• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروم تخصصي تجارت الكترونيك چي هست؟؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از egold4ucom :
سلام
میدونی چرا اینجوریه؟
چون:
1-در ایران در خصوص این مسایل هنوز روحیه جمعی وجود ندارد و هنوز باور نداریم که اگر با هم باشیم بهتر نتیجه می گیریم تا اینکه تنها فعالیت کنیم.
2-همه چیز رو سود می بینیم و این گونه فکر نمی کنیم که اصل را بگذاریم برای آموزش سپس یک درآمدی هم در کنارش باشه!
...
شما نظرتون چیه؟
نظر شما کاملاً تأيد شدست....ولی من بيشتر
اين سياست مدار های مملکت رو مقصر میدونم..چون اينا هميشه تجارت الکترونيکی
رد کردن و همجا ازش بد گفتن.....در صورتی که الان بيشترين تبادلات مالی جهان
از طريق همين تجارت الکترونيکی که نمونه بارزش فارکس هست انجام میشه

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از benyaminj :
نظر شما کاملاً تأيد شدست....ولی من بيشتر
اين سياست مدار های مملکت رو مقصر میدونم..چون اينا هميشه تجارت الکترونيکی
رد کردن و همجا ازش بد گفتن.....در صورتی که الان بيشترين تبادلات مالی جهان
از طريق همين تجارت الکترونيکی که نمونه بارزش فارکس هست انجام میشه
سلام دوست عزيز
دقيقا حق با شماست مسولان مملكت ما مثل گذشته فكر مي كنن من كه دانشكده ي IT رفتم استادمون گفت اين لبنان همين كه بمب رو سرش مي ريزه ميوه هاي خودش از جمله سيب رو به وسيله تجارت الكترونيك و اينترنتي ماهواره اي و كامپيوتري به كشور هاي اروپايي مي فروشه و قشنگ ميوه ها رو از نظر كيفيت و اندازه و وزن و خلاصه همه چيز تر تميز مي فرستن كشورهاي اروپايي و فروش لبنان كلا به وسيله ي اينترنت بوده و به عبارتي تجارت الكترونيك حالا ما كه زودتر از اونا از جنگ و دولت شاهنشاهي نجات پيدا كرديم تجارت الكترونيك رو حمايت كه نمي كنيم هيچ داريم(يا به عبارتي دارن) مانعش مي شن واقعا آمار رو اگر بخونيد مي بينيد كه ما صفر هستيم و يه كشوري مثل لبنان از ما جلو هست در اين زمينه و سود هنگفتي مي كنن

با تشكر
باي

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
البته یک مسئله دیگه هم هست:
یا باید همه چیز را آزاد گذاشت یا اگر چیزی غیر قانونی است یا با مصالح کشور مخالف است از ابتدا آن را اعلام کرد نه اینکه به طور مثال بعد از گذشت چند سال از عمر نتورک مارکتینگ در کشور بیاییم و بگوییم نتورک مارکتینگ غیرقانونی است آن هم در شرایطی که تعداد زیادی از افراد جامعه در این کار سرمایه گذاری کرده اند خوب عملا این تعداد از افراد جامعه یا به انفعال کشیده می شوند و یا سرخورده....

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
منم كاملا با اين حرفتون موافقم آخه بايد مثلا ليستي از شركتهاي غير قانوني بزارن نه بيان از بيخ بگن همه و همه دروغ و كلاه برداري و غير قانوني هست آخه اينم شد مملكت

M4$T3R

Registered User
لایک‌ها
0
هر کاری میخواید بکنید باید خودتون بکنید این مملکت کاری برامون نمیکنه اینو بلد باشید

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahid1178 :
هر کاری میخواید بکنید باید خودتون بکنید این مملکت کاری برامون نمیکنه اینو بلد باشید
سلام وحيد جان
حالا كاري نمي كنه لااقل گير نده لااقل نياد بازار خرابي كنه

بالا