keyvan66
Registered User
بالا می یاد واسه طالبشششش
جنس نو مگه خر خر میکنه؟؟؟؟؟عزیزم کراس بخاطر قدیمی بودنش خرخر داره منم مثل شما تازه وارد نیستم بیشتر بچه های سیستم باز من و میشناسند نمی تونم دوروغ بگم
ممنون از قیمتی که دادی ولی کلا حال نمی کنم به تو بفروشم
به هرکی میفروشی ایشالا تو عروسیا ازش استفاده کنه با ماکه حالنکردیاگه مال 30 سال پیش باشه چرا نکنه
همونجوری که من کامپونت راکفور آکبند گرفتم تیوترش کار نکرد منم این شکلی شدم
نه بابا شوخی کردم داداش مال خودت اتفاقا بچه با حالی هستی ایشالاه دست هر کسی می یوفته تو شادی ازش استفاده کنهبه هرکی میفروشی ایشالا تو عروسیا ازش استفاده کنه با ماکه حالنکردی
آقا کیوان کارش درسته با اینکه بامن حالنمیکنه جنسشم تایید میشه هرمشکلی داشت من جوابگو میشمآقا کیوان لطفا تا دوشنبه صبر کنید ٬ احتمال 101٪ خریداریش کنم
با تشکر
کار من درسته اما کار شما درست نیست به خاطر حرف هایی که بهش زدی چون بهم گفتآقا کیوان کارش درسته با اینکه بامن حالنمیکنه جنسشم تایید میشه هرمشکلی داشت من جوابگو میشم
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بامنی مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بشکنه این دست که نمک ندارهکار من درسته اما کار شما درست نیست به خاطر حرف هایی که بهش زدی چون بهم گفت
می تونم بگم که واقعا واسط متاسفم خودت درست کن پسر زیراب زدن کار درستی نیست دوروغ گفتنم کار درستی نیست من لاشه یه اینم 100 تومنم نمیفروم اونوقت 80 به تو میفروختم
beshkane kamare kasi ke dooroogh migeبله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بامنی مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بشکنه این دست که نمک نداره