب کپی خور رو ندادیاا داداش ؟
سلام
ps4 ریجن 2 اروپا به قیمت 12750000 ریال که در صفحه اول لیست شده تاریخ ساختش مال چه ماهی از سال 2014 هست؟و همینطور سری ساخت ps4 ریجن 1 امریکا مربوط به چه ماهی از سال 2014 هست؟
با تشکر
داداش قیمت ps4 ریجن 3 آسیا رنگ سفید؟