silverboy666
Registered User
داداش قیمت مشخصه - تخفیف هم دادم خدمتتون - خریدارین بسم الله در خدمتتونمیذره دیگه چشماتو باز کن منو میبینی شما فروشنده نیستی
داداش قیمت مشخصه - تخفیف هم دادم خدمتتون - خریدارین بسم الله در خدمتتونمیذره دیگه چشماتو باز کن منو میبینی شما فروشنده نیستی
قیمت مشخصه درسته اما شما گفتی تخفیف توپول میدی خب بده من نوکرتم هستمداداش قیمت مشخصه - تخفیف هم دادم خدمتتون - خریدارین بسم الله در خدمتتونم
داداش اصلاً قابلتو نداره ولی اول واریز بعد ارسالبشرط اول ارسال بعد واریز آکبندرو 80 خریدارم هزینه ارسالشم با خودم اگه اوکی بود پخ بده آدرسو واست ارسال کنم
اشکال نداره خوب بفروشی دوسته عزیزداداش اصلاً قابلتو نداره ولی اول واریز بعد ارسال
جسارت نباشه ولی چون نمیشناسمتون نمیتونم ارسال کنم . ( درسته که امتیاز کاربری شما بالاتر از بنده هست )
قربون داداش بازم شرمندهاشکال نداره خوب بفروشی دوسته عزیز
ارسال شد برات داداشداداش اون یکی ست رو چند میدی اخرش ؟
ارسال شدارسال شد برات داداش
نفروختی؟چرا؟؟؟بامن راه بیا تمومش کنیم دیگه مشتیموجوده
حسن جان یک دستش فروش رفت مونده یک دستنفروختی؟چرا؟؟؟بامن راه بیا تمومش کنیم دیگه مشتی
کدومش؟؟؟همون درحده؟؟؟حسن جان یک دستش فروش رفت مونده یک دست
داداش من در خدمتم شما دستور بده
داداش جفتشون در حد هستن و هر دو همراه کارتون و متعلقات - هر دو با هم خریداری شدنکدومش؟؟؟همون درحده؟؟؟
قیمته تهشو پ خ کن برام بگو کدومش مونده
نگفتی قیمت تهش چند؟داداش جفتشون در حد هستن و هر دو همراه کارتون و متعلقات - هر دو با هم خریداری شدن
فقط یکی از کراس اورها موقع بازکردن سیستم از روی ماشین جا مونده
همین دست موجوده
تحفیف معقول داره داداش خریدار باشی تخفیف داده میشهنگفتی قیمت تهش چند؟
تحفیف معقول داره داداش خریدار باشی تخفیف داده میشه
اون برای خرید دو جفت با هم بود شرمندهخریدارم نوکرتم مرض ندارمکه خودت تو تاپیک زدی به خریداره واقعی تخفیف توپول میدی خب بگو تخفیف توپولت چقده چقد بامن حساب میکنی؟؟؟؟