• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xbox 360 arcade 20gigbyte

xbox009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیر پایه راه داشت به ما بگو

nik2000

Registered User
لایک‌ها
30
شما بخواه ما راه میام ....

مذاكرات نهايي با استارتر انجام شده فقط مونده ايشون ok نهايي رو بدن ...

تا بعد از ظهر خبر میدم ختم میکنم این تایپیکو هم پیشنهاد میدن در میرن !!!!

Last edited:

full game

Registered User
لایک‌ها
16
فک کنم این دوستمون فروختن دستگارو چون بهم گفتن که مشتری دارن براش
من به این دسوتمون گفتم که اول برام بفرستن و بعد من مبلغ رو واریز میکنم براشون . من قم هستم و اگه ببرن ترمینال جنوب با اتوبوس قم بفرستن نهایت 2 ساعت بعدش دستمه(تجربه دارم که میگم)
ازین دوستمون هم همینطوری خریدم و البته شهرشون دور تر بود و اول ارسال کردن http://forum.persiantools.com/t368635-page2.html

nik2000

Registered User
لایک‌ها
30
فک کنم این دوستمون فروختن دستگارو چون بهم گفتن که مشتری دارن براش
من به این دسوتمون گفتم که اول برام بفرستن و بعد من مبلغ رو واریز میکنم براشون . من قم هستم و اگه ببرن ترمینال جنوب با اتوبوس قم بفرستن نهایت 2 ساعت بعدش دستمه(تجربه دارم که میگم)
ازین دوستمون هم همینطوری خریدم و البته شهرشون دور تر بود و اول ارسال کردن http://forum.persiantools.com/t368635-page2.html

حاجی شما مورد اعتمادی اصلا اما خوب تهران واسش مشتری داشتم ماشاله همه دقیقه 90 کنسل میکنند یا بخواین یا نخواین دیگه من یه هفته اسیر شدم هی ختم میدم هی استارت میزنم !!!! دوستان لطفا قبلش فکر کنند درخواست بدند چون از شرایط و جو بچگانه خسته شدم اگه هم اوکی نشد به اقا مهدی شنبه با پول خودم تیپاکس میکنم !!!! راستش از ترمینال دورم یعنی نزدیکم اما حالشو اصلا ندارم چون یه بار جنوب فرستادم به .... خوردن افتادم پس با هزینه خودم میره

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
کنسول با تمامی لوازمش توسط بنده خریداری شد ... در صورت صلاحدید استارتر میتونن تایید کنند

nik2000

Registered User
لایک‌ها
30
کنسول با تمامی لوازمش توسط بنده خریداری شد ... در صورت صلاحدید استارتر میتونن تایید کنند

توحید جان داداش شرمنده به تو قول دادم بد قولی شد به کاربر تهران حضوری دادم نقدی چون به پولش نیاز داشتم مجبوری دادم رفت امروز جمعه تا شنبه نتونستم وگرنه میشد به خودت میدادم بازم شرمنده انشاله تو خریدهای دیگه مزاحت میشم بازم عذر میخوام از تو وسایر دوستانی که با اسپم ها و کنسلی هاشون 10 روز مارو معطل کردن و هی میخوایم نمیخوایم به من میدادن و واقعا زجر کشم کردن برای خرید یه دستگاه اما امیدوارم یا خریدار باشید یا نباشید و سایر دوستانو پلشت فرض نکنید

بالا