گل پسر 40 تومن مشتری دارهقيمت پايه خريدارم
بالاتر از 40 کسی نبووووووود
گل پسر 40 تومن مشتری دارهقيمت پايه خريدارم
پست اول رو یه نگاه بنداز!41 هستم پست و چیکار کنیم
پست اول رو یه نگاه بنداز!
1- هزینه ارسال با خریدار هست - پول گوشی قبل از ارسال دریافت میشه
2- حضوری هم میتونید بیاین تحویل بگیرید شرق تهران پیروزی یا مرکز خیابان انقلاب
3-فروش تا شنبه شب ادامه داره
باشه ایرادی نداره چون باهات حال میکنم فعلا برای شما:blush:43 هزینه ی پست با شما اگه خواستید پ خ بزنید سفارشی هم بفرستید مشکلی نیست
منظور منم پست با شما این قیمت هم تایه ساعت دیگه معتبرهباشه ایرادی نداره چون باهات حال میکنم فعلا برای شما:blush:
بالاترین پیشنهاد در مجموع با هزینه پست 43 تومن
این مدل قیمت دادن شماها منو کشته!منظور منم پست با شما این قیمت هم تایه ساعت دیگه معتبره
پس دیگه حله من سعی میکنم امروزتا ساعت 12... واریز کنم اگه نشد میمونه واسه فردا....این مدل قیمت دادن شماها منو کشته!
تاریخ مصرف داره قیمتتون!:blink::lol:
دارم کم کم به این فکر میفتم گوشی رو نگه داری به عنوان گوشی دوم نفروشم
شما 43 تومن رو به حسابی که بهتون دادم واریز کنی حله
تا ببینیم چی میشه
انشالله کفش میرزا نوروز حالا حالاها برات کار کنه و باهات بمونه!:lol:پس دیگه حله من سعی میکنم امروزتا ساعت 12... واریز کنم اگه نشد میمونه واسه فردا....
خریداری شد
تا 1 ساعت دیگه گفتی مشتری امد براش 50 تومن به ایشون فروخته شدمن ٥٠ هستم تهران حضوري پ خ بديد اگه باقي بود
داداش منظوربنده این بود که حرف من تا یه ساعت معتبره اگه شما قبول کنید که حله.... وشما قبول کردید بحرحال مبارک ایشون باشه.......تا 1 ساعت دیگه گفتی مشتری امد براش 50 تومن به ایشون فروخته شد
شما کجا بودی!حصوری هم خیالم راحت تره
پیام خصوصی میشه
حضوری روی این وسایل بهتره به هر حال شرمندهداداش منظوربنده این بود که حرف من تا یه ساعت معتبره اگه شما قبول کنید که حله.... وشما قبول کردید بحرحال مبارک ایشون باشه.......
ایشون سر قرار نیومدن جالب اینجاست اطلاع هم ندادن!!!من ٥٠ هستم تهران حضوري پ خ بديد اگه باقي بود