سلام
قیمت نوش امروز شده 570 (دیجیکالا)
شما قیمت پایه رو کم نمیکنین؟
سلام
قیمت نوش امروز شده 570 (دیجیکالا)
شما قیمت پایه رو کم نمیکنین؟
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
دلیلیب نداره ایشون کم بده قیمتشون همینه
نمیدونم یه جوی ملت رو گرفته همه میگن ارزون شد همینا یه ماه دیگه که فهمیدن دلار چقدر شده حاضر هستن دو برابر هم بدن
بازار آزاد هم نه صرافی ها زیر 3500 دلار دست کسی نمیدن حالا آل دیجیتال که خرید قبلشه هی بالا پایین میکنه همه فک کردن همه چی ارزون شد و یه روز خوب میاد:دی
ممنون میشم قیمت آخر رو برام بفرستید
متشکرم
منم ی سفیدشو دارم خیلی دوسش دارم علی جان امیدوارم خوب بفروشی
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
نمیدونم یه جوی ملت رو گرفته همه میگن ارزون شد همینا یه ماه دیگه که فهمیدن دلار چقدر شده حاضر هستن دو برابر هم بدن
بازار آزاد هم نه صرافی ها زیر 3500 دلار دست کسی نمیدن حالا آل دیجیتال که خرید قبلشه هی بالا پایین میکنه همه فک کردن همه چی ارزون شد و یه روز خوب میاد:دی
عاجزانه خواهشمنم درخواست قیمت آخر نکنید ! قیمت آخر قیمت پایه هست !
دیگه روزای خوب تموم شد آرین جان ، از این به بعد همش دیگه بده! خیلی هم بده. فقط موندم که باید به این وضع بخندیم ، یا اینکه به حال خودمون بنالیم!
پ.ن : کارگرها و کارمندهای افغان تبار ساکن ایران ، همشون دارن برمیگردن دیار خودشون ، افغانستان ، چون با پولی که اینجا در میارن ، هیچ کاری نمیتونن بکنن ، حالا خودتون حساب کنید روزای خوب در پیشمون هست یا نه.
آخ گفتی علی! اصلاً نسبت به این جمله حساسیت دارم![]()
علیرضا قیمت آخر چقدره???
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
علیرضا قیمت آخر چقدره???![]()
یاشار عزیزم به روح اعتقاد داری ؟! :دی
شهریار خداییش اگه کمتر واسم بیارزه حیالی نیست ! ولی قیمت خداییش خوبه ! طرف پی ام داده میگه 400 !!!! الان با 400 Galaxy Ace میدن به آدم ؟!
:lol::lol::lol:
قیمت که عالیه ، اصلاً حرفی توش نیست ، نوش الان حداقل حداقل 600 معامله میشه ، تازه این قابم داره.
چی بگم والا! باز آفرین به شخصیتش که تو پخ مطرح کرده نه تو تاپیک. الان با 400 تومن (یه 10 - 20 تومن هم روش باید بزاری البته) ، Xperia X8 نو میدن.![]()
اگه گارد رو میفروشی من خریدارم
475 میدی داداش؟؟؟
با c6-01 تعویض داری؟+سر
سلام
با تشکر از دوست خوبم arten_wanted
امروز گوشی رسید دستم همانطور بود که گفتند
ممنون