mahdi_active
Registered User
مدل C5303 مشکی بدون خط و خش 2ماه کارکرده 680 مقطوع. با آیپاد نسل 5 و تبلت new fonepad7 تعویض میکنم.
Last edited:
نه عزیزبا گلکسی اس ادونس تعویض دارید؟
Sent from my GT-I9070
دادا گوشی با تمام لوازمات و جعبه بدون هیچ گونه ضربه خوردگی و خط و خش بهمراه کاور ژله ای و برنامه و بازی رایگان و آندروید ورژن 4.1.2 روت شده و بهبود عملکرد گوشی با حذف برنامه های اضافی فابریک و افزایش فضای خالیه رم در حدود 500 مگابایت. قیمت مقطوع 680 هزار تومانداداش عکس از گوشی با نام کاربری لطفا.توضیع کامل بدید درباره گوشی
قیمت اخر همراه با پست
با توجه به سابقتون اول ارسال بعد واریز داری؟
دادا گوشی با تمام لوازمات و جعبه بدون هیچ گونه ضربه خوردگی و خط و خش بهمراه کاور ژله ای و برنامه و بازی رایگان و آندروید ورژن 4.1.2 روت شده و بهبود عملکرد گوشی با حذف برنامه های اضافی فابریک و افزایش فضای خالیه رم در حدود 500 مگابایت. قیمت مقطوع 680 هزار تومان
عکسم به زودی ...
در ضمن اول هزینه واریز میشود و سپس گوشی ارسال میگردد.
هرجور شما بخواید اعتمادسازی انجام میدم.ممنون عزیز از توضیعتون اما نحوه ای اعتمادسازی مشخص کنید چون امتیاز درستی ندارید نوشته 10 عدد
فعلا اهوازم .جواب پ خ که ندادی
بفرمایید کدوم شهر هستین
یعنی کجا امکان تحویل حضوری رو دارید؟
خداییش کمتر از 680 خیلی ضرر میکنم. یه کوچولو هم بهت تخفیف میدم.من 660 حضوری اهواز تحویل میگیرم خیلی هم فوری بدون دردسر پست و اعتمادسازی و این حرفا....
نهایت 670 میتونم بهت بدم. فقط چون پول لازمم.خواستی در خدمتتم.تخفیف همشهری بودن + خلاصی از پست و علافی برای مشتری و تخفیف فروش فوری و خلاصی از دردسر اعتمادسازی و واسطه و....
بیست تومن نمی ارزه؟
بازم هرجور راحتی
اصراری نیست