• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
قلعه نوعي به بازگشت مجيدي رضايت نداد

382415_453089744701630_836318151_n.jpg

مدير عامل تيم استقلال زماني كه فرهاد مجيدي قصد ترك اين تيم را داشت با وي قرارداد امضاء كرد تا مجيدي در فصل جديد به جمع آبي ها باز گردد اما مخالفان بازگشت اين بازيكن به تيم استقلال بسيار زياد هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ، فرهاد زمان ترك آبي ها قرارداد امضاء كرد تا به صورت قرضي راهي قطر شود و پس از اتمام فصل به اين تيم بازگردد.

اين درحالي است كه شرايط براي بازگشت اين بازيكن در حال حاضر مهيا نشده است زيرا امير قلعه نوعي رضايتي به اين اتفاق ندارد و حتي جلسه اي را نيز با مدير عامل تيم در اين خصوص برگزار كرده ست و بحث هايي را مطرح كرده است كه فتح الله زاده آن ها را نمي پذيرد.

شايان ذكر است، علي فتح الله زاده تمايل بسيار زيادي دارد تا اين بازيكن هر چه سريعتر به استقلال باز گردد اما سرمربي آبي ها اعلام كرده است كه برنامه اي براي حضور مجيدي در تيم ندارد و اين نشان از آن دارد كه روابط همچنان تيره است و قلعه نوعي تمايلي به همكاري با مجيدي ندارد البته مهاجم سابق آبي ها پيش از اين اعلام كرد كه با امير قلعه نوعي و ديگر مربيان مشكلي ندارد.

گفته مي شود مدير عامل تيم استقلال در اين خصوص باامير قلعه نوعي دچار اختلاف نظر شده است و مهمتر اينكه قلعه نوعي به مديريت تيم اعلام كرده است كه سن فرهاد مجيدي براي بازي در خط حمله تيم استقلال بالاست و وي سعي دارد با حضورش در اين تيم ميانگين سني اعضاي تيم را كاهش دهد تا از جوانترها استفاده ببرد اما حضور بازيكناني مانند فرهاد مجيدي شرايط را تغيير مي دهد.

عنوان شده كه مدير عامل تيم استقلال در اين خصوص با سرمربي تيمش همسو نيست اما وي اعلام كره است كه هر بازيكني كه قلعه نوعي بپذيرد و آن را تاييد كند به خدمت مي گيرد

پ.ن : مسئولیت صحت و سقم این خبر به عهده باشگاه خبرنگاران جوان می باشد.

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
پ.ن : مسئولیت صحت و سقم این خبر به عهده باشگاه خبرنگاران جوان می باشد.

پس تکلیف این خبر مشخصه
رسوایی باشگاه خبرنگاران عیان روزگاره ..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کاش میذاشتی بر میگشت....
128fs4765852.gif

قول می دادیم تو رو بیشتر تشویق کنیم آقای قلعه نویی
128fs4765852.gif

428557_483704594989143_622371507_n.jpg

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سکوت کاپیتان شکست :

فرهاد مجيدي: شاگرد مكتب حجازي‌ام/ با آنهايي كه ارزش‌هاي اخلاقي را زير پا مي‌گذارند كار نمي‌كنم

551671_345436142196981_2071031602_n.jpg

به گزارش ايسنا، اين روزها صحبت‌هايي مبني بر حضور مجيدي در تيم مس كرمان مطرح است. با مجیدی سوال و جواب‌های متفاوتی داشتیم. گفتگوی اختصاصي ايسنا را با کاپیتان سابق استقلال بخوانید.
- امير قلعه‌نويي در مصاحبه‌اي عنوان كرده است بازيكني بايد به استقلال بيايد كه به اين تيم عرق داشته باشد و پول را فراموش كند. نظر شما در اين رابطه چيست؟ آیا به استقلال بر می‌گردید؟
من به صحبت‌هاي ديگران كاري ندارم اما از شنيدن چنين حرف‌هايي تعجب مي‌كنم. استقلال تیم محلی نیست که هر کسی بخواهد بر سر آن منت بگذارد. استقلال هميشه استقلال بوده و هست و خواهد بود. هنگامي كه باشگاه استقلال به شدت به خسرو حيدري و جان ‌واريو نياز داشت آقايان اين دو را از استقلال جدا كردند و يا در فصل گذشته و با وجود اصرارهاي زياد من براي تمديد قرارداد امير حسين صادقي، عوامل همين آقايان در باشگاه مانع تمديد قرارداد او شدند چون قول او را به تراكتورسازي داده بودند. سوال من اين است كه آن زمان تعصب كجا بود؟ خواهش مي‌كنم كه با مردم رو راست باشيد و صادقانه صحبت كنيد.

