Salam.shadow of mordor ro ba metro taviz mikonid.che ghadr bayad sar bedam?mamnoon.lotfan sari j bedin
سلام
ريجن بازيتون چنده؟ من به بچه هاي فروشگاه مي گم اگر خواستن اطلاع مي دم.
Salam.shadow of mordor ro ba metro taviz mikonid.che ghadr bayad sar bedam?mamnoon.lotfan sari j bedin
آخه اگه حتی با قیمت تک فروشی آمازون هم خریده باشید با دلار 3300 تومن میشه 1481700 بگیم 1500قيمت دستيني كلا براي خريد عمده حتي بالاست.شما قيمت سايت امازون نبين ،قيمت متفاوت هست.
آخه اگه حتی با قیمت تک فروشی آمازون هم خریده باشید با دلار 3300 تومن میشه 1481700 بگیم 1500
200 هم هزینه های ارسال و گمرک میشه 1700
آخه 2 تومن؟
والا من 2 هفته دیگه میرم دوبی سورس اونجا سراغ دارم همین الان هم می تونید قیمت بگیرید تک فروشی باندل دستنی رو میده 1660
اگه آدرس خواستید pm بفرستید بهتون معرفی کنم
گفتم شاید مثل باندل معمولی اینم با قیمت مناسب بیارید دیگه اینم از خودتون بگیرم که با این حساب ارزش نداره دیگه![]()
تو رو خدا one با کینکت بیاور :general503:
salam , shadow region chande ? age all hast ya yek adreso vase man befrestid , mrc
ادرس رو میفرستید ، ممنونسلام،رجيون ٢ هست
سلام برادر
استند برا پی اس سه سوپر اسلیم میخواستم چیز خوب قیمتش مهم نیست
سوال دوم باندل دستنی هنوز موجوده قیمت اخرش خریدارم ؟
The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...
دوست عزیزمون انسانی بسیاااااااااااااااااااااااار شریف خوش برخورد مشتری مدار و خدایش ادم لذت میبره از ایشون خرید کنه کارشونم درسته درسته من از طرف خودم کمال تشکر و قدر دانی نسبت به ایشون دارم
فروزا هوریزن لا موجود؟