سلام دوست عزیز
بعد از همفکری با شما رفتم این مدل دوربینو گرفتم واقعا چیز فوق العاده ایه ممنون از راهنماییت
ممنون خواهش میکنم
واقعاً دوربین خوبیه ولی کو گوش شنوا :دی
سلام دوست عزیز
بعد از همفکری با شما رفتم این مدل دوربینو گرفتم واقعا چیز فوق العاده ایه ممنون از راهنماییت
سلام دوست عزیز
دادا تو به این میگی در حد اک?
این 5هزار تا شات زده که?
دوربین فسیل شده دیگه
قیمتشم توی بازار 750قیمت دارم
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
خوب اين كه شما دوست داري بهش بگي در حد خوب سليقه اي هست:lol:اولاً دوستدارم بهش بگم در حد آک
ثانیاً از کجا فهمیدی 5 هزارتا شات زده ؟!!!!
ثالثآ دوربین فسیل شده که شده الان میدونی قیمت فسیل چنده؟ !!!
رابعاً کسی مگه مجبورتون کرده برید از همون بازار بخرید !!
عجب زمونه ای شده
خوب اين كه شما دوست داري بهش بگي در حد خوب سليقه اي هست:lol:
فهميدن تعداد شات هم ضريب هوشي بالايي نميخواد دادا يه نگاه به شماره عكس هايي كه گذاشتي بندازي متوجه ميشي كه دوربين بالاي 5هزار شات زده
يكي از دوستان ديگه هم همين دوربين رو براي فروش گذاشته بود گفت كه حدودا هزارتا شات خورده اما عكس كه از دوربين گذاشت ديدم شمارش تا3500هم رسيده!!!سوتي بدي بود واقعا طرف به كل ضايع شد!
حالا شما هم خوب كاري كردي نگفتي تعداد شات رو اگه پايين ميگفتي پاك ضايع بازي ميشد ميرفت!:دي
شمارند عكس هم نميشه ريست داد يعني راه دررو ندارند دوستان فروشنده
نه قيمت فسيل دستم نيست لامصب دلار مگه ميزاره هي بالا پايين ميشه قيمت فسيل رو هم بالا پايين ميكنه:lol:
نه من كه خريدار نيستم ولي جهت اطلاع عرض كردم
واقعا خيلي زمونه بدي شده:lol:
در ضمن ممكنه ظاهرش رو خيلي تميز نگه داشته باشيد وبا آك مو نزنه !اما باطن اين بدبخت خسته اس
اگه گفته شما درست باشه که فکر کنم درسته :happy: دقیقاً 6537 تا شات زده ولی فکر نمیکنم زیادباشه
در کل از شفاف سازی این دوستمون ممنونم
اگه به قیمت مد نظر فروش رفت که رفت نرفت ترجیح میدم نگه دارم
موفق باشی
دوستان اینجا یه جوری قیمت میدن انگار دلار هنوز 1800 تومن هست
من هم HS20 رو گزاشتم برای فروش با تمام وسایل 650 ولی 550 قیمت میدن (عجب:blink
شما صبر کن و عجله نکن حتماً مشتریش پیدا میشه
درود
خوبی داداش ؟؟
مارو که یادته ؟؟؟
قیمت نهایی این دوربین رو واسمون پخ کن
یا حق
حیفه دوربینه محشریه نفروشش
داداش قابل شمارو ندارهداداش من 600 میخوام حالا فکراتو بکن خبر بده خدا شاهده بیشتر ندارم خیلیم طلبه دوربینتم یه اقایی کن بفروش به ما
دمت گرم داداش خدا وکیلی من برا این 600 تومن کلی کار کردم
حالا اختیار دست شماست بازم ممنون من منتظرم