(آقا یعنی در حد آک یک میلیون و نهصد؟
چی داره این گوشی که این همه گرونه؟
البته شما دیگه خیلی جو دادی :general711:) با یه آیفون ۵ اس ۳۲ گیگ قیمتشومقایسه کن . بعد گوشیا رو بزار کنار هم و مقایسه کن . اگه تف ننداختی به آیفون بیا من اینو هر چی هواستی میدمت (
)
شاید هر چیزی بهتون نده ولی حرفش کاملا درسته و موتورولا تک و عالی هستش و هیچ شرکتی کیفیت ساختش به موتورولا نمی رسهالبته شما دیگه خیلی جو دادی :general711:
ای گل گفتی ای گل گفتی ...دوستان کسی که با موتورولا کار کنه گوشی دیگه ای نمیتونه دست بگیره.ایفون هم عددی نیست.بیخودی بزرگش نکنید.
ایفون برای اشخاصی هست که نه سر از گوشی در میارن و نه کارهای نرم افزاری.فقط کلاس میزارن که ایفون دارن.اینجور افراد که تعدادشون بسیار زیاده نونخونه ای باز میکنن واسه موبایل فروشی ها.که جدا از پول گوشی 80 تومن هم پول نرم افزار بدن.
والا
متاسفانه ايفون براي يه عده تو ايران مثله شما تبديل شده به عقده اميدوارم اين عقده ها بر طرف بشه و ايفون از نظره امثال شما ها با كلاسه براي بقيه ديگه عادي شدهدوستان کسی که با موتورولا کار کنه گوشی دیگه ای نمیتونه دست بگیره.ایفون هم عددی نیست.بیخودی بزرگش نکنید.
ایفون برای اشخاصی هست که نه سر از گوشی در میارن و نه کارهای نرم افزاری.فقط کلاس میزارن که ایفون دارن.اینجور افراد که تعدادشون بسیار زیاده نونخونه ای باز میکنن واسه موبایل فروشی ها.که جدا از پول گوشی 80 تومن هم پول نرم افزار بدن.
والا
اصلا بحث عقده و .... نیست (متاسفانه ايفون براي يه عده تو ايران مثله شما تبديل شده به عقده اميدوارم اين عقده ها بر طرف بشه و ايفون از نظره امثال شما ها با كلاسه براي بقيه ديگه عادي شده
من خودم موتو جي دارم خيليم باحاش حال ميكنم ولي مثله يه سري متعصبانه و از روي عقده حرف نميزنم
در ضمن اونايي كه ميرن پوله نرم افزار ميدن چه براي اندرويد چه براي ios بي سوادن ربطي به ايفون نداره براي اندرويد هم همين داستانه
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست من زمانی که من و امثال من که شما بهشون میگی عقده ایفون دارن از محصولات اپل استفاده میکردیم مردم ته ارزوشون ایکس ۶ نوکیا بود...متاسفانه ايفون براي يه عده تو ايران مثله شما تبديل شده به عقده اميدوارم اين عقده ها بر طرف بشه و ايفون از نظره امثال شما ها با كلاسه براي بقيه ديگه عادي شده
من خودم موتو جي دارم خيليم باحاش حال ميكنم ولي مثله يه سري متعصبانه و از روي عقده حرف نميزنم
در ضمن اونايي كه ميرن پوله نرم افزار ميدن چه براي اندرويد چه براي ios بي سوادن ربطي به ايفون نداره براي اندرويد هم همين داستانه
Sent from my iPad using Tapatalk
برادر عزیز.دوست من زمانی که من و امثال من که شما بهشون میگی عقده ایفون دارن از محصولات اپل استفاده میکردیم مردم ته ارزوشون ایکس ۶ نوکیا بود...
کسی نمیگه ایقون بده . ولی خدایی خز شده رفته. خزا... الان تو خیابون که راه میری ایفون معمولی که هیچی ایفون گلد لاکچری دستشونه.
بعد بهش بگی ایپاد چیه نمیدونه.
در مورد جمله اخرم رو حرفم هستم.
زشته ایفونو با موتورولا و بلکبری و نوکیا اچ تی سی مقایسه کرد.
همه حرفاتو قبول دارم داداش حالا هر موقع ۱۶ گیگ اوردی یه ندا بدهاصلا بحث عقده و .... نیست (![]()
بحث کیفیت و کارایی و مشخصات گوشیه .
