خیر تمام کردیمداداش از این مدل هنوز موجودی داری ؟ دور کمر باربی 34طولشم اندازه گرفتم شد حدود 103 حالا بلند تر هم باشه بهتر...
![]()
Thanks dude
فعلا همین مدل ها موجود است تا بار جدید برسهمدلهای بیشتر کتون بیارین
با سلام به همه ذوستان از شلوارهای کتان 9 و 7 از هر کدوم یکعدد نو خریداری شده که متاسفانه اندازم نشد کاملا هم نو و بدون استفاده و داخل همون بسته بندی که فرستادن هستش از دوستان اگه تمایل داشتن به قیمت مناسب در خدمتشون هستم
قدشون: 102 و دور کمرشون : 44
دیگه نمیارین ؟ اگه آره کی و اگه نه وقتتونو نمی گیرم...خیر تمام کردیم
یه بار که برا هر شلوار 5 تومن هزینه ارسال دادم الانم دیگه اگه بخوام دوباره براشون بفرستم هم هزینه ارسال به ایشون و هم هزینه ارسال مجدد از طرف ایشون رو باید بدم که اینجوری صرف نمیکنه برامفروشنده پس نمیگیره یعنی؟
اره والا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عید اومد؟؟؟؟؟؟ عمده میخوام. با قیمت خیلی ارزونتر از این. خودم باید به این قیمت بفروشم. اومد خبرم کنید.؟؟؟بار جدید نرسیده هنووو !؟!![]()
هر هفته مدل های جدید داریم مدل تکراری زیاد نمیزنیم.دیگه نمیارین ؟ اگه آره کی و اگه نه وقتتونو نمی گیرم...
جنس های که در پست اول عکس گذاشتم همه تموم شده .از 9 و 12 اگر ممکن هست بیشتر عکس بذارین
سلامبار جدید نرسیده هنووو !؟!![]()
فردا ایشالهاره والا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عید اومد؟؟؟؟؟؟ عمده میخوام. با قیمت خیلی ارزونتر از این. خودم باید به این قیمت بفروشم. اومد خبرم کنید.؟؟؟
این مدل رو فکر نمیکنم پست بالا رو بخونید.داداش دور کمرم 100cm - قد شلوار هم 108-109 این مدل رو موجود داری؟
سلام خوبی شما؟سلام داداشی خوبی؟
چه خبر؟
کارو بار براه ایشالله
کت اسپرت کتان و جیر داری؟ قهوه ای میخوام
حتما خبرم کن بازارو زیرو رو کردم سه مدل بیشتر دلمو نگرفت اونم جاهای مختلف
ممنون
یا علی
داداش تک کت اسپرت هم داشتی یعنی؟ چه قیمت بودن؟سلام خوبی شما؟
والا کت اسپرتا فروش رفته ایشاله بعد عید اگر خواستی
120ت بود گرانترینشداداش تک کت اسپرت هم داشتی یعنی؟ چه قیمت بودن؟
عکس میذاشتی ازشون، میخواستم من، سه تا خریدم با قیمت بالا، دوتا دیگه حداقل میخوام.120ت بود گرانترینش