• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
تو رو خدا one با کینکت بیاور :general503:

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
قيمت دستيني كلا براي خريد عمده حتي بالاست.شما قيمت سايت امازون نبين ،قيمت متفاوت هست.
آخه اگه حتی با قیمت تک فروشی آمازون هم خریده باشید با دلار 3300 تومن میشه 1481700 بگیم 1500 :)
200 هم هزینه های ارسال و گمرک میشه 1700
آخه 2 تومن؟:rolleyes:
والا من 2 هفته دیگه میرم دوبی سورس اونجا سراغ دارم همین الان هم می تونید قیمت بگیرید تک فروشی باندل دستنی رو میده 1660
اگه آدرس خواستید pm بفرستید بهتون معرفی کنم
گفتم شاید مثل باندل معمولی اینم با قیمت مناسب بیارید دیگه اینم از خودتون بگیرم که با این حساب ارزش نداره دیگه :D

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
آخه اگه حتی با قیمت تک فروشی آمازون هم خریده باشید با دلار 3300 تومن میشه 1481700 بگیم 1500 :)
200 هم هزینه های ارسال و گمرک میشه 1700
آخه 2 تومن؟:rolleyes:
والا من 2 هفته دیگه میرم دوبی سورس اونجا سراغ دارم همین الان هم می تونید قیمت بگیرید تک فروشی باندل دستنی رو میده 1660
اگه آدرس خواستید pm بفرستید بهتون معرفی کنم
گفتم شاید مثل باندل معمولی اینم با قیمت مناسب بیارید دیگه اینم از خودتون بگیرم که با این حساب ارزش نداره دیگه :D

ممنون از راهنماييتون :)

AliArami

Registered User
لایک‌ها
13
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب قیمتـــــــــــــــــــــــه مناسبی گذاشتید دمتون گــــــــــــــــــرم

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوستان بار دستینی بصورت محدود وارد کردیم :) بار عمده و قیمت مناسب تر 10 روز آینده میاد ،دوستانی که قیمت مناسب تر می خوان چند روز صبر کنن

Persian PS4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
salam , shadow region chande ? age all hast ya yek adreso vase man befrestid , mrc

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
سلام برادر
استند برا پی اس سه سوپر اسلیم میخواستم چیز خوب قیمتش مهم نیست
سوال دوم باندل دستنی هنوز موجوده قیمت اخرش خریدارم ؟

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

siavash.0902

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیزمون انسانی بسیاااااااااااااااااااااااار شریف خوش برخورد مشتری مدار و خدایش ادم لذت میبره از ایشون خرید کنه کارشونم درسته درسته من از طرف خودم کمال تشکر و قدر دانی نسبت به ایشون دارم

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام برادر
استند برا پی اس سه سوپر اسلیم میخواستم چیز خوب قیمتش مهم نیست
سوال دوم باندل دستنی هنوز موجوده قیمت اخرش خریدارم ؟

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

سلام داداش،ندارم استند پلی 3 ، شرمنده.
بله هنوز موجور هست ولی تعداد کمی مونده بیرون از پرشین دیروز رفت :) پ.خ شد

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوست عزیزمون انسانی بسیاااااااااااااااااااااااار شریف خوش برخورد مشتری مدار و خدایش ادم لذت میبره از ایشون خرید کنه کارشونم درسته درسته من از طرف خودم کمال تشکر و قدر دانی نسبت به ایشون دارم

ممنون داداش ،

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
الان باندل دستینی به همراه دسته بازی اضافی و هدفون به قیمت 630 دلار فروخته میشه.به نظر شما این باندل کی وارد ایران میشه؟
destiny-ps4-starter-pack(1).jpg

amongalpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش من shadow of mordor رو میخام نحوه پرداخت و اینکه کی به دستم میرسه رو لطف میکنی بگی؟

بالا