xbox one استاندارد نمیارید؟
داداش ایکس باکس بدون کینکت شاید تو بار بعدی باشه حدودا 1 ماه دیگه رو باری که می رسه نیست
xbox one استاندارد نمیارید؟
درود ، قیمت روز دسته + خود کنسول PS4 رو اعلام کنید سپاس گزار میشم .
بدرود .
من ps4 رو 1520 قیمت دارم ریجن 1 تاریخ ساخت 2014
اگه 1500 میفروشی من یکی میخوام
سلام. دوست عزیز قیمت PS4 با دسته اضافه
سلام شماره تماس رو برای من میفرستی
دوست عزیز قیمت هاتون عالی بود تا 2هفته پیش اما 4شنبه تماس گرفتم ازتون دستگاه بگیرم گفتید تموم شده رفتم توپ خونه 1520 با 72 ساعت مهلت تست گرفتم فرداش یه سر رفتم 1500 هم دیدم به نظرم تجدید نظر کنید تا باز مثل قبل فروشتون بره بالا
من برای خودتون گفتم چون خیلی دوست داشتم از شما خرید کنم البته واسه فامیلمون گرفتم نه خودم و دوست دارم سری های بعد از شما خرید کنمخیلی ممنون
یه فرق عمده بین ما و بچه های جای دیگه هست که نمی دونم بهش توجه کردید یا نه، اولین مورد اینکه ما هرروز قیمت هارو بخاطر مسائل مختلف بالا و پایین نمی بریم مثل تابستون که همه قیمت هارو بالا می برن.
موضوع دیگه اینکه اونا سیاست که دارن اینه که شاید دستگاه رو 10،20 ارزون تر بدم ولی روی بازی و دسته و ... سود می کنم.ولی ما اومدیم بازی ها و لوازم جانبی رو با قیمت پایین و حتی به مشتریامون بازم با تخفیف جنس و لوازم رو دادیم مثل infamous قیمت می دادن به مشتری 210، ما 190 فروش عادی و 180 به مشتریامون به هر حال بازم از شما تشکر می کنم شاید قیمت ها بیاد پایین
منتظر اضافه شدن لیست بازی ها هستیم (Xbox One)
مرسی داداش شما لطف دارید سر بزن شاید قیمت ها رو تغییر بدیممن برای خودتون گفتم چون خیلی دوست داشتم از شما خرید کنم البته واسه فامیلمون گرفتم نه خودم و دوست دارم سری های بعد از شما خرید کنم
عزیز ایکس باکس 360 الان چی موجود داری؟؟
سلام.
داداش ساحت کی هست ؟
ps4 هاتون دوربین هم داره؟
ps4 همراه infamous چند در میاد؟