• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش SSD Samsung با بهترین قیمت

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
بنده خیلی اهمیتی به بازار نمیدم و احتمال تغییر قیمت خیلی کمه. مخصوصاً اگه قیمت بازار بالا بره.

حالا اگه قیمت بازار بالا بره این حقو به من میدید که من قیمتها رو بالا ببرم؟ ضمن اینکه بنده تا حالا ضرر خودمو قبل از رسیدن کالا کردم چون من سفارش بر اساس دلار 3350 تومانی دادم. چون بعداز چند روز نرخ دلار شد 2800. هر چند دوباره مقداری کشید بالا.
ولی اینو بدونید که هر صد تومان تغییر در نرخ دلار باعث میشه 11 هزار تومان در هر کالای مثلاً 100 دلاری تغییر ایجاد کنه.

خلاصه مطلب اینه که احتمال تغییر در قیمت کمه.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
نوشته اول تاپیک توسط احسان تایید میشه، بنده خواهان یکی از هاردهای Crucial M4 256GB هستم

ممنونم از تأییدتون.
به عنوان اولین خریدار به ایشون تخفیف هم داده میشه.

golipur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل سامسونگ ساتا چنده؟
سرعت ارسال و دریافت؟
یه لینک معتبر از مشخصات بده

پ.ن سامسونگ 128 بهتره یا Mushkin Chronos 120GB ؟؟؟؟

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
میتونستم بیارم منتهی هزینه اش به نظرم به صرفه در نیومد چون تقریباً قیمتش 300 هزار تومان میشد و ممکن بود نتونم بفروشمشون.
اگر شما میخواید، به من اطلاع بدید تا من هر موقع که خواستم سفارش جدیدی بیارم اونو هم بیارم.
منتهی باید بدونید سرعت رایتش در زمینه کپی هر نوع فایلی تقریبا یکسانه، میشه گفت تقریباً اکثر برندها سرعتشون بستگی به نوع فایل داره.

امکانش آوردن این ظرفیت رو در این سفارشتون جاریبتون ندارید؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
امکانش آوردن این ظرفیت رو در این سفارشتون جاریبتون ندارید؟
سوالتون فکر کنم یک کم مبهمه.

اگه منظورتون اینه که این حجمو با سفارشهای فعلی بتونم بیارمه؟ متأسفانه نمیتونم اینکارو بکنم چون باعث تأخیر در رسیدن باقی سفارشات میشه.

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
سوالتون فکر کنم یک کم مبهمه.

اگه منظورتون اینه که این حجمو با سفارشهای فعلی بتونم بیارمه؟ متأسفانه نمیتونم اینکارو بکنم چون باعث تأخیر در رسیدن باقی سفارشات میشه.

همین الان که سوالم رو خودم یه بار خوندم، خنده ام گرفت.
بله منظورم همین بود.
فکر نمیکنم به این زودی ها، حداقل تا قبل از رسیدن این سفارشتون، امکان پذیر باشه.

در هر صورت ممنون

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام احسان جان داداش رسیدن خبرم کن ی ۲۴۰ میخوام.ممنونم

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
همین الان که سوالم رو خودم یه بار خوندم، خنده ام گرفت.
بله منظورم همین بود.
فکر نمیکنم به این زودی ها، حداقل تا قبل از رسیدن این سفارشتون، امکان پذیر باشه.
در هر صورت ممنون
باز هم فکر کنم منظورتونو متوجه نشدم
smilingsmiley.gif
چون اینطوری به نظر میاد که شما بجای من جواب دادید.
سلام احسان جان داداش رسیدن خبرم کن ی ۲۴۰ میخوام.ممنونم
به به آقا مرتضی. چشم حتماً. ولی اگه لطف کنید بفرمایید کدوم برندو میخواید ممنون میشم.

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
خب من یه بار دیگه سوالم بدون مبهم میپرسم:
اگر همین امروز یک عدد از هارد مدل 830 سامسونگ، با حجم 64 گیگ سفارش بدم، کی میتونید تحویل بدید؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
خب من یه بار دیگه سوالم بدون مبهم میپرسم:
اگر همین امروز یک عدد از هارد مدل 830 سامسونگ، با حجم 64 گیگ سفارش بدم، کی میتونید تحویل بدید؟
:)
ببینید دوست عزیز کلاً برای خرید یک عدد هارد اونم از خارج از کشور به صرفه نیست که اینکارو بکنید چون شما باید فقط برای وارد کردن یک عدد هارد 32 دلار هزینه حمل بدید ولی اگه مثلاً به تعداد 10 عدد بخواید هزینه حمل هر کدوم 3.2 دلار در میاد و این میتونه به صرفه باشه بنابر این اگه به تعداد یک عدد میخواید صرفه در خرید از داخل ایران است یا اینکه اگه در خریدتون مصرید که همین مدل باشه باید کمی صبر کنید تا با سفارش بعدی بیاد.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
64 میاوردی که بهتر بود نصف قیمت =/