اینکه کسایی که آیفون میخرن الان خیلیاشون فقط واسه کلاس گذاشتنه و هیچی ازش سر در نمیارن هم هست واقعا . اقا تو شرکت ما استاد کار کاشی کار ما رفته 5s خریده . چون دیده مدیر عامل شرکت که پورشه سواره هم آیفون داره . هر روزم میاد به من میگه این اینترنتش چطوریه . لاینش کجاست وی چتش کو !؟ ((![]()
حالا تازه شاگردش هم میخواد یکی بخره .
نه موتورولا مال بابا ماست که بخوایم تعصبشو داشته باشیم . نه ایفون و ...![]()
موتوایکس . دروید مکس . اس ۵ همه جزو ۱۰ گوشی برتر سال بودن . اما کارایی گوشی و بخصوص تو ایران ببین کدوم بهتره
عزیز اون زمانی که من 2g داشتم امثال شما ها اصلا نمیدونستن تاچ چیه !دوست من زمانی که من و امثال من که شما بهشون میگی عقده ایفون دارن از محصولات اپل استفاده میکردیم مردم ته ارزوشون ایکس ۶ نوکیا بود...
کسی نمیگه ایقون بده . ولی خدایی خز شده رفته. خزا... الان تو خیابون که راه میری ایفون معمولی که هیچی ایفون گلد لاکچری دستشونه.
بعد بهش بگی ایپاد چیه نمیدونه.
در مورد جمله اخرم رو حرفم هستم.
زشته ایفونو با موتورولا و بلکبری و نوکیا اچ تی سی مقایسه کرد.
فک کنم اشتباه ریپلای کردی . من نظرم با شما یکیه.برادر عزیز.
نمیخوایم تایپیک دوستمونو خراب کنیم.
من حد اقل از زمانی که htc hd2 وارد بازار شد گوشی بازیم شروع شد. البته نه مثل بعضیا. گوشی که میگیرماز نظر کارهای نرم افزاری قورتش میدم. بعد که خسته شدم یکی جدیدتر و البته بهتر میگیرم. ایفون 5 و ایپاد 4 هم داشتم. htc samsung motorola nokia lg همرو تست کردم. ولی همیشه نظرم روی htc و motorola هست که هم کیفیت ساخت بالایی دارن و هم سخت افزارعالی. شما گوشی حد متوسط موتورولا رو با ایفون مقایسه نکن. یک موتورولا دروید مکس بگیرید بعد بهتر متوجه تفاوتشون میشین. یا htc one m8
ناموسا ؟؟ نه خداییی ؟ خودت تنهایی ؟؟ خوب که نگفتی ایفون 1g !!!!عزیز اون زمانی که من 2g داشتم امثال شما ها اصلا نمیدونستن تاچ چیه !
در اینکه ایفون تو ایران خز شده بحثی نیست ولی ادم عاقل گوشی رو اول برای کارایی میگیره تا کلاس مگر اینکه کمبود داشته باشه !
برای همین ایفون برای امثاله تو عقده شده دیگه خخخخ اگر یه فامیل امریکا داشته باشی دیگه پیدا کردن این چیزا سخت نیست شما هم برو دکتر روانشناس شاید عقده هات کمتر شدناموسا ؟؟ نه خداییی ؟ خودت تنهایی ؟؟ خوب که نگفتی ایفون 1g !!!!
تا جایی که من یادمه پیدا کردن ایفون 2g تو بازار ایران زمانی که معرفی شده بود مث پیدا کردن بوگاتی تو ایرانه .
شما یا توهم زدی یا خیلی ادم بالایی هستی ..، اشالله بالا باشی و همون بالا بمونی...
اگزم بحثی هست بیا تو پخ تاپیک بنده خدا رو خراب نکن
انشالله در زندگیت موفق باشی دوست من ...برای همین ایفون برای امثاله تو عقده شده دیگه خخخخ اگر یه فامیل امریکا داشته باشی دیگه پیدا کردن این چیزا سخت نیست شما هم برو دکتر روانشناس شاید عقده هات کمتر شد![]()
همچنین شما دوست عزیزانشالله در زندگیت موفق باشی دوست من ...