• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروووووووش موتورولا دروید مکس -- !!!!!!!!!! -- droid maxx- droid maxx - droid maxx - droid maxx

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
آقا یعنی در حد آک یک میلیون و نهصد؟
چی داره این گوشی که این همه گرونه؟

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
آقا یعنی در حد آک یک میلیون و نهصد؟
چی داره این گوشی که این همه گرونه؟
(:) با یه آیفون ۵ اس ۳۲ گیگ قیمتشو‌مقایسه کن . بعد گوشیا رو بزار کنار هم و مقایسه کن . اگه تف ننداختی به آیفون بیا من اینو هر چی هواستی میدمت ((:)

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
:)) با یه آیفون ۵ اس ۳۲ گیگ قیمتشو‌مقایسه کن . بعد گوشیا رو بزار کنار هم و مقایسه کن . اگه تف ننداختی به آیفون بیا من اینو هر چی هواستی میدمت (:))
البته شما دیگه خیلی جو دادی :general711:

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338
دوستان کسی که با موتورولا کار کنه گوشی دیگه ای نمیتونه دست بگیره.ایفون هم عددی نیست.بیخودی بزرگش نکنید.
ایفون برای اشخاصی هست که نه سر از گوشی در میارن و نه کارهای نرم افزاری.فقط کلاس میزارن که ایفون دارن.اینجور افراد که تعدادشون بسیار زیاده نونخونه ای باز میکنن واسه موبایل فروشی ها.که جدا از پول گوشی 80 تومن هم پول نرم افزار بدن.
والا

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
والا من مقایسه کردم که میگم . هم با ۵ اس ایفون . هم اچ تی سی وان ام‌۸. هم گلکسی اس ۵ و ... .

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
دوستان کسی که با موتورولا کار کنه گوشی دیگه ای نمیتونه دست بگیره.ایفون هم عددی نیست.بیخودی بزرگش نکنید.
ایفون برای اشخاصی هست که نه سر از گوشی در میارن و نه کارهای نرم افزاری.فقط کلاس میزارن که ایفون دارن.اینجور افراد که تعدادشون بسیار زیاده نونخونه ای باز میکنن واسه موبایل فروشی ها.که جدا از پول گوشی 80 تومن هم پول نرم افزار بدن.
والا
ای گل گفتی ای گل گفتی ...
دمت گرم خدایی.
دمت گرم.
ایفونم خز شد رفت. یه زمانی بود تا ایفون ۴ ایفونو ادمایی که اژ گوشی چیزی سر در میاووردن دست میگرفتن ولی الان طرف فقط پول داره و میره ایفون میخره چون فقط بهش گفتن ایفون کلاس داره . ( البته به ایفون دارا توهین نشه ها )
طرف یه اپم نمیتونه بریزه رو گوشیش. میره ۱۰۰ میده مغازه دار براش اپ فری میریزه !!!!
خز شد رفت.
البته واقعا زشته ایفونو با موتورولا (شرکتی که تلفن همراه رو اختراع کرد ) امثال htc و نوکیا و بلکبری مقایسه کزد ...

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
والا
متاسفانه ايفون براي يه عده تو ايران مثله شما تبديل شده به عقده اميدوارم اين عقده ها بر طرف بشه و ايفون از نظره امثال شما ها با كلاسه براي بقيه ديگه عادي شده
من خودم موتو جي دارم خيليم باحاش حال ميكنم ولي مثله يه سري متعصبانه و از روي عقده حرف نميزنم
در ضمن اونايي كه ميرن پوله نرم افزار ميدن چه براي اندرويد چه براي ios بي سوادن ربطي به ايفون نداره براي اندرويد هم همين داستانه

Sent from my iPad using Tapatalk

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
متاسفانه ايفون براي يه عده تو ايران مثله شما تبديل شده به عقده اميدوارم اين عقده ها بر طرف بشه و ايفون از نظره امثال شما ها با كلاسه براي بقيه ديگه عادي شده
من خودم موتو جي دارم خيليم باحاش حال ميكنم ولي مثله يه سري متعصبانه و از روي عقده حرف نميزنم
در ضمن اونايي كه ميرن پوله نرم افزار ميدن چه براي اندرويد چه براي ios بي سوادن ربطي به ايفون نداره براي اندرويد هم همين داستانه

اصلا بحث عقده و .... نیست (:)
بحث کیفیت و کارایی و مشخصات گوشیه .
اینکه کسایی که آیفون میخرن الان خیلیاشون فقط واسه کلاس گذاشتنه و هیچی ازش سر در نمیارن هم هست واقعا . اقا تو شرکت ما استاد کار کاشی کار ما رفته 5s خریده . چون دیده مدیر عامل شرکت که پورشه سواره هم آیفون داره . هر روزم میاد به من میگه این اینترنتش چطوریه . لاینش کجاست وی چتش کو !؟ ((:)
حالا تازه شاگردش هم میخواد یکی بخره .
نه موتورولا مال بابا ماست که بخوایم تعصبشو داشته باشیم . نه ایفون و ... :)
موتوایکس . دروید مکس . اس ۵ همه جزو ۱۰ گوشی برتر سال بودن . اما کارایی گوشی و بخصوص تو ایران ببین کدوم بهتره​

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84

دوست من زمانی که من و امثال من که شما بهشون میگی عقده ایفون دارن از محصولات اپل استفاده میکردیم مردم ته ارزوشون ایکس ۶ نوکیا بود...
کسی نمیگه ایقون بده . ولی خدایی خز شده رفته. خزا... الان تو خیابون که راه میری ایفون معمولی که هیچی ایفون گلد لاکچری دستشونه.
بعد بهش بگی ایپاد چیه نمیدونه.
در مورد جمله اخرم رو حرفم هستم.
زشته ایفونو با موتورولا و بلکبری و نوکیا اچ تی سی مقایسه کرد.

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338
دوست من زمانی که من و امثال من که شما بهشون میگی عقده ایفون دارن از محصولات اپل استفاده میکردیم مردم ته ارزوشون ایکس ۶ نوکیا بود...
کسی نمیگه ایقون بده . ولی خدایی خز شده رفته. خزا... الان تو خیابون که راه میری ایفون معمولی که هیچی ایفون گلد لاکچری دستشونه.
برادر عزیز.
نمیخوایم تایپیک دوستمونو خراب کنیم.
من حد اقل از زمانی که htc hd2 وارد بازار شد گوشی بازیم شروع شد. البته نه مثل بعضیا. گوشی که میگیرماز نظر کارهای نرم افزاری قورتش میدم. بعد که خسته شدم یکی جدیدتر و البته بهتر میگیرم. ایفون 5 و ایپاد 4 هم داشتم. htc samsung motorola nokia lg همرو تست کردم. ولی همیشه نظرم روی htc و motorola هست که هم کیفیت ساخت بالایی دارن و هم سخت افزارعالی. شما گوشی حد متوسط موتورولا رو با ایفون مقایسه نکن. یک موتورولا دروید مکس بگیرید بعد بهتر متوجه تفاوتشون میشین. یا htc one m8

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
سلام
ممنونم از پاسخ ها
من البته هیچوقت جرات خرید گوشی بالای یک میلیون ندارم
پس برم موتو جی بخرم بهتره

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
اصلا بحث عقده و .... نیست (:)
بحث کیفیت و کارایی و مشخصات گوشیه .
اینکه کسایی که آیفون میخرن الان خیلیاشون فقط واسه کلاس گذاشتنه و هیچی ازش سر در نمیارن هم هست واقعا . اقا تو شرکت ما استاد کار کاشی کار ما رفته 5s خریده . چون دیده مدیر عامل شرکت که پورشه سواره هم آیفون داره . هر روزم میاد به من میگه این اینترنتش چطوریه . لاینش کجاست وی چتش کو !؟ ((:)
حالا تازه شاگردش هم میخواد یکی بخره .
نه موتورولا مال بابا ماست که بخوایم تعصبشو داشته باشیم . نه ایفون و ... :)
موتوایکس . دروید مکس . اس ۵ همه جزو ۱۰ گوشی برتر سال بودن . اما کارایی گوشی و بخصوص تو ایران ببین کدوم بهتره​
همه حرفاتو قبول دارم داداش حالا هر موقع ۱۶ گیگ اوردی یه ندا بده