آقاياني كه همه را متهم به پول دوستي مي‌كنند و خود را مظهر تعصب مي‌دانند بدانند كه در سال 2000 ميلادي كه بهترين بازيكن فوتبال ما سالي هفت ميليون تومان دستمزد مي گرفت از قرارداد من با تیمهای اتریشی و اماراتی پول زیادی به استقلال رسيد و اين درحالي بود كه بودجه سالانه تيم در آن زمان حدود 200 ميليون تومان بود. به گواه صحبت‌هاي مدير عامل محترم باشگاه آقاي فتح الله زاده من همواره به باشگاه استقلال از نظر مالي كمك زيادي كرده‌ام. همان اول فصل كه پيشنهادي 1.5 ميليون دلاري داشتم آقاي فتح الله زاده در جريان اين پيشنهاد بود و از من خواست كه به خاطر هواداران بمانم و من هم پذيرفتم. من زماني كه از النصر به استقلال آمدم هم قراردادي يك ميليون دلاري داشتم اما در سال اول و دوم حضورم در استقلال با سالي 170 ميليون تومان بازي كردم كه اين مبلغ در سال سوم به 190 ميليون تومان افزايش يافت و دو سال آخر را سقف گرفتم. من از فوتبال به همه چيز رسيده‌ام و نيازي به پول نداشتم و هیچگاه برای استقلال شرط مالی نگذاشته‌ام. ولي بايد بگويم كه حاضر نيستم به خاطر زير پا گذاشتن اصول، در هر شرايطي با آقايان كار كنم. اكنون نيز خيلي شفاف مي‌گويم كه من خود را شاگرد مكتب ناصر حجازي مي‌دانم و از كاركردن با افرادي كه براي رسيدن به هدفشان ارزش‌هاي اخلاقي را به بازي مي گيرند پرهیز می‌کنم.
- وضعيت فوتبالت در فصل آينده چه مي‌شود؟
اكنون سه پيشنهاد بسيار خوب از تيم‌هاي داخل ايران دارم و با توجه به اين‌كه اماراتي‌ها بحثي را مطرح كرده‌اند كه نبايد بازيكنان ايراني را جذب كنند ترجيح مي دهم در ايران به فوتبالم ادامه بدهم . شرط اول و اصلی من برای تیم آینده ام این است كه بپذيرد كه در دو بازي رفت و برگشت در برابر استقلال بازي نكنم. هر چند این شرط حرفه ای نیست اما این خواسته من است.

نظر شما درباره تیم ملی و مقدماتی جام جهانی چیست؟
شک نکنید که ما با کی‌روش به جام جهانی می‌رویم. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حمایتهای خوبی از تیم ملی دارند و با دانش و تجربه کی‌روش صعود به جام جهانی حتمی است.
چرا خیلی کم مصاحبه می کنید؟
من خیلی عادت ندارم مصاحبه کنم. حرف نزده را همیشه می شود زد. هر موقع احساس کنم که باید با هواداران درد ودل کنم، صحبت می کنم.
ماجرای عدد 4 چیست که هواداران آن را نشان می دهند؟
براي من همين افتخار كافي است كه عدد چهار به مانند يك رمز بين من و هواداران ماندگار شده است. اين چهار همان چهار برد داربي بود كه تا پايان عمرم بين من و هواداران باقي خواهد ماند.
و حرف آخر؟
هواداران بدانند من براي آمدن به استقلال هنگامی که تیم صدر جدول است هيات نمي گيرم كه نماينده مجلس را به آن دعوت كنم و قول فصل آینده را بگیرم. من زماني به استقلال مي‌آيم كه هواداران با تمام وجودشان من را بخواهند. استقلال برای من حکم خانواده را دارد و جزیی از خانواده ماست اما انسان برای هر کاری باید به خدا توکل کند نه به بنده خدا. من چه باشم و یا نباشم برای استقلال و هواداران آن آرزوی موفقیت دارم.

