• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام داداش دمتون گرم اين باندل ذستي رو من امروز هرچي ميدون امام خميني رو زيرو كردم هنوز هيچ كسي نداشت ، قيمت براي پيش فروشم براي تحويل 20 روز ديگه از قيمت شما بالا تر بود . انشالله بار جديدتون كه رسيد حتما سعي ميكنم ازتون بخرم .

سلام،داداش بزودي ميارم.خيالتون راحت قيمت مناسب هم مي زاريم :) موفق باشيد

محسن011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.عزیز من با یکی از فروشنده ها که صحبت می کردم و بهش گفتم آقا یه بنده خدایی هست که ps4 1370 میده،بر گشت بهم گفت دستگاهاش ریفر هستند.حالا سوال بنده این است که چجوری میشه فهمید این دستگاه ها ریفر نیستند؟

mdastranj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
داداش بازی هایی که قراره تا حدود یک ماه دیگه بیاد مثل Assassin's Creed Unity و ... حدودا چند روز بعد از عرضه جهانی میارید؟ نسخه PS4 قیمتش 200 هزار یا ارزونتر در میاد؟

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام.عزیز من با یکی از فروشنده ها که صحبت می کردم و بهش گفتم آقا یه بنده خدایی هست که ps4 1370 میده،بر گشت بهم گفت دستگاهاش ریفر هستند.حالا سوال بنده این است که چجوری میشه فهمید این دستگاه ها ریفر نیستند؟

سلام،داداش من داخل تهران هم به توپ خونه بار می دم و هم به مغازه دارایی که تو شهر هستن.خوب شما هم جای مغازه دار باشید و قیمت تک و عمده رو ببینید یکی هست یکم جلوی این موضوع اکشن میگیرید ولی واقعیت این هست که دستگاه پلمپ اصلی سونی و جلوی روی مشتری باز میشه تست میشه.و علت قیمت ارزون ما دست بردن تو کالا و دادن جنس خراب نیست ،ما تو سیاست های فروشمون فروش تک و عمده رو نزدیک به هم قرار دادیم تا دوستانی که از داخل سایت ما یا این جا خرید می کنن راضی باشن.شما لیست فروش صفحه اول مشاهده کنید و از هر کدوم از خریداران دوست داشتید بپرسید در مورد کالایی که خرید کردن.
موفق باشید :)

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
داداش بازی هایی که قراره تا حدود یک ماه دیگه بیاد مثل Assassin's Creed Unity و ... حدودا چند روز بعد از عرضه جهانی میارید؟ نسخه PS4 قیمتش 200 هزار یا ارزونتر در میاد؟

داداشی فعالیت اصلی ما فروش کنسول هست ولی سعی می کنم که بازی های جدید رو به وقت بیارم :)

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
کلا مغازه دارا زیاد از این شرو ورا میگن
ماهایی که میبینی دم مغازه نمیریم اینجا میخریم تو سایت چون هنوز اینجا یه نمه صداقت و معرفت هست
مغازه دار خودش ریفر تو پاچه نکنه باقی پیشکش :Dیک بلا نسبت ادمایی هستن خدا شاهده یه حرفایی میزنن مرغ تو دیگ میخنده بیای بازی سنتر حرف بچه ها رو بخونی میفهمی چی میگم

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
شرمنده داداش این که میگن سری جدید پلی 4 ارتقاع پیدا کرده درسته و شما این بار ارتغاع یافته رو دارین تو بار جدید

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
شرمنده داداش این که میگن سری جدید پلی 4 ارتقاع پیدا کرده درسته و شما این بار ارتغاع یافته رو دارین تو بار جدید

داداش من با نماينده سوني هم كه صحبت كردم براي خريد بار، اين محصول بود و اشاره كرد كه تغييرات در حد بهتر شدن واي فاي و تغييرات جزئي بوده.من اون جنس هم مي تونستم بگيرم ولي قيمت گرون تر بود.٧٠،٨٠ بالاتر بخاطر تغييرات جزئي.ما هم براي همين موضوع همون بار قبلي رو خريداري كرديم :)

محسن011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام،داداش من داخل تهران هم به توپ خونه بار می دم و هم به مغازه دارایی که تو شهر هستن.خوب شما هم جای مغازه دار باشید و قیمت تک و عمده رو ببینید یکی هست یکم جلوی این موضوع اکشن میگیرید ولی واقعیت این هست که دستگاه پلمپ اصلی سونی و جلوی روی مشتری باز میشه تست میشه.و علت قیمت ارزون ما دست بردن تو کالا و دادن جنس خراب نیست ،ما تو سیاست های فروشمون فروش تک و عمده رو نزدیک به هم قرار دادیم تا دوستانی که از داخل سایت ما یا این جا خرید می کنن راضی باشن.شما لیست فروش صفحه اول مشاهده کنید و از هر کدوم از خریداران دوست داشتید بپرسید در مورد کالایی که خرید کردن.
موفق باشید :)
بایت پاسخ گویی ممنون.راستش من با حرف اون مغازه داره دو دل شده بودم.در هر حال در اولین فرصت برایم خرید مزاحم میشم(اولین فرصت که میگم میشه برای 1 ماهه دیگه چون بنده بدجور در گیر دانشگاه و خونه سازی هستم.تا اون موقع ps4 دارید دیگه)

بالا