• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش sensation xe در حد اک( تایوان)

tanhatar2

Registered User
لایک‌ها
10
آقا کف کف قیمتتو به منم بده
ممنون

tanhatar2

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون دوست عزیز

Last edited:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
چند مدت کارکرده و قیمت اخر؟

korgrasol

Registered User
لایک‌ها
22
گوشي دوستان شايد يك ماه هم كار نكرده،قيمت اخرم 840..از دوستان يه سري قيمت بالاتر از پايه هم دادن ولي بعد غيبشون زد،خواهشا خريداراي واقعي بيان جلو،،اولين دوستي كه 840خواست تقديمش ميكنم،،بازم ميگم كوشي با اك فرقي نداره،،يا علي،،

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
دادا اگه مشتری نبود من تا 800 میتونم بدم(شرمنده زیر پایه گفتم)

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
گوشي دوستان شايد يك ماه هم كار نكرده،قيمت اخرم 840..از دوستان يه سري قيمت بالاتر از پايه هم دادن ولي بعد غيبشون زد،خواهشا خريداراي واقعي بيان جلو،،اولين دوستي كه 840خواست تقديمش ميكنم،،بازم ميگم كوشي با اك فرقي نداره،،يا علي،،
اخر ما نفهمیدیم یکبار میگید دو ماه کار کرده یکبار میگید یک ماه!
خوب به خاطر اینه که قیمتش امروز شده 980تومن
من 810 خریدارم تا امشب اگه فردا ارزونتر نشه که بعید نیست....

aidinvm

Registered User
لایک‌ها
24
قیمت فوق العاده مناسبه
خوب بفروشی داداش

korgrasol

Registered User
لایک‌ها
22

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
اخر ما نفهمیدیم یکبار میگید دو ماه کار کرده یکبار میگید یک ماه!
خوب به خاطر اینه که قیمتش امروز شده 980تومن
من 810 خریدارم تا امشب اگه فردا ارزونتر نشه که بعید نیست....

دقیقا مشابه همین حرفارم تو تاپیک من زدی!!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دقیقا مشابه همین حرفارم تو تاپیک من زدی!!
قیمت گوشی امروز خیلی اومده پایین خوب تقصیر منه؟!
چون ایشون هم حرفاشون مثل شما که اول تاپیک گفتید 20 روز کارکرده بعد اخرین پستتون گفتید یک هفته بیشتر کار نکرده ایشون هم اینجا زدند یک ماه هم کار نکرده ولی تو پ.خ به من گفتن دو ماه کارکرده...
حالا خدا میدونه شاید هم بیشتر کارکرده باشه....

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
قیمت گوشی امروز خیلی اومده پایین خوب تقصیر منه؟!
چون ایشون هم حرفاشون مثل شما که اول تاپیک گفتید 20 روز کارکرده بعد اخرین پستتون گفتید یک هفته بیشتر کار نکرده ایشون هم اینجا زدند یک ماه هم کار نکرده ولی تو پ.خ به من گفتن دو ماه کارکرده...
حالا خدا میدونه شاید هم بیشتر کارکرده باشه....

اولا که رسول کارش درسته تا حالا 2 بار باهاش معامله داشتم !! دوما توی تاپیکم توضیح دادم برو بخون!! سوما شما چه اصراری به کارکرد گوشی دار؟! بعضی وقتا گوشی 1 هفته کار کرده داغون میشه بعضی وقتام گوشی 1 سال کار میکنه بخاطر نگهداری خوب با آک مو نمیزنه !! خوب شما کدوم رو ترجیح میدی؟!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اولا که رسول کارش درسته تا حالا 2 بار باهاش معامله داشتم !! دوما توی تاپیکم توضیح دادم برو بخون!! سوما شما چه اصراری به کارکرد گوشی دار؟! بعضی وقتا گوشی 1 هفته کار کرده داغون میشه بعضی وقتام گوشی 1 سال کار میکنه بخاطر نگهداری خوب با آک مو نمیزنه !! خوب شما کدوم رو ترجیح میدی؟!
اره خوندم خدا میدونه
خوب اگه بصرفه دست دو می گیرم ولی اگه نه نو
فعلا که بازار و وضعیت قیمت رو به پایین هست
خوب همه چیز که ظاهر نیست وضعیت باطری هم شرطه....

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
اره خوندم خدا میدونه
خوب اگه بصرفه دست دو می گیرم ولی اگه نه نو
فعلا که بازار و وضعیت قیمت رو به پایین هست
خوب همه چیز که ظاهر نیست وضعیت باطری هم شرطه....

خوب اینجا یه چیز دیگم هست که اعتبار آدم هست! من خودم به شخصه هیچ وقت با دروغ اعتبار خودمو خراب نمیکنم همونطور که تا الان هرکی از من خرید داشته ناراضی نبوده !!
شمام باید تصمیمتو بگیری! بالاخره این بازار داره یه روند نا مشخص رو طی میکنه!! یا میخری و بی خیال بالا یا پایین شدن قیمتش میشی یا نمیخری و منتظر میمونی!! اما خوب این دلیل نمیشه برا خرید امروز با پیش بینی فردا صحبت کنی!! :)

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
خوب اینجا یه چیز دیگم هست که اعتبار آدم هست! من خودم به شخصه هیچ وقت با دروغ اعتبار خودمو خراب نمیکنم همونطور که تا الان هرکی از من خرید داشته ناراضی نبوده !!
شمام باید تصمیمتو بگیری! بالاخره این بازار داره یه روند نا مشخص رو طی میکنه!! یا میخری و بی خیال بالا یا پایین شدن قیمتش میشی یا نمیخری و منتظر میمونی!! اما خوب این دلیل نمیشه برا خرید امروز با پیش بینی فردا صحبت کنی!! :)
من یه ویو 1 از دوستتون گرفتم نوشته بود توی تاپیک که مودم توی اندروید کار نمیکنه حالا منظورشون این بوده که توی اندروید که نصب کردن انتن نمیده و سرعتش هم خیلی کنیده و ن هم به امید اندرویدش خریده بودم
من که تصمصم را گرفته بودم تا دیروز که قیمتش بود 900 خریدم ندادید با این وضعیت هم قیمتم را گفتم

بالا