پ.ن : صحت و سقم این مصاحبه به عهده ایسنا می باشد!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
درود بر دوستان استقلالی
امروز فهمیدم که قرار بوده مجیدی برگرده استقلال بعد این قلعه نوعی نخواستتش

اونوقت یک سوالی برای من پیش اومده که اگه برداشت من اشتباه هست من رو از اشتباه در بیارید لطفا
یادم نمیاد توی کدوم برنامه تی وی بود اما حاج فتل قشنگ در مورد جدایی مجیدی گفت که به خاطر دخترش و مشکلات خانوادگی باید میرفت (نقل به مضمون میکنم شاید هم گفت تحصیل دخترش)
حالا برام عجیب بود که توی این چند ماهه اون مشکلاتی که در قبالش باید استقلال رو تنها میذاشت و میرفت به قطر رفع شد؟
یعنی الان بر گرده ایران دیگه دخترش مشکل تحصیلی یا هر چیزی که اون موقع به خاطرش رفت نداره؟
من دقیقا متوجه نمیشم. همون موقع هم به این فکر میکردم پیشنهاد مالی قطری ها بسیار مناسب بوده که فرهاد رفته
اما این که بیایم بگیم به فلان دلایل رفت که معنی نمیده
خب یک قرارداد خوب مالی بوده و بسته شده و رفته.
چرا از اول واقعیت رو نگفتن که چرا مجیدی رفت؟
منظورم اینه که باشگاه استقلال مخفی کاری کرد یا خود مجیدی نمیخواست مستقیم بگه پیشنهاد مالی قطری ها غیر قابل رد کردن بود؟
من به شخصه به عنوان یه پرسپولیسی صد در صد یقین دارم اگه مجیدی نمیرفت استقلال الان قهرمان بود و بعضی ها کری نمیخوندن N تا پیاپی قهرمان شدیم!
چقدر راحت توی فوتبال ایران با احساسات هوادار و مردم بازی میشه
بابا راستش رو بگید تو رو جدتون
حالم دیگه داره به هم میخوره

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
قضیه اینه فرهاد به خاطر پول نرفته./ مصاحبش رو میخوندید بد نبود.

اگر پیشنهاد مالی وسوسه ش کرده بود اول فصل می رفت...

منم در کل حالم دیگه داره از توضیح دادن این مطالب به هم میخوره :دی

اصلا به خاطر پول رفت....بیخیال

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
قضیه اینه فرهاد به خاطر پول نرفته./ مصاحبش رو میخوندید بد نبود.

اگر پیشنهاد مالی وسوسه ش کرده بود اول فصل می رفت...

منم در کل حالم دیگه داره از توضیح دادن این مطالب به هم میخوره :دی

اصلا به خاطر پول رفت....بیخیال

حالت خوبه علی جان؟
من اینجا نیومدم کل کل کنم
اگه هدفم کل کل بود میرفتم تاپیک کل کل!
مصاحبه ای هم نخوندم. اگه شما میدونی به ما بگو
من میگم اگه حرف حاج فتل درست باشه، چطوری الان دیگه اون مشکلات وجود نداشت و دقیقا بعد از پایان قرارداد این مشکلات دختر مجیدی حل شد؟
اگر هم این حرف درست نیست پس دیگه چیزی به غیر از پول باقی نمیمونه
نمیشه که مشکلات تحصیلی یا هر چیز دیگه ای که دختر مجیدی داشته همزمان با پایان قراردادش با قطری ها به پایان برسه
اصلا منطقی نیست
اگه این حرف کلا اشتباهه که خب بگو ما هم بدونیم

بالا