aloneboy_p75
Registered User
- نوشتهها
- 274
- لایکها
- 72
با سلام خدمت دوستان
دستگاه های زیر موجود هست و به فروش میره. (معاوضه هم داریم قیمت هم پیشنهادی اما ذکر کردم )
1-یک عدد ایکس باکس وان ریجن 1 همراه با مبدل برق و کینکت با دسته اضافه و دو عدد بازی.
توضیح اینکه دستگاه رو 8 ماه میشه دارمش نو نو خریدم روی دستگاه دیر اسکین زدم و دستگاه خط و خش داره ولی نه اینکه داغون باشه و اصلا مدت زیادی برای بازی استفاده نشده و توی جابه جایی خط و خش افتاده روش.
کارتن دستگاه و حتی کارتن دسته اضافه هم موجوده فاکتور خریدش رو هم اگه پیدا کردم روش می فرستم.(طبیعتا کارتن دستگاه و دسته هم تمیز تمیز نیستن)
کینکت هم که شما بگیر نو هستش چون آخرین باری که از کارتن بیرون اوردمش یادم نمیاد.
2-یک عدد دستگاه ایکس باکس 360 (New Slim) با دو دسته اضافه (یکی سفید و دیگری سیاه که سیاه رو مطمئن هستم اصلیه) و جیتگ شده (180 تومن هزینه جیتگ) با 4 گیگا بایت حافظه داخلی.
توضیح اینکه این دستگاه رو هم 8 ماه میشه دارمش و نو نو خریدمش این دستگاه هم خط و خش داره و خبری از اسکین روش نیست.
کینکت نداره و لنز دستگاه متوسط به بالاست. این دستگاه کمی بیشتر از ایکس باکس وان استفاده شده.
کارتن دستگاه هم موجوده.
تصاویر 360 :1 2 3
خواهشا توضیحات رو بخونید بعدا سوالتون رو بپرسید .
تصاویر درج شد !
Xbox 360 موجوده + دسته xbox one
xbox one +Game+Kinect فروخته شد
دستگاه مال داداشمه که خودشون گذاشته بودن برا فروش اما از الان توسط من به فروش میرسه و تو تاپیک قبلی به کسی جواب داده نمیشود سوالی هم داشتید از خودم بپرسید .تصاویر درج شد !
Xbox 360 موجوده + دسته xbox one
xbox one +Game+Kinect فروخته شد
دستگاه های زیر موجود هست و به فروش میره. (معاوضه هم داریم قیمت هم پیشنهادی اما ذکر کردم )
1-یک عدد ایکس باکس وان ریجن 1 همراه با مبدل برق و کینکت با دسته اضافه و دو عدد بازی.
توضیح اینکه دستگاه رو 8 ماه میشه دارمش نو نو خریدم روی دستگاه دیر اسکین زدم و دستگاه خط و خش داره ولی نه اینکه داغون باشه و اصلا مدت زیادی برای بازی استفاده نشده و توی جابه جایی خط و خش افتاده روش.
کارتن دستگاه و حتی کارتن دسته اضافه هم موجوده فاکتور خریدش رو هم اگه پیدا کردم روش می فرستم.(طبیعتا کارتن دستگاه و دسته هم تمیز تمیز نیستن)
کینکت هم که شما بگیر نو هستش چون آخرین باری که از کارتن بیرون اوردمش یادم نمیاد.
2-یک عدد دستگاه ایکس باکس 360 (New Slim) با دو دسته اضافه (یکی سفید و دیگری سیاه که سیاه رو مطمئن هستم اصلیه) و جیتگ شده (180 تومن هزینه جیتگ) با 4 گیگا بایت حافظه داخلی.
توضیح اینکه این دستگاه رو هم 8 ماه میشه دارمش و نو نو خریدمش این دستگاه هم خط و خش داره و خبری از اسکین روش نیست.
کینکت نداره و لنز دستگاه متوسط به بالاست. این دستگاه کمی بیشتر از ایکس باکس وان استفاده شده.
کارتن دستگاه هم موجوده.
شماره تماس : 09388942649
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــXbox One +Kinect + 2Gamepad + 2 Game
( فروخته شد ! ) Xbob one = 1.000.000
(فروخته شد)Kinect =300
آک آک شاید 2 بار استفاده شده باشه GamePad =150
(فروخته شد ) Rise = 80
(فروخته شد) Forza Horizion 2 = 100
تصاویر : 1.2.3.( فروخته شد ! ) Xbob one = 1.000.000
(فروخته شد)Kinect =300
آک آک شاید 2 بار استفاده شده باشه GamePad =150
(فروخته شد ) Rise = 80
(فروخته شد) Forza Horizion 2 = 100
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Xbox360 Jtag 4GB + 3 Gamepad + 20 Disck Game + Charger= 850/000
تصاویر 360 :1 2 3
Last edited: