• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش samsung slim smart tv 3d 32 اینچ

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
این tv مدل سری 6 اسلیم سری اسمارت 3d هست 32 اینچ بسیار باریک مدل دقیقش می شه 6950 پنلش 120 هرتز هست با motion 480hz پنل این سری هم جز سری پنل های va هست که بالاترین کنتراست ممکن led برای همین پنل هست این یعنی بیش از 3 برابر کنتراست بهتر نسبت به ips ها یا tn ها رنگ های بسیار اشباع شده ای هم داره حالت گیم هم داره جهت پایین ترین iput lag برای بازی ها از full hd 4:4:4 هم پشتیبانی می کنه اما مهم ترین نکتش responce time هستش که نزدیک 7 میلی ثانیه هست که می شه گفت بهترین حالت ممکن برای 1 tv هست حتی asus rog هم که ادعا 1 میلی ثانیه می کنه در حقیقت 6 میلی ثانیه هست با این حساب در فوتبال اینا هم هیچ مشکلی ندارید. 3d هم active هست یک عدد عینک 3d هم داره جعبشم هست.

دستگاه کاملا تر تمیز و سالم هست پنل هیچ خشی نداره کناره هم هیچ جای خراش یا زدگی نداره به علت استفاده به عنوان مانیتور هم کم ازش استفاده شده

در این مدل برای هر hdmi یا چیز دیگه می شه تنظیمات دلخواه ذخیره کرد برای هر پروفایل. در کل مزیت tv به مانیتور خیلی زیاده اصلی ترینشم کیفیت تصویر بسیار بهترش هست مخصوصا برای کیفیت های پایین تر 1080p
از 1080p 4:4:4 یا full rgb هم جهت نمایش رنگ های بیشتر پشتیبانی می کنه.

اینم مشخصاتش
sad.gif
در سری های جدید دیگه خبری از 480 هرتز نیست به 240 کاهش پیدا کرده responce time به بالای 12 میلی رفته خبری از 3d هم نیست سری 5 هم که پنلش 60 هرتز می شه.
http://bazaretv.com/محصولات/1703/تلویزیون-ال-ای-دی-سامسونگ-32es6950

قیمت هم 1.150 به دلیل نیاز مالی کاهش قیمت به 970

معامله فقط تهران حضوری

فایل های ضمیمه

• DSC_0502.JPG
    DSC_0502.JPG
    579.7 KB · نمایش ها: 74
  • DSC_0503.JPG
    DSC_0503.JPG
    447 KB · نمایش ها: 84
  • DSC_0504.JPG
    DSC_0504.JPG
    450.6 KB · نمایش ها: 77
Last edited:

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
این tv مدل سری 6 اسلیم سری اسمارت 3d هست 32 اینچ بسیار باریک مدل دقیقش می شه 6950 پنلش 120 هرتز هست با motion 480hz پنل این سری هم جز سری پنل های va هست که بالاترین کنتراست ممکن led برای همین پنل هست این یعنی بیش از 3 برابر کنتراست بهتر نسبت به ips ها یا tn ها رنگ های بسیار اشباع شده ای هم داره حالت گیم هم داره جهت پایین ترین iput lag برای بازی ها از full hd 4:4:4 هم پشتیبانی می کنه اما مهم ترین نکتش responce time هستش که نزدیک 7 میلی ثانیه هست که می شه گفت بهترین حالت ممکن برای 1 tv هست حتی asus rog هم که ادعا 1 میلی ثانیه می کنه در حقیقت 6 میلی ثانیه هست با این حساب در فوتبال اینا هم هیچ مشکلی ندارید. 3d هم active هست یک عدد عینک 3d هم داره جعبشم هست کاملا سالم با الااعاتی نسبی هم که در زمینه ی سخت افزار دارم همه ی حالت های امینیتی برای عمر طولانی led استفاده کردم که می شه گفت در این حالت بالای 15 سال باید عمر کنه منم فقط برای monitor استفاده می کردم برای همینم استفاده ازش خیلی کم بوده

در این مدل برای هر hdmi یا چیز دیگه می شه تنظیمات دلخواه ذخیره کرد برای هر پروفایل. در کل مزیت tv به مانیتور خیلی زیاده اصلی ترینشم کیفیت تصویر بسیار بهترش هست مخصوصا برای کیفیت های پایین تر 1080p

