• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xbox360 <=====

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
پ.خ دادم خدمتتون دوست عزیز و قابل اعتماد

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام دوست من.
میخوام تا 13 14 روزه دیگه یه ایکس باکس واسه خونمون بخرم و میخوام ازش استفاده کنم واسه خرید و فروش نمیخوامش.
چند تا سوال داشتم ازتون.
1. دستگاه جاسپرتون رو بدون دسته هم میفروشید؟ اگه جوابتون + هست قیمت هم بگید.
2. به نظر شما این دستگاه برای استفاده شخصی مناسب هستش یا نه؟
3. با توجه به اینکه آرکید هست ، مشکل 3 چراغه شدن براش پیش نخواهد آمد ؟ (البته میدونم که برد های جاسپر واقعا عالی هستن)
4. با توجه به اینکه j-tag نیستش و اینکه هارد هم نداره، واسه بازی کردن بعضی از بازی ها مثل GTA V با مشکل مواجه نمیشم؟ راه حل هم بگید.
5. من اهل بیرجند هستم و قبلا هم افتخار آشنایی با شما رو داشتم و میخوام بدونم شما کدوم شهر خراسان هستید (جهت هماهنگی و شاید خرید حضوری)
6. دلیل فروشتون چیه؟ قصد فضولی ندارم فقط میخوام بدونم آیا از این دستگاه راضی نبودید و میخاید اسلیم بخرید یا نه؟ آخه من میترسم این دستگاه رو بخرم بعدا پشیمون بشم که چرا اسلیم نخریدم و میخوام بدونم این کار یه دستگاه اسلیم رو برام انجام میده یا نه؟
7. این دستگاه قابلیت J-Tag شدن رو داره یا نه؟ کابل HTMI بهش وصل میشه ؟

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست من.
میخوام تا 13 14 روزه دیگه یه ایکس باکس واسه خونمون بخرم و میخوام ازش استفاده کنم واسه خرید و فروش نمیخوامش.
چند تا سوال داشتم ازتون.
1. دستگاه جاسپرتون رو بدون دسته هم میفروشید؟ اگه جوابتون + هست قیمت هم بگید.
2. به نظر شما این دستگاه برای استفاده شخصی مناسب هستش یا نه؟
3. با توجه به اینکه آرکید هست ، مشکل 3 چراغه شدن براش پیش نخواهد آمد ؟ (البته میدونم که برد های جاسپر واقعا عالی هستن)
4. با توجه به اینکه j-tag نیستش و اینکه هارد هم نداره، واسه بازی کردن بعضی از بازی ها مثل GTA V با مشکل مواجه نمیشم؟ راه حل هم بگید.
5. من اهل بیرجند هستم و قبلا هم افتخار آشنایی با شما رو داشتم و میخوام بدونم شما کدوم شهر خراسان هستید (جهت هماهنگی و شاید خرید حضوری)
6. دلیل فروشتون چیه؟ قصد فضولی ندارم فقط میخوام بدونم آیا از این دستگاه راضی نبودید و میخاید اسلیم بخرید یا نه؟ آخه من میترسم این دستگاه رو بخرم بعدا پشیمون بشم که چرا اسلیم نخریدم و میخوام بدونم این کار یه دستگاه اسلیم رو برام انجام میده یا نه؟
7. این دستگاه قابلیت J-Tag شدن رو داره یا نه؟ کابل HTMI بهش وصل میشه ؟
پخ شد...

amir mm

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوست عزیز ناراحت نشی ولی من 330 خریدارم ببین الان نو اسلیم 700تومان هست ارکید نوش نیست و اگر باشه قطعا ارزون تره تازه ایکس باکس شما نه هارد داره جی تگ شده و هیچی

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست عزیز ناراحت نشی ولی من 330 خریدارم ببین الان نو اسلیم 700تومان هست ارکید نوش نیست و اگر باشه قطعا ارزون تره تازه ایکس باکس شما نه هارد داره جی تگ شده و هیچی
330 تومان شما بگردی میتونی برد فالکون پیدا کنی !

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
M jax عزیز این ایکس باکس های جاسپر امکان داره 3 چراغه بشه ؟ قیمت آخرتو برام پ.خ کن

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان خریدار نبودن فروش ادامه داره ....

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
دوستان خریدار نبودن فروش ادامه داره ....
بله ، گفته ایشون رو تایید میکنم ، بنده یه چند روزی ایشون رو اذیت کردم و کلی سوال جواب کردمشون و در نهایت یه کنسوله دیگه خریدم.
از m jax عزیز عذر خواهی میکنم.

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
بله ، گفته ایشون رو تایید میکنم ، بنده یه چند روزی ایشون رو اذیت کردم و کلی سوال جواب کردمشون و در نهایت یه کنسوله دیگه خریدم.
از m jax عزیز عذر خواهی میکنم.
خواهش میکنم دوست عزیز منظورم شما نبودی بطور کلی گفتم :)

amir mm

Registered User
لایک‌ها
69
هنوز سرپیشنهادم هستم 340 میخرم حضوری تحویل میگیرم

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
به خریدار واقعی تخفیف میدم.

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
سلام داداش خریدارم شمارتو پ.خ کن قیمت خوب بدی همین فردا ازت میخرم واسه گیم نت میخام ؟

کلا یه توضیح بده چه فرقی بین اسلیم و ارکید مدل جاسپر هست ؟

همم اینکه اگه زیاد بازی کنی لنز خراب میشه ؟ اخه واسه گیم نت میخام

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
فروخته شد.
تاپیک قفل شود!

بالا