• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Sony Xperia U

fashist_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قیمت نوش امروز شده 570 (دیجیکالا)
شما قیمت پایه رو کم نمیکنین؟

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
قیمت نوش امروز شده 570 (دیجیکالا)
شما قیمت پایه رو کم نمیکنین؟

قیمت پایه برای مصرف کننده خوبه ! در ضمن قیمت سایت ها رو اصلا کاری ندارم . من قیمت علاالدین رو منبع میدونم .

مرسی آرین جان

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
نمیدونم یه جوی ملت رو گرفته همه میگن ارزون شد همینا یه ماه دیگه که فهمیدن دلار چقدر شده حاضر هستن دو برابر هم بدن
بازار آزاد هم نه صرافی ها زیر 3500 دلار دست کسی نمیدن حالا آل دیجیتال که خرید قبلشه هی بالا پایین میکنه همه فک کردن همه چی ارزون شد و یه روز خوب میاد:دی

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
ممنون میشم قیمت آخر رو برام بفرستید
متشکرم

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
نمیدونم یه جوی ملت رو گرفته همه میگن ارزون شد همینا یه ماه دیگه که فهمیدن دلار چقدر شده حاضر هستن دو برابر هم بدن
بازار آزاد هم نه صرافی ها زیر 3500 دلار دست کسی نمیدن حالا آل دیجیتال که خرید قبلشه هی بالا پایین میکنه همه فک کردن همه چی ارزون شد و یه روز خوب میاد:دی

دقیقا این صحبتهای دوستان منو یاد پارسال میندازه که آیفون رو به دلار میفروختم ! یکی می گفت دلار شده 1400 ! من می گفتم داداش تو دلارو 900 بخر بفرست من بهت آیفون میدم ! الانم همینه !

ممنون میشم قیمت آخر رو برام بفرستید
متشکرم

دوست گلم در بند آخر پست اول هم ذکر کردم که قیمت آخر قیمت پایه هست ! ممنون از توجه شما !

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
منم ی سفیدشو دارم خیلی دوسش دارم علی جان امیدوارم خوب بفروشی

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

دیگه روزای خوب تموم شد آرین جان ، از این به بعد همش دیگه بده! خیلی هم بده. فقط موندم که باید به این وضع بخندیم ، یا اینکه به حال خودمون بنالیم! :(

پ.ن : کارگرها و کارمندهای افغان تبار ساکن ایران ، همشون دارن برمیگردن دیار خودشون ، افغانستان ، چون با پولی که اینجا در میارن ، هیچ کاری نمیتونن بکنن ، حالا خودتون حساب کنید روزای خوب در پیشمون هست یا نه.

عاجزانه خواهشمنم درخواست قیمت آخر نکنید ! قیمت آخر قیمت پایه هست !

آخ گفتی علی! اصلاً نسبت به این جمله حساسیت دارم :)

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
دیگه روزای خوب تموم شد آرین جان ، از این به بعد همش دیگه بده! خیلی هم بده. فقط موندم که باید به این وضع بخندیم ، یا اینکه به حال خودمون بنالیم! :(

پ.ن : کارگرها و کارمندهای افغان تبار ساکن ایران ، همشون دارن برمیگردن دیار خودشون ، افغانستان ، چون با پولی که اینجا در میارن ، هیچ کاری نمیتونن بکنن ، حالا خودتون حساب کنید روزای خوب در پیشمون هست یا نه.

آخ گفتی علی! اصلاً نسبت به این جمله حساسیت دارم :)

شهریار خداییش اگه کمتر واسم بیارزه حیالی نیست ! ولی قیمت خداییش خوبه ! طرف پی ام داده میگه 400 !!!! الان با 400 Galaxy Ace میدن به آدم ؟!

علیرضا قیمت آخر چقدره???:D:D:D:D:D

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

یاشار عزیزم به روح اعتقاد داری ؟! :دی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
علیرضا قیمت آخر چقدره???:D:D:D:D:D

یاشار عزیزم به روح اعتقاد داری ؟! :دی

:lol::lol::lol:

شهریار خداییش اگه کمتر واسم بیارزه حیالی نیست ! ولی قیمت خداییش خوبه ! طرف پی ام داده میگه 400 !!!! الان با 400 Galaxy Ace میدن به آدم ؟!

قیمت که عالیه ، اصلاً حرفی توش نیست ، نوش الان حداقل حداقل 600 معامله میشه ، تازه این قابم داره.
چی بگم والا! باز آفرین به شخصیتش که تو پخ مطرح کرده نه تو تاپیک. الان با 400 تومن (یه 10 - 20 تومن هم روش باید بزاری البته) ، Xperia X8 نو میدن.:(

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
:lol::lol::lol:

قیمت که عالیه ، اصلاً حرفی توش نیست ، نوش الان حداقل حداقل 600 معامله میشه ، تازه این قابم داره.
چی بگم والا! باز آفرین به شخصیتش که تو پخ مطرح کرده نه تو تاپیک. الان با 400 تومن (یه 10 - 20 تومن هم روش باید بزاری البته) ، Xperia X8 نو میدن.:(

والا به قرآن !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه گارد رو میفروشی من خریدارم

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
با c6-01 تعویض داری؟+سر

arten_wanted