دوستان یه visa card بخرین خودتون نصب کنید اینقدر به هم توهین نکنید
king_v Registered User تاریخ عضویت 25 آپریل 2010 نوشتهها 428 لایکها 0 29 سپتامبر 2011 #21 دوستان یه visa card بخرین خودتون نصب کنید اینقدر به هم توهین نکنید
id_nabood Registered User تاریخ عضویت 8 نوامبر 2007 نوشتهها 354 لایکها 6 سن 39 محل سکونت کرج 29 سپتامبر 2011 #22 به نقل از hj_therock : فقط واسه همتون متاسفم كه حتي زحمت اومدن و ديدن اين كه چطور برنامه روي ايپد ٢ جواب ميده رو به خودتون ندادين و فقط حرف ميزنيد همينه كه ايران پيشرفت نميكنه و همش نشستين ببينيد كه سايتهاي خارجي چيكار ميكنن بيايد روش مانور بديد براي خودم كه توي يه همچين جامعه اي هستم متاسفم واقعا كه خلايق هرچه لايق ..... کلیک کنید تا بازشود... پَ نَ پَ با کلاه برداری پیشرفت میکنه.
به نقل از hj_therock : فقط واسه همتون متاسفم كه حتي زحمت اومدن و ديدن اين كه چطور برنامه روي ايپد ٢ جواب ميده رو به خودتون ندادين و فقط حرف ميزنيد همينه كه ايران پيشرفت نميكنه و همش نشستين ببينيد كه سايتهاي خارجي چيكار ميكنن بيايد روش مانور بديد براي خودم كه توي يه همچين جامعه اي هستم متاسفم واقعا كه خلايق هرچه لايق ..... کلیک کنید تا بازشود... پَ نَ پَ با کلاه برداری پیشرفت میکنه.
TRUST ME Registered User تاریخ عضویت 20 ژوئن 2011 نوشتهها 134 لایکها 1 محل سکونت ناف تهرون 30 سپتامبر 2011 #23 به نقل از hj_therock : فقط واسه همتون متاسفم كه حتي زحمت اومدن و ديدن اين كه چطور برنامه روي ايپد ٢ جواب ميده رو به خودتون ندادين و فقط حرف ميزنيد همينه كه ايران پيشرفت نميكنه و همش نشستين ببينيد كه سايتهاي خارجي چيكار ميكنن بيايد روش مانور بديد براي خودم كه توي يه همچين جامعه اي هستم متاسفم واقعا كه خلايق هرچه لايق ..... کلیک کنید تا بازشود... واقعا اگر مردونه اینکارو تونستی بکنی روی آیپد 2 یک کلیپ بزار خودم میام ازت عذر خواهبی میکنم و تبلیغ هم میکنم مشتریتم میشم ولی اگر کلیپ نزاری یعنی حرفت کذب بوده حالا شما بسم الله ببینیم کی راست میگه .
به نقل از hj_therock : فقط واسه همتون متاسفم كه حتي زحمت اومدن و ديدن اين كه چطور برنامه روي ايپد ٢ جواب ميده رو به خودتون ندادين و فقط حرف ميزنيد همينه كه ايران پيشرفت نميكنه و همش نشستين ببينيد كه سايتهاي خارجي چيكار ميكنن بيايد روش مانور بديد براي خودم كه توي يه همچين جامعه اي هستم متاسفم واقعا كه خلايق هرچه لايق ..... کلیک کنید تا بازشود... واقعا اگر مردونه اینکارو تونستی بکنی روی آیپد 2 یک کلیپ بزار خودم میام ازت عذر خواهبی میکنم و تبلیغ هم میکنم مشتریتم میشم ولی اگر کلیپ نزاری یعنی حرفت کذب بوده حالا شما بسم الله ببینیم کی راست میگه .
Profession@l همکار بازنشسته تاریخ عضویت 12 می 2007 نوشتهها 2,857 لایکها 317 محل سکونت Sky 30 سپتامبر 2011 #24 درسته شما که ادعات میشه ثابت کن، در ضمن اگه یکم مطلب بخونی می فهمی که من خودم آخر ios و این صحبتام .....
درسته شما که ادعات میشه ثابت کن، در ضمن اگه یکم مطلب بخونی می فهمی که من خودم آخر ios و این صحبتام .....
P peyman_mob Registered User تاریخ عضویت 5 سپتامبر 2009 نوشتهها 3,516 لایکها 111 11 اکتبر 2011 #25 من داشتم پست های گذشتم رو نگاه میکردم که به این تاپیک رسیدم تصمیم گرفتم بالا بیارمش تا ببینید چطور سر یه نفر کلاه میزارن
من داشتم پست های گذشتم رو نگاه میکردم که به این تاپیک رسیدم تصمیم گرفتم بالا بیارمش تا ببینید چطور سر یه نفر کلاه میزارن