- نوشتهها
- 164
- لایکها
- 38
اره داداشسلام..تحویل آنی هستش؟
اره داداشسلام..تحویل آنی هستش؟
پ.خ شدسلام. لطفا قیمت روز یه ۵۰ دلاری رو برام پ.خ. کن.
متشکر دوسته عزیزسلام این شخص تو بازی سنتر هم هست کارش درسته و PSN کارتها رو از راههای قانونی میخره...
دوستان توجه کنند تو سایت هستنند افرادی که با ویزا کارتها جعلی میخرنند هستنند مواضب باشید...
سلام دوسته عزیز پ.خ شدقیمتهای پست اول به روز هستند؟ اگر نه، لطفا قیمت ۲۰ دلاری و ۵۰ دلاری رو پخ کنید. ممنون.
بله 50 دلاری برای خرید از استور است اما پلاس برای انجام دادن بازیه انلاین ولی اگر پلاس هم نداشته باشید شما میتونید خریدتون رو انجام بدینمیشه بفرمایید تفاوت 50 دلاری با یکساله دقیقا چیه ؟ من خودم فکر میکنم 50دلاری واسه خرید بازیها از استور سونی هست ولی بشرطی که قبلش پلاس خریداری شده باشه ، لطفا دقیق بفرمایید
سلامسلام خدمت تمامی دوستان من از هفته گذشته از این اقا مبلغ 970 تومن بابت خرید گیفت کانادا و اکانت کانادا مبلغ به حسابشون واریز کردم
از اون زمان تا الان جوابگو نیستن و میگن تصادف کردن و نمیتونن پول منو بر گردونن من تمامی صحبتایی که داخل پیام خصوصی شده و مستند ریز و واریز موجوده میخاستم بابت این مسئله کمکم کنین
breaking down
نام کاربری شون
شماره تماسشون
09397077934
ادرس فرومش
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-psn-کارت-به-قیمت-مناسب.593015/page-11
شماره کارت که دادن واریز کنم مبلغ براشون
6280231458442364 بانك مسكن
به نام وهاب حسينپور
عزیز هر چی هست ماهم اعتماد کردیم به امتیازشون و حرفشونفكر نميكنم همچين قصدي داشته باشن آبشون خيلي وقته دارن اين كارو انجام ميدن ... ايشاالله كه مشكلي بوده و شما دوستان هم پولتون يا اكانتتون برسين
Sent from my iPad using Tapatalk