مگه قرار نبود 25 بیارید؟
داداش کارهای اداری گمرک باعث تاخیر شده
مگه قرار نبود 25 بیارید؟
این هفته نمیارید؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
با سلام به همه عزیزان امروز دیگه زحمت دادیم به برادارن بزرگوار رهسپار و یک دستگاه آک و تمیز ps4 از ایشون خریداری کردم باید یگم واقعا هر چقدر از رفتار این بزرگوارها تعریف کنم کمه بسیار با ادب و بسیار وقت گذاشتند و همین جا از این بزرگواران تشکر می کنم و همه دوستانی که از این عزیزان خرید نداشته اند حداقل یک مرتبه این کار رو تجربه کنند قول میدم هیچ ضرری نمی کنند با تشکر یا حق
ريجن ١ ps4 چند ميشه حدودا؟
آدرس مغازه جهت تحويل حضوري تو تهران رو ميشه بديد
ممنون
سلام ایکس باکس وان 3 روز دیگه میاد درسته ؟ قیمتش حدودا چقدر خواهد بود با توجه به اینکه 100 دلار کمتر شده ؟ در ضمن چه بازی هایی براش میارید ؟
آقا من دو تا ایکس باکس وان بدون کنیکت و دو دسته اضافی میخواستم با تعدادی بازی باید چه جوری خرید کنم از شما راهنمایی کنید لطفا
قیمت Xbox One ؟
آقا پس این بزودی که زدین ینی چی؟
موجود دارید؟
ایکس باکس وان ریجن دو با کینکت هم میارین؟ به چه قیمتی؟
ریجن یک با کینکت رو چند میدین؟ جون مادرت قیمت خوب بده برای ریجن یک با کینکت، این فروشگاه های حروم خور اینترنتی که از وقتی ریجن یک بدون کینکت اومده، با کینکت رو که 1700 بود کردن 2100. شما حداقل انصاف داشته باش و قیمت خوب بده تا من هم بتونم خرید کنم ازتون.
خبری نشد!
گفتید یک شنبه الان دو شنبه شده
مگه قرار نبود 25 بیارید؟
این هفته نمیارید؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
عزيز اداپتورش چنده؟
و اينكه ادرس و تلفن ميفرمايين؟
رجين ٢ ندارين ايكس باكس؟
اين اكس باكس وان بدون كينكت با آداپتورش چند ميشه؟
حالا چرا بدون كينكت!!!
با اداپتور 1540؟ تعداد موجودیتون زیاده؟من بزارم واسه هفته بعد بیام تموم نمیشه (پولمو جور کنم) اون دفعه تا اومدم بیام واسه خرید زدید باندل تایتان فال تموم شد :