• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشLG LH-880 XBH Blu-ray

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
دوستان گلم یک دستگاه سینما خانگی مدل LG LH-880 XBH Blu-ray آکبند دارم میخواستم یک آمار بگیرم ببینم بخوام بفروشمش چقدر فروش میره قیمت هاتون رو پیشنهاد بدین تو تاپیک تا ببینیم خدا چی میخواد به محض اینکه
دوربین اومد دستم فورا عکس هم واستون ازش میزارم

قیمت پایه 850 تومان
زیر قیمت پایه فقط در پیام خصوصی

Last edited:

amir189

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت آکبند رو گلد ایران می ده 960 هزار . قیمت مد نظر شما چنده ؟

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
باید ببینم کسی که واقعا مصرف کنندست به کارش میاد چه قیمتی میده به هر حال من نیومدم اینجا که به قیمت گلدیران بفروشم به قیمتی میفروشم که به صرفه باشه واسه خریدار اما اما این دوستانی که تو پست 2 و 3 قیمت دادن یا نمیدونن این دستگاه چیه یا با بز اشتباه گرفتنش

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مگه لینکه بالا رو ندیدی :hmm:
قیمت پایین تر هم هست تو بازار ولی دیگه نهایا 930 تا 940
اونوقت واسه دستگاه آک بیشتر از 50% کم کردی حالا به نظرت سخته نتیجه گیری اینکه شما میدونی این دستگاه چیه والا به خدا اگر میدونستی این قیمت رو نمیزاشتی دوستانی که میان تیری تو تاریکی بندازن هواسشون باشه قیمت پرت بدن به شدت از این به بعد بر خورد میشه
دوست عزیز دعوا نکنید من دنبال بلوری پلیر سینمای خانگی بودم الان هم این تاپیک رو دیدم
دستگاه شما کاملا آکبند هست دیگه؟ اصلا باز نشده؟
گارانتی هم داره؟
قیمت آخرتون رو هم بفرستید
در ضمن مصرف کننده هم هستم و برای خودم میخوام نه مثل بعضی دوستان که میخرن 100 میفروشن 800
ممنون

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگرم گارانتی نداشته باشه بازم مفته دلیلشم وقتی بری قیمت جهانیش رو پیدا کنی متوجه میشی
دوست عزیز ممکنه یه لینک از سایت خارجی (ترجیحا خود LG) از این محصول بذارید؟ چون من هرچی گشتم جز سایت های ایرانی چیزی پیدا نکردم و اصلا به نظر میرسه که LG همچین محصولی نداره:blink:
البته من کاری به این بحث ندارم ها فقط چون میخواستم اطلاعات بیشتری از این محصول به دست بیارم پرسیدم

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز ممکنه یه لینک از سایت خارجی (ترجیحا خود LG) از این محصول بذارید؟ چون من هرچی گشتم جز سایت های ایرانی چیزی پیدا نکردم و اصلا به نظر میرسه که LG همچین محصولی نداره:blink:
البته من کاری به این بحث ندارم ها فقط چون میخواستم اطلاعات بیشتری از این محصول به دست بیارم پرسیدم

من که تو پست بالا گفتم احتمالا این دستگاه مثل دستگاه های سامسونگ مدلش تو ایران تغییر کرده سام سرویس هم دستگاه هایی رو که وارد میکنه مدلشون رو عوض میکنه حالا به هر دلیلی نمیدونم احتمالا الجی یا گلدیران هم همین کار رو کرده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

LH-880XBH سینمای خانگی سیستم های صوتی و تصویری

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من که تو پست بالا گفتم احتمالا این دستگاه مثل دستگاه های سامسونگ مدلش تو ایران تغییر کرده سام سرویس هم دستگاه هایی رو که وارد میکنه مدلشون رو عوض میکنه حالا به هر دلیلی نمیدونم احتمالا الجی یا گلدیران هم همین کار رو کرده
بعد از این که من پست دادم ادیت کردید , ندیده بودم قبلش
اینم دیدم ولی قسمت مشخصاتش هیچی نداره

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
سلام داداش چی شد آخر
این دستگاه گارانتی گلد ایران داره یا نه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا