سلام ایکس باکس وان 3 روز دیگه میاد درسته ؟ قیمتش حدودا چقدر خواهد بود با توجه به اینکه 100 دلار کمتر شده ؟ در ضمن چه بازی هایی براش میارید ؟
داداش ایشالا بار برسه قیمت معلوم میشه بازی هم باید سر بزنید
سلام ایکس باکس وان 3 روز دیگه میاد درسته ؟ قیمتش حدودا چقدر خواهد بود با توجه به اینکه 100 دلار کمتر شده ؟ در ضمن چه بازی هایی براش میارید ؟
سلام و خسته نباشید یه سوال از خدمتتون داشتم الان ریجن 1 در اروپا چه قیمتی ؟ من قیمت گرفتم $399.99 اصلا شما بگو 400 دلار نرخ ارز کشور ما چنده قیمت گرفتم 3100 خوب تا اینجا شد 400$ضربدر 3100 مساوی 1240000 خوب پس نتیجه می گیرم شما قیمتت منصافنه است چون به هر حال باید پول گمرگ رو هم بدی یعنی پول زور اما در مورد بازیها چطور Watch Dogs با قیمت $54.99 که می شه 170469 و بازی
Last of us با قیمت $49.99 که می شه 154969 تومان برای بازیهاتون که اگه طبق قیمت ارز و قیمت جهانی حساب کنیم به اسن صورت می شه پس چرا این قیمتهای بازی گرونه؟ بازم خیلی از توجه شما مچکرم
1800 =1500 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????کلا قیمت بازار ایران 80 درصدش رو مسئله ی عرضه و تقاضا هست که داره تعیین میشه نه قیمت جهانی
شما نگاه کنید وقتی قیمت ایکس باکس وان با کینکت که قیمت جهانیش 100 دلار از ps4 بیشتره ، تو ایران هم قیمت ps4 فروش میره دیگه چه انتظاری از قیمت جهانی دارین؟
کلا قیمت بازار ایران 80 درصدش رو مسئله ی عرضه و تقاضا هست که داره تعیین میشه نه قیمت جهانی
شما نگاه کنید وقتی قیمت ایکس باکس وان با کینکت که قیمت جهانیش 100 دلار از ps4 بیشتره ، تو ایران هم قیمت ps4 فروش میره دیگه چه انتظاری از قیمت جهانی دارین؟
1800 =1500 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
سلام شما از طرح هایی که روی کنسول میوفته دارید و روکش دسته و روکش آنالوگ دسته دارید با نشکر
سلام دوست عزیز شما تو این بار جدید infamous رو آوردید؟ با تشکر چون می خواستم از شما بخرم
ببخشید مغازه شما جمعه و شنبه بازه
وان بدون کینکت کی میرسه؟منتظر قیمت هستم
آقا من دو تا ایکس باکس وان بدون کنیکت و دو دسته اضافی میخواستم با تعدادی بازی باید چه جوری خرید کنم از شما راهنمایی کنید لطفا
قیمت Xbox One ؟
دسته PS3 و دسته XBOX 360 سيمي داري؟
قيمتشان چند است؟
براي وصل كردم به رايانه مي خواهم.