• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Xperia X10 بسیار تمیز،سفید،معاوضه با نت بوک

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوست عزیز مثل اینکه از قانون up برای دیگران خبر نداری ها ( مثل اینکه خیلی دوست داری بن بشی )
---------------------------
به هر حال دوست عزیز با این وضعی که گوشیتون داره بیشتر از 330 ارزش نداره
من خودم هفته قبل که گوشیا گرونتر بود در حدش رو 400 فروختم
بعد شما توقع داری اینو بالای 400 ازتون بخرن
با اون وضع رنگ رفتگی و اون ترک
من نهایت 320 خریدارم

چشم !
سلام برسون

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوست عزیز مثل اینکه از قانون up برای دیگران خبر نداری ها ( مثل اینکه خیلی دوست داری بن بشی )
---------------------------
به هر حال دوست عزیز با این وضعی که گوشیتون داره بیشتر از 330 ارزش نداره
من خودم هفته قبل که گوشیا گرونتر بود در حدش رو 400 فروختم
بعد شما توقع داری اینو بالای 400 ازتون بخرن
با اون وضع رنگ رفتگی و اون ترک
من نهایت 320 خریدارم

فکر نکنم حرف ما مشکل داشته باشه فک کنم ایراد از گیرنده و طرز فکر شماس خودتو اصلاح کن و نکته ی بعد اینه اینجا جای خرید و فروشه نه ب ز خ ر ی کردن ما که 500 هم دیدیم n97 رو دارن میدن 350 عمو جان معزرت از استارتر محترم بابت این صحبت ها

Mehrzad1391

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
داداش با اکسپریا اس بزنی
چقد سر میگیری?

Sent from my NOKIA 1100 using Tapatalk Full HD

galexy s3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نکنم حرف ما مشکل داشته باشه فک کنم ایراد از گیرنده و طرز فکر شماس خودتو اصلاح کن و نکته ی بعد اینه اینجا جای خرید و فروشه نه ب ز خ ر ی کردن ما که 500 هم دیدیم n97 رو دارن میدن 350 عمو جان معزرت از استارتر محترم بابت این صحبت ها

داداش اینجا کسی بزخری نمیکنه شما هم که داری سنگش رو به سینه میزنی خودت بخرش
من هم گفتم با این وضعی که داره بیشتر از این نمی ارزه اگر تمیز بود یک حرفی
واسه کار شما هم بله ما هم از این به بعد میریم تو تاپیک دیگران احوالپرسی میکنیم تا تاپیکا آپ بشه ترفند خوبی
آپ کردن تاپیک دیگران به هر دلیل خلاف قوانین هست شما بحثی داری باهاشون تو پیغام خصوصی هم به جواب میرسی ما اینجا یکی تاپیکمون رو آپ کنه یا بلعکس فوری اخطار میگیریم و بن میشیم شما 2 تا پست زدی بی مورد بیشتر جنبه اپ کردن داره حداقل ما پیشنهاد خرید دادیم
در ضمن من از کسی که معذرت رو معزرت مینویسه هیچ توقعی ندارم
موفق باشید

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
واسه کار شما هم بله ما هم از این به بعد میریم تو تاپیک دیگران احوالپرسی میکنیم تا تاپیکا آپ بشه ترفند خوبی
آپ کردن تاپیک دیگران به هر دلیل خلاف قوانین هست شما بحثی داری باهاشون تو پیغام خصوصی هم به جواب میرسی ما اینجا یکی تاپیکمون رو آپ کنه یا بلعکس فوری اخطار میگیریم و بن میشیم شما 2 تا پست زدی بی مورد بیشتر جنبه اپ کردن داره حداقل ما پیشنهاد خرید دادیم
موفق باشید

ادامه ندید و اگرنه گزارش میشه

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
موفق باشید

آقای خیلی با سواد و معلم املا برگه های مدارک تحصیلیم اندازه ی سن شماس اون وقتی که درس میخوندیم شما نبودید این طرز نوشتن بابت این بود که با گوشی تایپ کردم و این حرف رو نداشت ممنون از این لطفتون در ضمن فکر نکنم آپ کردن مشکلی داشته باشه حالا به هر عنوان یا هر مدلی و نکته ی بعدی اینه اگه شما خریداری پس باید از کار بنده استقبال کنی به جای اینکه ما آپ میکنیم شما و امثال شما از این جور تاپیکی با خبر بشیو بیای یه قیمتی بپرونی بجاش ناراحت بشی!!!! من تنها توی این تاپیک قیمت نگفتم تمامی تاپیک های که استارترشون به هر دلیلی از قیمتا خبر نداشتن مطلعشون کردم و این کار و وظیفه ی خودم میدونم در هر صورت در خدمت هستیم معزرت از استارتر محترم که بحث به اینجا کشیده شد آقای معلم به ما 19 بده شما:D
بازم ممنون از تزکر شما که به ما یاد دادی از پیغام خصوصی استفاده کنیم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بیا بالاتر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کماکان فروشی ...

galexy s3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
galexy s3 غلطه
galaxy s3 درسته

لایک داری حال کردم اساسی خخخخخخخخخخ:D

به به خیلی حال کردی نه ؟؟
حداقل من تو نوشتن زبان فارسی غلط املایی ندارم زبان انگلیسی که تلفظی نوشته میشه
شمایی که حال میکنی که از من غلط املایی گرفته میشه بهتره بری بگردی ذ رو رو کیبردت پیدا کنی ، واسه ما هم از این داستانا نگو که کیبردم ذ رو نداره و از این حرفا کیبردی که پ رو داره ذ رو میکنه تو حلقت
موفق باشی رفیق خوش خنده

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
به به خیلی حال کردی نه ؟؟
حداقل من تو نوشتن زبان فارسی غلط املایی ندارم زبان انگلیسی که تلفظی نوشته میشه
شمایی که حال میکنی که از من غلط املایی گرفته میشه بهتره بری بگردی ذ رو رو کیبردت پیدا کنی ، واسه ما هم از این داستانا نگو که کیبردم ذ رو نداره و از این حرفا کیبردی که پ رو داره ذ رو میکنه تو حلقت
موفق باشی رفیق خوش خنده

بابا یکی بیاد اینو حالی کنه خیلی مخی بخدا گلکسی نوت نداره این حرفو ندارهههههه اصلا می فه می چی می گممممم فکر نکنم کسی تونست به این یارو بفهمونه جایزه داره :D

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان ادامه جدال تن به تن در پ خ لطفا
:D

بالا