• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش YAHOO - PLOSION انفجار ياهو - هك تبليغاتي ياهو

abcda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
deleted

Last edited:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
من هم در قسمت تبليغ كنندگان ايران ماركت سنتر عضو هستم و اين محصول رو ديدم و اين جا گذاشتم (من فروشنده اين محصول نيستم) و من هيچ مسئوليتي در قبال اينكه اين محصول واقعيه يا قلابي ندارم با تشكر.

شما برای محصولی که مسولیتش رو قبول نمی کنید که واقعی هست یا تقلبی پورسانت بازاریابی می گیرید ؟

اين محصول رو ديدم و اين جا گذاشتم

آهان یعنی اطلاع رسانی کردین ؟ :دی
یا همین جوری رد می شدید لینک پورسانت یا همان بازاریابی خودتان در این سایت رو اینجا گذشتید که از فروشش پورسانت بگیرین :دی

abcda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برای محصولی که مسولیتش رو قبول نمی کنید که واقعی هست یا تقلبی پورسانت بازاریابی می گیرید ؟

آهان یعنی اطلاع رسانی کردین ؟ :دی
یا همین جوری رد می شدید لینک پورسانت یا همان بازاریابی خودتان در این سایت رو اینجا گذشتید که از فروشش پورسانت بگیرین :دی

با سلام دوست عزيز من كه كسي رو مجبور نكردم كه بياد بخره خودشون برن تحقيق كنن اگر خواستن بخرن نخواستن هم كه هيچ.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سی دی هک کردن گوگل هم رسید!120 درصد تضمینی!با یک عدد سی دی رایگان هک کردن دوربین امنیتی خونه بیل گیتس!با همکاری پست جمهوری اسلامی ایران:|

samikhan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان در شگفتم چرا با این پک واسه خودشون تبلیغ نکردن و کلی دارن پون میدن به ویزیتورا

kkr129

Registered User
لایک‌ها
10
سی دی هک کردن گوگل هم رسید!120 درصد تضمینی!با یک عدد سی دی رایگان هک کردن دوربین امنیتی خونه بیل گیتس!با همکاری پست جمهوری اسلامی ایران:|

نمیشه خونه پرزیدنت خودمونو هک کرد باهاش ؟:D

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
چرنده پستتو اديت كن يه بار يكي با هك وكشف يه باگ به 200000 هزار تا ميل
تبليغ فرستاده بود...ايراني هم بود الان يادم نيست.... تو كليك خوندم چند سال پيش...
تو دنيا صدا كرد...سهام ياهو جابه جا شد...بعد اومدي يه نرم افزار***رو گذاشتي ميگي...
اديت كن بابا رسوات كرد...!

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
چرنده پستتو اديت كن يه بار يكي با هك وكشف يه باگ به 200000 هزار تا ميل
تبليغ فرستاده بود...ايراني هم بود الان يادم نيست.... تو كليك خوندم چند سال پيش...
تو دنيا صدا كرد...سهام ياهو جابه جا شد...بعد اومدي يه نرم افزار***رو گذاشتي ميگي...
اديت كن بابا رسوات كرد...!

hamid2881

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوست عزيز من كه كسي رو مجبور نكردم كه بياد بخره خودشون برن تحقيق كنن اگر خواستن بخرن نخواستن هم كه هيچ.

آقا شما
شماره تلفن این آگهی دهنده را داری
چون من چند تا سوال باید راجب اون کالا بپرسم

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اگه قرار بود یاهو و.. اینطوری هک بشه که دیگه باید لنگ مینداختن....

بالا