ممنون از پاسخ گوییتون مزاحم میشیمپ.خ شد داداش![]()
داداش شما اصفهان نمایندگی یا اشنا ندارین که از ایشون بخریم
موجودی به قدر کافی دارید که من که تا یکی دو هفته دیگه پولم جوره بیام برای خرید؟
با سلام آیا ممکنه کنسول ps4 ریجن 1 عکسی بزارید ازپشت که تاریخ تولید مال 3 ماه چندم است از کنسولی که میفروشی با تشکر
سلامسلام
داداش صفحه اول تاپيك دوستاني كه خريد كردن مي تونيد بپرسيد.سريال دستگاهي كه به شما تحويل ميدم ٩٧،٩٨.ماه مارچ![]()
سلام
ایشون منظورشون این بود که شما عکسی که صفحه ی اول گذاشتید قسمت سریال نامبر را پوشیندین.میشه بیزحمت یک سریال نامبر بزارین که ما از چیزاش متوجه بشیم؟اخه متاسفانه ما شهرستانیم و حضوری نمیتونیم ببینیم.برا همین من مزاحمتون میشم
ببخشید من اصلا متوجه نمیشم چرا شما عکس از سریال نامبر نمیزارین.خب اگر بزارین همه قشنگ تاریخ تولیدشو متوجه میشن و بیشتر سوالاشون رفع میشه.ولی من متوجه نمیشم چرا شما دارین محافظه کاری انجام میدینداداش منظورشون فهميدم اگر دستگاه غير از سريال كه بخواين بود پس بدين![]()
سلام.
ببخشید میدونم پست خودتون و هر قیمتی دوست داشته باشید میتونید بزنید، ولی 1399 آخه؟
اون هزار تومان چیه خب:d ببخشید اینو میگم ولی انگار میخواید مشتری را در نگاه اول گول بزنید.
1-برای شهرستانی ها که با پول پست میره بالای 1405 حتی، می تونستید 1390 میذاشتید که لااقل باهامون 1400 در بیاد این انصاف نیست آخه
2-اگه هم حضوری کسی خرید کنه بالاخره 1400 میده اون 1 هزار تومن چیه دیگه:d
من قصد داشتم ازتون بخرم ولی 1400 دارم!!!
امیدوارم تا چند روز آینده ارزان تر بشه.
(امیدوارم ناراحت نشده باشید ولی واقعا حرفه حقه)
ببخشید من اصلا متوجه نمیشم چرا شما عکس از سریال نامبر نمیزارین.خب اگر بزارین همه قشنگ تاریخ تولیدشو متوجه میشن و بیشتر سوالاشون رفع میشه.ولی من متوجه نمیشم چرا شما دارین محافظه کاری انجام میدین
شرایط خرید ps4 لطفا ارسال کنید
چه ربطی داره! اینجا ایرانه پس باید مثل فروشگاه های ایرانی دیگه رفتار بشه بعد هم مگه فروشگاه شما یا فروشگاه های دیگه بازی را از اول با قیمت اعلامیه کارخونه (با حسب دلار) میدین که خودتون رو با آمازون مقایسه میکنید؟ یک بازی اولش میاد 250 یا 280 تومن تو ایران قیمتشه و طبق یک قانون مسخره در بازار های فاسد ایرانی کم کم میاد پایین! وقتی خودتون رو با اونها مقایسه کنید که وقتی یک بازی را میارید تنها با قیمت 180 تومان بدید، مثل این میمونه که آمازون اولش بازی را با 100 دلار عرضه کنه و کم کم به 60 دلار برسونتش. همین مثال بازی هم برای خود کنسول ps4 صدق میکنه که ماه به ماه از عرضه تا الان قیمتش تو ایران بالا پایین شده، مگه آمازون با 399 دلار نمیفروشه؟ تغییرش داد (تازه تخفیف هم زد)؟...
حالا دوست ندارم بحث کنم ولی وقتی از همه جهات با آمازون یکسان بودید بعد خودتون رو برای یک مسائلی باهاشون مقایسه کنید
موفق باشید.
شما و بازاری های دیگه از گمرک رد میکنید؟هزینه هوایی؟بیشتر شبیه شوخی میمونهداداش ممنونت ميشم بازي و دستگاه رو با قيمت جهاني براي من خريداري و تهران به من تحويل بديد تعداد بالاهر موقع تونستيد اين كار رو انجام بديد من هم با قيمت جهاني به مشتري تقديم مي كنم.شما كه از ميزان گمرك كه به اين نوع كالا كه كالاي لوكس بهش مي گن اطلاع ندارين و همچنين از هزينه حمل و نقل هوايي خبر ندارين اين حرف رو نزنين.شما از همون بازار فاسد خريداري كنيد و نظم تاپيك رو به هم نزنيد
ما اينجا نيومديم براي اعلام نظر سر قيمت و ... بحث فروش هست اگر خريداريد در خدمتتون هستم
شما و بازاری های دیگه از گمرک رد میکنید؟هزینه هوایی؟بیشتر شبیه شوخی میمونه
معلومه قصدم خریده و بهترین قیمت هم شما میدید که فقط منتظرم به 1390 کاهش پیدا کنه تا با پول پست ازتون خریداری کنم، مرسی.