قربان بگردم پیغام خصوصی دادم ولی جوابی نگرفتمدوست عزیز من متوجه نمیشم! بنده کجا محلتون نذاشتم؟!
توسط بنده خریداری شد
با تشکر از استارتر عزیز
دیر دیدم موبارکت باشه داداش کیفیت صفحش چطوریه ؟ صفحه و تاچش از گوشی هایی مثل نوت 2 و اس 3 یه هویی بیایی رو این زیاد اذیت نمیشی ؟گوشی به دست بنده رسید
عالی و بدون کوچکترین مشکل
خیلی ممنون پوریا جان
یاشار به نظر من یه کوچولو اگه حساس باشی کیفیت صفحه ممکنه اذیتت کنه.چون قاعدتا آیکون ها بزرگتر و از کیفیتشون کاسته میشه تو رزولیشن پایین تر. اما اگه حساسیت به خرج ندی اوکی هستدیر دیدم موبارکت باشه داداش کیفیت صفحش چطوریه ؟ صفحه و تاچش از گوشی هایی مثل نوت 2 و اس 3 یه هویی بیایی رو این زیاد اذیت نمیشی ؟
اگه اینی که میگی باشه اذیت میشم من نوت 8 اذیتم میکردم پس ترجیح میدم فعلا همین هواوی باشه خیلی خوبه منتها اینم سایزش خیلی خوبه کاش اس 3 رو دوسیم میزد من راحت میشدم به خدایاشار به نظر من یه کوچولو اگه حساس باشی کیفیت صفحه ممکنه اذیتت کنه.چون قاعدتا آیکون ها بزرگتر و از کیفیتشون کاسته میشه تو رزولیشن پایین تر. اما اگه حساسیت به خرج ندی اوکی هست
قربونت داداشدیر دیدم موبارکت باشه داداش کیفیت صفحش چطوریه ؟ صفحه و تاچش از گوشی هایی مثل نوت 2 و اس 3 یه هویی بیایی رو این زیاد اذیت نمیشی ؟
اس4 مینی هم نسخه ی دوسیم، من داشتم خیلی خیلی خوب بود و خوش دست بود عجیب!اگه اینی که میگی باشه اذیت میشم من نوت 8 اذیتم میکردم پس ترجیح میدم فعلا همین هواوی باشه خیلی خوبه منتها اینم سایزش خیلی خوبه کاش اس 3 رو دوسیم میزد من راحت میشدم به خدا