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
عزیز اون زمانی که من 2g داشتم امثال شما ها اصلا نمیدونستن تاچ چیه !
در اینکه ایفون تو ایران خز شده بحثی نیست ولی ادم عاقل گوشی رو اول برای کارایی میگیره تا کلاس مگر اینکه کمبود داشته باشه !

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
برادر عزیز.
نمیخوایم تایپیک دوستمونو خراب کنیم.
من حد اقل از زمانی که htc hd2 وارد بازار شد گوشی بازیم شروع شد. البته نه مثل بعضیا. گوشی که میگیرماز نظر کارهای نرم افزاری قورتش میدم. بعد که خسته شدم یکی جدیدتر و البته بهتر میگیرم. ایفون 5 و ایپاد 4 هم داشتم. htc samsung motorola nokia lg همرو تست کردم. ولی همیشه نظرم روی htc و motorola هست که هم کیفیت ساخت بالایی دارن و هم سخت افزارعالی. شما گوشی حد متوسط موتورولا رو با ایفون مقایسه نکن. یک موتورولا دروید مکس بگیرید بعد بهتر متوجه تفاوتشون میشین. یا htc one m8
فک کنم اشتباه ریپلای کردی . من نظرم با شما یکیه.
چقد شبیه هستیم. منم از زمان hd2 شزوع کردم که رقیب 3gs بود . ایپد و ایفونو و ایپادم داشتم.
ولی همیشه ارادت خاصی به htc داشتم ( با پاکت پی سی های خفنش )
حالا هم به موتورولا و بلکبری خیلی ارادت داریم.

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
عزیز اون زمانی که من 2g داشتم امثال شما ها اصلا نمیدونستن تاچ چیه !
در اینکه ایفون تو ایران خز شده بحثی نیست ولی ادم عاقل گوشی رو اول برای کارایی میگیره تا کلاس مگر اینکه کمبود داشته باشه !
ناموسا ؟؟ نه خداییی ؟ خودت تنهایی ؟؟ خوب که نگفتی ایفون 1g !!!!
تا جایی که من یادمه پیدا کردن ایفون 2g تو بازار ایران زمانی که معرفی شده بود مث پیدا کردن بوگاتی تو ایرانه .
شما یا توهم زدی یا خیلی ادم بالایی هستی ..، اشالله بالا باشی و همون بالا بمونی...
اگزم بحثی هست بیا تو پخ تاپیک بنده خدا رو خراب نکن

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
ناموسا ؟؟ نه خداییی ؟ خودت تنهایی ؟؟ خوب که نگفتی ایفون 1g !!!!
تا جایی که من یادمه پیدا کردن ایفون 2g تو بازار ایران زمانی که معرفی شده بود مث پیدا کردن بوگاتی تو ایرانه .
شما یا توهم زدی یا خیلی ادم بالایی هستی ..، اشالله بالا باشی و همون بالا بمونی...
اگزم بحثی هست بیا تو پخ تاپیک بنده خدا رو خراب نکن
برای همین ایفون برای امثاله تو عقده شده دیگه خخخخ اگر یه فامیل امریکا داشته باشی دیگه پیدا کردن این چیزا سخت نیست شما هم برو دکتر روانشناس شاید عقده هات کمتر شد :rolleyes:

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
برای همین ایفون برای امثاله تو عقده شده دیگه خخخخ اگر یه فامیل امریکا داشته باشی دیگه پیدا کردن این چیزا سخت نیست شما هم برو دکتر روانشناس شاید عقده هات کمتر شد :rolleyes:
انشالله در زندگیت موفق باشی دوست من ...

بالا