- نوشتهها
- 418
- لایکها
- 1
122 ...........
به کی ؟گوشی به قیمت 130 تومن به فروش رفت
گوشی به قیمت 130 تومن به فروش رفت
خوب چه معنی داشت که تو PT مزایده گذاشتید ؟ اینکارتون توهین به کساییه که توی مزایده شرکت کردن !از طریق سایت istgah به فروش رسید
خوب چه معنی داشت که تو PT مزایده گذاشتید ؟ اینکارتون توهین به کساییه که توی مزایده شرکت کردن !
ایشون می تونستن بیان تو PT بگن من پیشنهاد 130 تومن دارم اگه کسی پیشنهاد بالاتری داره بگه وگرنه به همون می فروشم ! نه اینکه یوهویی بفروشن !همين الا نقد 2 ميليون ميخرم ااااااي بابا الان ديدم نوشتي به فروش رفت بابا چرا به اين بنده خدا گير ميدي
ميخواسته بفروشه حالا اونجا براش هم مشتري بهتري پيدا شده هم سريع فروخته ديگه ... بيخودي اذيتش نكنيد
درضمن اگه میگفتم 130 تومن مشتری داره شما باور میکردید ؟ احتمالا به پای بازارگرمی نمیزاشتید ؟
تایید میشه!!!!!!!!100 % همه ميگفتن ميخواد بالاتر بفروشه ... در هر صورت مبارك باشه كه فروختيش :blink:
w550 رو داری گرون میخری ها!!!!!!!!!!یعنی خاک بر سرتان از نوع رٌس !!
این عزیز داشته مفت میداده با این امکانات
فردا صبح دارم میرم یه دبلیو 550 کار کرده بگیرم از یکی 130
واسه خواهرم
یعنی من اینو نبینم اینجا چند روز پیش ؟!!
نگاشون کن ترو خدا !! هزار تومن ، هزار تومن قیمت رو بالا بردن !!
جانا سخن از زبان ما ميگويينگاشون کن ترو خدا !! هزار تومن ، هزار تومن قیمت رو بالا بردن !!
جانا سخن از زبان ما ميگويي
w550 رو داری گرون میخری ها!!!!!!!!!!
خیلی گوشیها نوش تو بازار گیر نمیاد!!!!!!!! 3310 هم نوش تو بازار گیر نمیاد !!!!!!!! دلیل نمیشه که ادم بره پولی الکی بده بخرتش!!!!!!!!من الان اینم ! :
صبح رفتم 10 تومن بیعانه دادم تا عصر برام بیاردش
لامصب انگار میخواست کراک بفروشه !!!
چرا چون آکش دیگه گیر نمیاد تو بازار
یعنی خاک بر سرتان از نوع رٌس !!
این عزیز داشته مفت میداده با این امکانات
شما يه سر برو علاالدين بپرس همين هك هايي كه يه ربع بيشتر طول نميكشه چند در ميادنصب تمام اين امكانات (هك ها) همش 15 دقيقه هم طول نميكشه...!
خیلی گوشیها نوش تو بازار گیر نمیاد!!!!!!!! 3310 هم نوش تو بازار گیر نمیاد !!!!!!!! دلیل نمیشه که ادم بره پولی الکی بده بخرتش!!!!!!!!
w550 هم چیز خاصی نیست!!!!!!!! امکانات خاصی هم نداره!!!!!!! حالا چون نوش نیست شما باید در به در دنبالش بگردی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته تصمیم با خودته و به من ربطی نداره !!!!!!!!!