جواب دادم همشهری...جواب پ خ مارو هم که ندادی داداش
حداقل یه اِهِن مینوشتی واسمون که بفهمیم خوندیش...!
جواب دادم همشهری...جواب پ خ مارو هم که ندادی داداش
حداقل یه اِهِن مینوشتی واسمون که بفهمیم خوندیش...!
پخ کردم داداش..قیمت تهِ تهِشو واسم پوخ کن پلیز...
پخ شد.آقا کف کف قیمتتو به منم بده
ممنون
مرسیجواب دادم همشهری...
اخر ما نفهمیدیم یکبار میگید دو ماه کار کرده یکبار میگید یک ماه!گوشي دوستان شايد يك ماه هم كار نكرده،قيمت اخرم 840..از دوستان يه سري قيمت بالاتر از پايه هم دادن ولي بعد غيبشون زد،خواهشا خريداراي واقعي بيان جلو،،اولين دوستي كه 840خواست تقديمش ميكنم،،بازم ميگم كوشي با اك فرقي نداره،،يا علي،،
اخر ما نفهمیدیم یکبار میگید دو ماه کار کرده یکبار میگید یک ماه!
خوب به خاطر اینه که قیمتش امروز شده 980تومن
من 810 خریدارم تا امشب اگه فردا ارزونتر نشه که بعید نیست....
قیمت گوشی امروز خیلی اومده پایین خوب تقصیر منه؟!دقیقا مشابه همین حرفارم تو تاپیک من زدی!!
قیمت گوشی امروز خیلی اومده پایین خوب تقصیر منه؟!
چون ایشون هم حرفاشون مثل شما که اول تاپیک گفتید 20 روز کارکرده بعد اخرین پستتون گفتید یک هفته بیشتر کار نکرده ایشون هم اینجا زدند یک ماه هم کار نکرده ولی تو پ.خ به من گفتن دو ماه کارکرده...
حالا خدا میدونه شاید هم بیشتر کارکرده باشه....
اره خوندم خدا میدونهاولا که رسول کارش درسته تا حالا 2 بار باهاش معامله داشتم !! دوما توی تاپیکم توضیح دادم برو بخون!! سوما شما چه اصراری به کارکرد گوشی دار؟! بعضی وقتا گوشی 1 هفته کار کرده داغون میشه بعضی وقتام گوشی 1 سال کار میکنه بخاطر نگهداری خوب با آک مو نمیزنه !! خوب شما کدوم رو ترجیح میدی؟!
اره خوندم خدا میدونه
خوب اگه بصرفه دست دو می گیرم ولی اگه نه نو
فعلا که بازار و وضعیت قیمت رو به پایین هست
خوب همه چیز که ظاهر نیست وضعیت باطری هم شرطه....
من یه ویو 1 از دوستتون گرفتم نوشته بود توی تاپیک که مودم توی اندروید کار نمیکنه حالا منظورشون این بوده که توی اندروید که نصب کردن انتن نمیده و سرعتش هم خیلی کنیده و ن هم به امید اندرویدش خریده بودمخوب اینجا یه چیز دیگم هست که اعتبار آدم هست! من خودم به شخصه هیچ وقت با دروغ اعتبار خودمو خراب نمیکنم همونطور که تا الان هرکی از من خرید داشته ناراضی نبوده !!
شمام باید تصمیمتو بگیری! بالاخره این بازار داره یه روند نا مشخص رو طی میکنه!! یا میخری و بی خیال بالا یا پایین شدن قیمتش میشی یا نمیخری و منتظر میمونی!! اما خوب این دلیل نمیشه برا خرید امروز با پیش بینی فردا صحبت کنی!!![]()