اینم مشخصاتش
sad.gif
در سری های جدید دیگه خبری از 480 هرتز نیست به 240 کاهش پیدا کرده responce time به بالای 12 میلی رفته خبری از 3d هم نیست سری 5 هم که پنلش 60 هرتز می شه.
http://bazaretv.com/محصولات/1703/تلویزیون-ال-ای-دی-سامسونگ-32es6950

قیمت هم 1.150

معامله فقط تهران حضوری

میگم این اطلاعات پنل که از نوع va هست و 7 میلی ثانیه رو از کجا گرفتید؟وضعیت تلویزیون چجوره؟خط و خش داره؟پیکسل سوخته چی؟

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
میگم این اطلاعات پنل که از نوع va هست و 7 میلی ثانیه رو از کجا گرفتید؟وضعیت تلویزیون چجوره؟خط و خش داره؟پیکسل سوخته چی؟

از نقداش. خیر کاملا سالمه پیکسلم حتی 1 نداره.

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
میتونی یه لینک نقداش برام بفرستی.ممنون

big_bob

Registered User
لایک‌ها
757
لینک اطلاعاتی که بالا گذاشتین رو بی زحمت بفرستین
اینیکه گذاشتین 6500 هستش نه 6950

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
لینک اطلاعاتی که بالا گذاشتین رو بی زحمت بفرستین
اینیکه گذاشتین 6500 هستش نه 6950

مدل خاورمیانش می شه 6950 مدل بانه ایش می شه 6500

کدام اطلاعات لینک مشخصات که گذاشتم مدل کامل هم گذاشتم

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
لطفاً عکس از پشت دستگاه .. از برچسب مشخصاتش بزارید .. و همیطور از خروجی ورودی ها ..
لطفاً عکس هائی هم که میگیرید و قرار میدی توی نور کافی باشه .. توی عکس های فعلی هیچ چیزی ار بدنه دستگه پیدا نیست ..
عکس کامل با پایه .. دسگاه خاموش ..

و همینطور با نام کاربری ..

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
به دلیل نیاز مالی کاهش قیمت به 970

از اونجایی که قیمت حقیقتا مناسب هست لطفا تقاضای تخفیف نفرمایید.

به دلیل حساسیت کالا فقط در تهران حضوری معامله می کنم کالا هم از هر لحاظی مشابه اکبند هست.

این tv برای گیم فوق العاده عالی هست اگر از tv مناسب برای گیم استفاده کنید دیگه سمت مانتیور هیچ وقت نمی رید

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
داداش قصد جسارت ندارم ولی بقیمت700خریدارم.مدل تازه تر 32اینچ مدل
سامسونگ 32J4830
وای فای دارش با سیستم عامل نایزن با کیفیت4کا تو 1.050.000ت بازارهستش بنده پرسجو و تحقیق کردم.اینم لینک که 1.100.000قیمت زده تو قسمت بزودی هستش.
تو لیون هم پیام گذاشتم

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
داداش قصد جسارت ندارم ولی بقیمت700خریدارم.مدل تازه تر 32اینچ مدل
سامسونگ 32J4830
وای فای دارش با سیستم عامل نایزن با کیفیت4کا تو 1.050.000ت بازارهستش بنده پرسجو و تحقیق کردم.اینم لینک که 1.100.000قیمت زده تو قسمت بزودی هستش.
تو لیون هم پیام گذاشتم

قبل از انهدام تاپیک 1 شخص ابتدا تحقیق کنید بد منهدمش کنید سری 4 جدید hd هست حتی full hd هم نیست پنلش 60 هرتزه کیفیت تصویرشم جالب نیست پنل ips هم داره motion هم نداره این لینکی هم که دادید اصلا چی هست 46 اینچ به 32 چه ربطی داره. بعد من دارم می گم سری 6 جدید هم حتی به دلایل نامشخص از سر و تهش زدن 3d که نداره motion هم به 240 هرتز کاهش دادن فقط قابلیت اسمارتش بهتر شده که در ایران هیچ کارایی نداره.
به هر حال چیزی که معرفی کردید برای گیم اصلا مناسب نیست اما باز هم نظر شما هست چنانچه پسند می کنید بخرید.
اینم بگم 4k بخرید باید سیستم در حد 4k هم داشته باشید و الا full hd بخرید خیلی برد کردید مخصوصا در سایز 32 که کیفیت خیلی خوبه برای full hd
اگرم قصد خرید برای گیم دارید یا اصلا هر چیزی سمت lg نرید که پشیمون می شید.

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
عذر خواهی می کنم بابت اسپم از استارتر محترم... میشه بگید چرا تلویزیون های ال جی برای گیم مناسب نیستند؟ حقیقت من دنبال خرید یک مدل ال جی بودم برای اتاقم واسه گیم. باتشکر.

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
داداش وقتی خود لینک ذکر شده را باز کنید تو قسمت مدلهای مشابه مهر بزودی روش خورده ولی تو بازار موجوده مدل ذکر شده رو انتخاب کنید مشخصاتش رو ملاحظه میکنید

tqy4_unti22245245tled.jpg

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
عذر خواهی می کنم بابت اسپم از استارتر محترم... میشه بگید چرا تلویزیون های ال جی برای گیم مناسب نیستند؟ حقیقت من دنبال خرید یک مدل ال جی بودم برای اتاقم واسه گیم. باتشکر.
متاسفانه تمامی ال جی ها ips هستن با کنتراست های بسیار پایین دقت رنگ جالبی هم نداره iput lag بالایی هم دارن می شه گفت هیچ سایتی برای گیم پیشنهادش نمی کنه ضعیف ترین اپ اسکیل هم به full hd یا 4k دارن اگر دنبال ال جی هستید فقط oled بگیرید هر چند ledo ها هم لگ بالای 50 دارن که حس سنگینی به کنترل بازی می ده در کل بین sasung panasonic sony انتخاب کنید اگر دنبال کیفیت و کارایی هستید.
داداش وقتی خود لینک ذکر شده را باز کنید تو قسمت مدلهای مشابه مهر بزودی روش خورده ولی تو بازار موجوده مدل ذکر شده رو انتخاب کنید مشخصاتش رو ملاحظه میکنید

tqy4_unti22245245tled.jpg

عزیز مشخصات این مدل این هست

http://www.samsungcenter.ir/ال-ای-دی-سامسونگ-samsung-tv-led-32j4830-32J4830

اگر درست دقت می کردید hd هستید(حتی full hd هم نیست.) نه 4k تازه تک پورت hdmi با usb هم هست این درحالی هست مدل من از هر کدوم 3 تا داره 1 هم برای هارد مجزا داره هوشمند هم نیست wi-fi هم نداره. اصلا این مدل ها با هم قابل مقایسه نیستن اگر لطف کنید بحث هم در پیام ادامه بدید که تاپیک شلوغ نشه لطف می کنید.

لینکی هم که گذاشتم برای سایت رسمی samsung در ایران هست

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
من مشاهده کردم مانیتور 27 یا 28 اینچ بالاتر ازاین قیمت خریداری کردن در حالی که برای این led tv کلی پیام دریافت کردم شماره تماس دادم اخرم خبری نشده این در حالی هست که این tv خیلی مزیت ها نسبت به مانیتور مشابه Asus داره هم native 3d داره هم پنلش 120 هرتز هست هم کیفیت تصویر با رنگ های بسیار بهتری داره هم کنترل داره هم تنظیمات خیلی پیشرفته تر تصویر یا حتی motion داره(به شکلی که بازی 60 فریم شبیه 120 فریم یا 30 فریم شبیه 60 فریم می شه.) wi-fi direct bluetooth قابلیت اتصال موس یا کیبورد یا حتی ورودی های بسیار کامل برای هر دستگاهی صدای اسپیکر بسیار بهتری داره خروجی اپتیک حتی داره dvb-t داره حقیقتا این همه امکانات در کنار 4 یا 5 اینچ سایز بیشتر این قیمت خیلی به صرفه تر هست.

نمی دونم چرا منطق خرید و فروش هم غیر منطقی شده.

در ضمن ان tv از nivida 3d vision در حالت 720 60 هرتز یا 1080 در حالت 24 هرتز هم بدون نیاز به خرید هیچ چیز اضافه ای هم پشتیبانی می کنه

بالا