AGREEN

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
درود دوستان گلم
از این به بعد و بنا به سفارش آقای ایرانی عزیز بنده مسئولیت سفارشات رو بر عهده میگیرم . در ضمن دوستان عزیز برخی از سفارشات مانند خرید مادربورد و کارت گرافیک و امثال اینها به دلیل زیاد بودن وزنشان وارداتشان به صرف نیست و اکثرا قیمت بالایی برای حمل آن ها گرفته میشود . ما فعلا و در حال حاضر واردات قطعاتی مثل SSDوRAMوCPU رو که وزن کمی دارند بر عهده میگیریم .

دوستان پروسه واردات ممکن هست کمی طول بکشد و دلیلش هم این هست که ما میخواهیم با کمترین قیمت ممکن قطعات بهدست شما برسد .

از دوستان عزیز هم خواهشمندم که در این تاپیک از سوالات انحرافی بپرهیزند تا تاپیک به حاشیه نرود .

در مورد SSD ها هم بگم که همگی به جز سامسونگ از برند های معتبر آمریکایی هستند و کیفیت ساخت بالا و ارائه به روز رسانی های مرتب از سوی سازنده های آن ها باعث بالاتر رفتن سرعت چیپست کنترلر داخل SSD میشود . همین طور این SSD ها در قیمت گذاری واقعااز نمونه های موجود در بازار خوش قیمت تر هستند .

با تشکر از شما دوستان عزیز .

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
احسان جان اگه تو سفارشات آینده از این نوع داک بتونی بیاری من دو عدد میخوام. ضروری
سفارشات که زیاده من هم به اون اندازه بودجه ندارم که بتونم همه این سفارشات رو بیارم. حالا اگه دوستان سفارش جدیدی میخوان با آقای سلیمی یوزر Agreen هماهنگ کنند تا موقع سفارش ببینیم کدوم هارو میتونیم بیاریم و کدوم هارو نه.
درود دوستان گلم
از این به بعد و بنا به سفارش آقای ایرانی عزیز بنده مسئولیت سفارشات رو بر عهده میگیرم . در ضمن دوستان عزیز برخی از سفارشات مانند خرید مادربورد و کارت گرافیک و امثال اینها به دلیل زیاد بودن وزنشان وارداتشان به صرف نیست و اکثرا قیمت بالایی برای حمل آن ها گرفته میشود . ما فعلا و در حال حاضر واردات قطعاتی مثل SSDوRAMوCPU رو که وزن کمی دارند بر عهده میگیریم .

دوستان پروسه واردات ممکن هست کمی طول بکشد و دلیلش هم این هست که ما میخواهیم با کمترین قیمت ممکن قطعات بهدست شما برسد .

از دوستان عزیز هم خواهشمندم که در این تاپیک از سوالات انحرافی بپرهیزند تا تاپیک به حاشیه نرود .

در مورد SSD ها هم بگم که همگی به جز سامسونگ از برند های معتبر آمریکایی هستند و کیفیت ساخت بالا و ارائه به روز رسانی های مرتب از سوی سازنده های آن ها باعث بالاتر رفتن سرعت چیپست کنترلر داخل SSD میشود . همین طور این SSD ها در قیمت گذاری واقعااز نمونه های موجود در بازار خوش قیمت تر هستند .

با تشکر از شما دوستان عزیز .
بله دوستان، آقای سلیمی تأیید میشن اگه کسی سفارش جدیدی میخواد که من نیاوردم به ایشون مراجعه کنند و سفارش قطعی بدن تا انشاءالله بتونیم در محموله های بعدی براشون تهیه کنیم.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
یعنی چی به جز سامسونگ؟ اگه 64 سامسونگ حدود 220 بیاد اینجا ارزش داره وگرنه چون گارانتی هم نداره نمیرزه.
الان سری 330 اینتل با گارانتی 120 قیمتش 320 هست!

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
یعنی چی به جز سامسونگ؟ اگه 64 سامسونگ حدود 220 بیاد اینجا ارزش داره وگرنه چون گارانتی هم نداره نمیرزه.
الان سری 330 اینتل با گارانتی 120 قیمتش 320 هست!
به خاطر همین که 220 نمیتونم بیارم گفتم.
البته باز هم فکر میکنم اگه 300 بیارم بیرزه ولی ریسک داره که فروش نره.

بالا