• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Sony VAIO VPCF126FM

وضعیت
موضوع بسته شده است.

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24

Fakor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا هم که نرخ دلار بالا رفته و اوضاع بازار کامپیوتر هم روشن نیست. در نتیجه به این قیمت هم راضی نیستم.

با بالا رفتن قيمت دلار مثل اينکه طمع شما هم بالا رفته!! اگر به قيمتي که در پست اول گذاشتيد راضي به فروش نيستيد يا حذفش کنيد و يا اصلاحش کنيد و باعث هدر دادن وقت کاربران نشيد.

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
با بالا رفتن قيمت دلار مثل اينکه طمع شما هم بالا رفته!! اگر به قيمتي که در پست اول گذاشتيد راضي به فروش نيستيد يا حذفش کنيد و يا اصلاحش کنيد و باعث هدر دادن وقت کاربران نشيد.

ناراحتی پست نزن وقتت نره با تعداد پست و سابقت! بدم میاد از این جماعت!!!!

1) اعلام شد واردات لپ تاپ میخواد قطع بشه یا شده و طبیعتا من به عنوان فروشنده حق دارم هر تصمیمی بگیرم.
2) قیبمت دلار به یکباره بالا بکشید و منتظرم ببینم پایین میاد یا نه.
3) با بالا رفتن قیمت دلار منم باید پول بیشتری پرداخت کنم برای هر وسیله ای از قبیل لپ تاپ.
4) از وقتی قیمت دلار رفته بالا و اعلام شد واردات قطع شده, چندین پیغام اومد که خریداریم! به جز یک مورد که از قبل این جریانات قصد خرید داشتن.
5) جنس ماله منه و هر قیمتی بخوام میدم. طمع هم اگه دارم به شما هیچ ربطی نداره. ضمنا چشماتونو باز کنین ببینین زدم به هیچ عنوان زیر 1400 نمیدم. در نتیجه وقت کسی گرفته نشده! چون طرف اومده میگه 1300.

طرف انتظار داره بفروشم جنسو 1300 بعد 1 ماه بعد همونو بخرم 2 تومن!

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
دوستان چرا بیخودی باهم جروبحث میکنید. فروشنده مسلما حق داره جنسش رو به قیمت دلخواهش بفروشه. ایشون هم اعلام کردن زیر قیمت اعلام شده نمیفروشن پس کار نادرستی نکردن. بنده به همون قیمت اعلام شده توسط ایشون یعنی 1400 خریدارم. دوست عزیز پ.خ بده تا هماهنگی های لازم رو انجام بدیم. همشهری هم هستیم. ممنون

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
باشه!!:blink:
مثل اینکه حق با اون دوستمون بود!:hmm:

دوست عزیز من توو پخ هم گفتم باید کارم جور شه.
متاسفانه به لطف دولت خدمتگزار جور نمیشه و در یک محدودیت زمانی شدید گرفتار شدم و بین دو راهی موندم.
اگه کارم جور شد با همون قیمت که گفتین مال شما.

قیمت هم بیراه نگفتم والا. یک نمونه تقریبا مشابه لینکشو گذاشتم که بدون گارانتی 2.650.000 قیمت داشت.
این قبیل وسیله ها ربط مستقیم به دلار دارن. من که دلارو نکردم 2500 . از اونی که کرده انتقاد کنین! وگرنه چی به من میرسه الان. اینو بر فرض 2 تومن بفروشم همه چیو هم باید مثل همین 2 تومن چند برابر بخرم. گرونی دلار چیزی واسه من نزاشته! نه دلار ذخیره کردم نه چیزی!

سلام.
یک دستگاه لپ تاپ سونی با مشخصات زیر دارم برای فروش. قیمت 1.700.000 تومان.

