دوست عزیز لطفا پست خودتون رو ویرایش کنید ایشون در پست 14 فرمودند قیمت خارج از مزایده هم دارد و من حتی بالاتر از قیمت خارج از مزایده خریدم.
حقیقت رو بخواین من هم شاید اینطوری خودم کار نکنم ولیکن به ایشون گفتم فردا شب سانس 9 تا 11 استخرم و این رو میخوام و این رو هم بگم جدیدا تو پی تی باب شده یه قیمت خارج از مزایده میزارند ومعامله میکنند که محسناتی داره از جمله اینکه خیلی موقع ها شده برنده مزایده ناپدید شده و همینطور پله ای پشت اون دیگه کسی نمیخره و تاپیک و جنس ضایع میشن این مزایده که قیمت خارج از مزایده هم داره یعنی اینکه شما 2 تا تاپیکو ادغام کردی یعنی فروش عادی با این قیمت و فروش مزایده ای به شرط اینکه کسی اون قیمت خارج رو نخره.نیاز به ویرایش نمیبینم بعد از عمری پیمانکاری و شرکت در مزایده ها و مناقصات دولتی معنی مزایده رو میدونم وقتی جنسیو میزارن تو مزایده دیگه فروش خارج از مزایده معنی نداره جایی بگید میخندند هم فروشنده و هم خریدار متعهد هستند که پس از پایان زمان اعلام شده معامله کنند حالا تو بیرون از اینجا سپرده میگیرند اینجا حرف میزنند شما هم میومدید اینجا میگفتید من یک میلیون تومان میخرم کسی هم بالاتر نمیگفت شما میخریدید اینطوری به دیگران بی محلی و بی احترامی نمیشد !