واریز شد
sms دادم الان ادرس farbod_zf عزیز هستچک میکنم خبر میدم /شما فقط آدرس و ک پ رو با شماره بزن برام .
فروخته شد به دوسته خوبم / فردا براش پست میکنم /البته با عرض شرمندگی قبلش حساب رو چک میکنم .البته این دوستمون با این سابقه منت سرم گذاشتن که از من خرید کردن .sms دادم الان ادرس farbod_zf عزیز هست
نه بابا این حرفها چیه من شما رو خیلی اذیت کردمفروخته شد به دوسته خوبم / فردا براش پست میکنم /البته با عرض شرمندگی قبلش حساب رو چک میکنم .البته این دوستمون با این سابقه منت سرم گذاشتن که از من خرید کردن .
نه بابا این حرفها چیه من شما رو خیلی اذیت کردم
شرمنده این مدل هدفون خیلی خیلی تقلبیش زیاده
که با وجود فربود جان همه چیز حله
خواستی شماره پیگیری رو بهت بدم
این روزا high copy رو حتی افراد با ثابقه جا اصل میفروشن ! بعد که میفهمیم high copy هستش میگن اره اون که تو سایته قیمتش انقده این انقده !
ایشون از مردان روزگار هستن که شرایط رو قبول دارن
به اون دوستمون هم تبریک میگم و مبارکش باشه
ما که منتظر تایید نهایی هستیم
ممنوناین روزا high copy رو حتی افراد با ثابقه جا اصل میفروشن ! بعد که میفهمیم high copy هستش میگن اره اون که تو سایته قیمتش انقده این انقده !
ایشون از مردان روزگار هستن که شرایط رو قبول دارن
به اون دوستمون هم تبریک میگم و مبارکش باشه
ما که منتظر تایید نهایی هستیم
بسته رسیده دست فروبد عزیز انشالله فردا نتیجه رو اعلام میکنند
مورد مقایسه هم دقیقا هدفون خریداری شده هست البته 100 درصد اصل که میشه مورد خوبی برای مقایسه باشه
من 140 بهت میفروشمسلام /منتظر نتیجه .... امروز علاالدین بودم 170 همینو قیمت داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من 140 بهت میفروشم:lol:
باز دوباره میخوای بزاری برای فروش اون موقع!!!من منتظرم این واسطه بگه اصل نی پولتو پس بفرستم ......
باز دوباره میخوای بزاری برای فروش اون موقع!!!
خیلی ممنون از فربود عزیزاصل بودن تایید شد .
ممنون داداشبه به /تایید شد پس .....//// ممنون از همه دوستان ..... مبارک باشه مهرشاد جان ....
ختم تاپیک //اگه بازم آوردم کسی خریدار هست ؟؟؟؟؟؟