-----
نمونه ی نسبتا مشابه: 2.650.000 تومن بدون گارانتی.
Sony Vaio SVS-15113FXB - لپ تاپ سونی وایو اس وی اس - 15113 اف ایکس بی
این i5 هست مال من i7 . همینطور cache دستگاه من بالاتره.
این BlueRay Rom نداره مال من داره.
این LED HD هست ولی مال من LCD.
-----

Sony VAIO VPCF126FM

Processor 1.7GHz Intel Core i7-740QM (rev up to 2.93 GHz with Intel’s Turbo Boost Technology) (6MB of Intel SmartCache) O

Memory 6GB, 1,333MHz DDR3 (can hold a maximum of 8GB) O

Hard drive 640GB Serial ATA (SATA) , 5.400 rpm O

Chipset Intel HM55 O

Graphics Nvidia GeForce GT 330M O
1024 Dedicated
3831 Total

Operating system Windows 7 Home Premium 64-bit O

Screen size (diagonal) LCD 16.4 inches (16.4″ widescreen display with a resolution of 1600×900. Obviously a 16:9 aspect ratio) O

BlueRay ROM / DVD±RW / CD-RW drive O

USB ports (1 shared eSATA / USB3 ) O

MOTION EYE webcam with microphone and face-tracking technology O

1HDMI port for connecting to your HDTV and 1 i.LINK (IEEE 1394) port O

Backlit Keyboard O

باطری در وضعیت excellent و خود ِ دستگاه هم بدون خط و خش و کاملا تمیزه. کلا فقط رو میز بوده و جا به جا نشده.

فقط مصرف کننده پی ام بده. دلال های عزیز برن جای دیگه.

اسپم ممنوع!

مشاهده پیوست 188442

مشاهده پیوست 188443

مشاهده پیوست 188444

این دستگاه هم هست:
IBM THINKPAD X200 TABLET
http://forum.persiantools.com/t205857-page2.html

وسایل دیگه. موس کیبورد - مانیتور - لباس و ....
http://forum.persiantools.com/t285036.html

اطلاعات تکمیل شد.

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوست عزیز من توو پخ هم گفتم باید کارم جور شه.
متاسفانه به لطف دولت خدمتگزار جور نمیشه و در یک محدودیت زمانی شدید گرفتار شدم و بین دو راهی موندم.
اگه کارم جور شد با همون قیمت که گفتین مال شما.

قیمت هم بیراه نگفتم والا. یک نمونه تقریبا مشابه لینکشو گذاشتم که بدون گارانتی 2.650.000 قیمت داشت.
این قبیل وسیله ها ربط مستقیم به دلار دارن. من که دلارو نکردم 2500 . از اونی که کرده انتقاد کنین! وگرنه چی به من میرسه الان. اینو بر فرض 2 تومن بفروشم همه چیو هم باید مثل همین 2 تومن چند برابر بخرم. گرونی دلار چیزی واسه من نزاشته! نه دلار ذخیره کردم نه چیزی!

اطلاعات تکمیل شد.

نگاهی به لینک زیر بندازید
Sony Vaio F23CGX - لپ تاپ سونی وایو اف 23 سی جی ایکس
پردازندش 2670QM 2.2 GHZ Core i7 و کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 540M است پردازنده نسل جدید i7 هست و قابل مقایسه با دستگاه شما نیست و در مورد کارت گرافیم هم همین مساله صادقه.شما دستگاهتون رو باید با 16.4 اینچی ها مقایسه کنید دوست عزیز:D
در ضمن قیمت دیجی کالا حداقل 50-100 تومن بالاتر از قیمت بازاره(در دستگاه های تو این رنج قیمت)دستگاه شما پره پر همون قیمت قبلی که گذاشتی میارزه:D
برای اینکه قیمت کارکرده دستت بیاد:
http://forum.persiantools.com/t294071.html
مغازه دار داره دستگاه با پردازنده جدید i7 رو میده 1500

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
1500.000 میشه 600 دلار. باید دید چه لپ تاپی 600 دلاره. هر چند که خیلی چیزها با ارز دولتی وارد میشه با ارز آزاد فروخته میشه!
به دلیل مسائل شخصی قصد فروش هر دو لپ تاپ رو داشتم که کارم جور نشد و فعلا فقط یکیو میفروشم(اگه تبلتی لپ تاپ ارزونی چیزی گیر بیارم که به دردم بخوره هر دو رو میفروشم). در نتیجه اولویت فروش با IBM هست که یک نفر اعلام کرد میخواد ولی با توجه به اینکه عروسیش بود هنوز جواب نداده. اگه نخواستن, سونی با قیمت قبلی مشتری داره, اگه هنوزم بخوان که میفروشم اگرم نه که هیچ!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا