• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش SONY VAIO- VGN-TZ26GN/B

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
خریداری شد از محمد عزیز با تشکر از اخلاق و صداقت ایشون دستگاه از اونی هم که فکر میکردم تمییزتر بود خدا بهتون برکت بده .

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
آقای استارتر تایپیک یا شما شنبه یکشنبه رو بلد نیستی یا خیلی پول دوست داری ملت بیکار و علاف و مسخره شما نیستند که دایم تایپیکو رفرش کنند شما که اعلام میکنید مزایده تا 10 شب 4شنبه کارت خیلی زشته که 3شنبه جنسو میفروشیش میره واقعا که !

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز لطفا پست خودتون رو ویرایش کنید ایشون در پست 14 فرمودند قیمت خارج از مزایده هم دارد و من حتی بالاتر از قیمت خارج از مزایده خریدم.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز لطفا پست خودتون رو ویرایش کنید ایشون در پست 14 فرمودند قیمت خارج از مزایده هم دارد و من حتی بالاتر از قیمت خارج از مزایده خریدم.

نیاز به ویرایش نمیبینم بعد از عمری پیمانکاری و شرکت در مزایده ها و مناقصات دولتی معنی مزایده رو میدونم وقتی جنسیو میزارن تو مزایده دیگه فروش خارج از مزایده معنی نداره جایی بگید میخندند هم فروشنده و هم خریدار متعهد هستند که پس از پایان زمان اعلام شده معامله کنند حالا تو بیرون از اینجا سپرده میگیرند اینجا حرف میزنند شما هم میومدید اینجا قیمت بالاترتونو اعلام میکردید و میخریدید اینطوری به دیگران بی محلی و بی احترامی نمیشد !

Last edited:

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
نیاز به ویرایش نمیبینم بعد از عمری پیمانکاری و شرکت در مزایده ها و مناقصات دولتی معنی مزایده رو میدونم وقتی جنسیو میزارن تو مزایده دیگه فروش خارج از مزایده معنی نداره جایی بگید میخندند هم فروشنده و هم خریدار متعهد هستند که پس از پایان زمان اعلام شده معامله کنند حالا تو بیرون از اینجا سپرده میگیرند اینجا حرف میزنند شما هم میومدید اینجا میگفتید من یک میلیون تومان میخرم کسی هم بالاتر نمیگفت شما میخریدید اینطوری به دیگران بی محلی و بی احترامی نمیشد !
حقیقت رو بخواین من هم شاید اینطوری خودم کار نکنم ولیکن به ایشون گفتم فردا شب سانس 9 تا 11 استخرم و این رو میخوام و این رو هم بگم جدیدا تو پی تی باب شده یه قیمت خارج از مزایده میزارند ومعامله میکنند که محسناتی داره از جمله اینکه خیلی موقع ها شده برنده مزایده ناپدید شده و همینطور پله ای پشت اون دیگه کسی نمیخره و تاپیک و جنس ضایع میشن این مزایده که قیمت خارج از مزایده هم داره یعنی اینکه شما 2 تا تاپیکو ادغام کردی یعنی فروش عادی با این قیمت و فروش مزایده ای به شرط اینکه کسی اون قیمت خارج رو نخره.

بالا