455 من هستم اما خواستار عکس های بیشتری ام>>>>>>تا الان مال منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه
تا الان برای شما
455 من هستم اما خواستار عکس های بیشتری ام>>>>>>تا الان مال منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه
نه دادا.فقط فروشراستی ذوست گلم من یه آیپاد 32 گیگ دارم ک میخوام بفروشم و گوشی شما رو بخرم خودت برش میداری؟؟؟؟؟؟؟؟
من پایه میخواستم انصراف میدم دادا یه در حدشو 430 گرفتم
یا علی
تا الان 3نفر پایه خواستن.به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.فعلا دوربین ندارم.ولی اگه تونستم اوکی میکنم
دوست عزیز قیمتتون خیلی کمه یک سر به بازار موبایل بزنید اکبند گوشی 700 قیمت کمش بود 800 با گارانتی بود بازم خودتون میدونید گوشی شما هست فقط واسه اطلاع بود
مطمئنن ایشون از شما آگاه ترن . نمیدونم این چه صیغه ایه که ایرانی جماعت باید خودشو نخود هر آش بکنه
اوکی سعی میکنم بزارم دوست عزیزخب باشه 457 هستم
ولی حقیقتش پیشنهاد من بستگی به تمیزی گوشی شما داره
پس تا زمانی که عکسهای بهتری آپلود نکنین پیشنهاد من ثباتی نداره
شرمنده عزبز امکانش نیست.من اینجا خرید فروش زیاد داشتم.2روز پیش هم یه neo فروختم460 هستم . اول ارسال بعد واریز .از بزرگان بنده راتایید می کنند.
برای چند روز دیگه میخام با توجه به اینکه عجله ای در فروش ندارین
ممنون دادا.ولی قینتش همین حدوداست.اکش760امروز بود.اگه ارک اس بود ارهدوست عزیز قیمتتون خیلی کمه یک سر به بازار موبایل بزنید اکبند گوشی 700 قیمت کمش بود 800 با گارانتی بود بازم خودتون میدونید گوشی شما هست فقط واسه اطلاع بود
مطمئنن ایشون از شما آگاه ترن . نمیدونم این چه صیغه ایه که ایرانی جماعت باید خودشو نخود هر آش بکنه
خواهش میکنماونایی که میان تبلیغ میکنن مطمعن باشید خودشون همون گوشیو دارن که میان همچین حرفی میزنن ولی موقع خرید خودشون میرسه میگن یه نفر 100 تومن از تو ارزونترمیدهو...میزنن تو سر مال
استارتر محترم ببخشید برای اسپم
با کیف چرم اصل تعویض داریhttp://forum.persiantools.com/t299537.html
شلام دوشت عزیز خریدارم 09355548802
امیدوارم پیدا بشه جعبت عزیز، من باز بدونه جعبه خریدارم، وقتی هم جعبه رو پیدا کردی و بهم دادی پول جعبه رو هم بهتون تقدیم میکنم
در صورت امکان یه اس بدین تا باهاتون تماس بگیرم و شرایطمون رو بازگو کنیم، چون واسه خودم میخوام و مصرف کنندم این پیشنهاد رو میدم .....
با تشکر، منتظرم عزیز 09355548802